Nora

Tog en städdag igår, medans Jocke satte upp lister i lägenheten.
 Nora kom på besök igår, hon var duktig och hjälpte Jocke att diska, rotade lite i våra lådor och åt hemmagjord pizza med oss! Hoffa blev glad när hon kom, så han var med henne överallt! :D



Är nu tillbaks på jobbet efter en lång helg, känns väl sisådär... Är ju skönt att vara ledig! :)
Till helgen kanske familjen kommer, och även Maddis och hennes fam! Fullt hus igen! :)
Imorgon börjar J på sitt "vanliga" jobb igen...

vilken helg!

Nu har alla mina tjejer åkt hem igen... :( Men jag hoppas att vi ses snart, och att dom kanske vill komma tillbaks! ;) Thove och Lisa åkte igår, och Netten och Lillis idag...
Har haft en kanonhelg, roligaste på väldigt länge! Vi har åkt skoter, varit på krogen, ätit god mat, druckit drinkar, ja det har varit kanon! Tack för att ni kom raringar!
Och tack för alla presenter jag har fått!!!

Nu ska jag passa på att städa och tvätta, är ju ledig idag! :D

Sorry att det blev så många bilder.... :S

Helgbilder!








tack marita!:)

MMS

tack marita!:)


Snart långhelg!

Usch, nu vill jag gå hem, ringer jättemycket, och jag känner mig stressad... Måste hem och fixa klart smörgåstårtan, och fixa marängtårtan som svärmor var så snäll och gjorde till mig!
Pratade nyss med Lillis, dom var redan i Huddik, så dom är nog här redan vid 19! KUL!
Fick en pressi av baby imorse innan han stack till jobbet, fick välja 2 saker nästa gång vi åker till Sundsvall, fick välja vad jag ville... Systemkamera kanske?? :D hehe... Nä, vi får se vad det blir! Ska nog dit snart iaf, måste handla fläkt och badrums skåp till lägenheten...
Gick upp tidigare än vanligt idag, duschade och fixade lite hemma... Det händer inte ofta, att jag går upp tidigare än jag behöver på veckodagar!

Nu är det snart slut på dagen, 1 timme och 45min kvar till min långhelg! Ledig imorgon och måndag!!

Det är min dag idag!

Japp, 27år idag! Har redan fått många grattis-sms,och hälsningar och jag tackar så mycket! :D

Även min gamle vän Edith fyller år idag! Fast hon är 2 år yngre! Gratis till dig gumman, har ingen aning om du läser min blogg men ändå!=)

Så eftersom det är "våran dag" så bjuppar jag på en bild på oss som är 7år gammal! haha... Denna bild togs på våran gemensamma födelsedagsfest! Hon fyllde 18, och jag 20! Kul hade vi iallafall! Nu bor hon nere i Malmö, och vi har inte sett varann på flera år... :(


Kul med bilder!





Onsdag

Dålig uppdatering har det varit, har inte haft tid, eller lust att blogga på ett tag...
Igår var jag som sagt väldigt arg på Hoffa! Han som varit så duktig och låtit bli lampan, förstörde den helt igår... :S
Får försöka leta någon stor golv lampa i plast/glas ist... Vi har/hade ju bara den lampan i den delen av rummet, så det va inte så bra... Men, men... Usch jag va på så dåligt humör igår efter det, men Jocke gjorde mig glad igen när han kom hem på kvällen! Det är tur att jag har honom!!! ♥

Snart är det helg, och jag har mina söta vänner här! Det ska bli så kul! Funderar på att åka skoter på lördag och sedan åka till stan och äta middag och gå på Plaza! Jocke och några till hänger nog också med.
Ikväll ska vi fixa smörgåstårtan, och städa lite mer här hemma! Bytte gardiner igår, i vardagsrummet... Det var nog dax att ta bort dom röda "julgardinerna"! Ska även fixa iordning sängar till Lisa och Thove och ställa i lägenheten, tänkte även försöka hänga upp gardiner där med, så det blir lite mysigare! Jeanette får sova i gästrummet, och Angelica skulle sova hos Åsa.
Det blir nog bra de här!
Det har nu varit strålande sol ute i två dagar, och jag hoppas det håller i sig till helgen!

MMS

Bild från i söndags, Daniel och barnen på isen och pimlar!

just nu är inte Hoffa min komp

MMS

just nu är inte Hoffa min kompis!


nu har vi Pysslings time!:)

MMS

nu har vi Pysslings time!:)


Fredag

Japp, då var det fredag igen! Hoffa va snäll och väckte mig 06.20, torrfodret var slut! haha, ja de va bara att kliva upp, gå ner och fylla på! Gick och la mig igen, men somnade aldrig riktigt om... Jocke åkte till fjällen med grabbarna idag, så är home alone hela helgen! Ska nog mysa med Mellis och Nelly på lördag kväll!

Igår efter jobbet tog vi (Jobbgänget ) bussen till stan för att äta middag med våran teamchef, som ska lämna oss.. :S 
Vi samlades på Simon&Victor, började med en fördrink!
Fortsatte sedan med förrätt, varmrätt och avslutade med en kaffedrink! Supergod mat, och vi hade trevligt! Bussen gick hem vid 22.
Tack för en trevlig kväll!

MMS


 


Torsdag

Tillbaks på jobbet, känns bra att jag är piggare, hade så otroligt tråkigt hemma, så det är väldigt skönt att vara tillbaks!
Igår satte jag in bilder i album, och pysslade lite... Men albumet tog slut, så måste köpa ett till! Har alla bilder från sommar/höst -08 kvar att sätta in... Men vill åka till stan på lördag så kan nog hitta ett album då! 

Annars har det inte hänt så mycket sen sist... Våren smyger sig på, solen skiner, vilket är väldigt skönt!!

EN vecka kvar....

MMS


Bilden är tagen i söndags, (Jocke och Nora) satt ute i solen på baksidan hos Carola och fikade!


Sjukling..

Förkylningen har tagit över min kropp mot min vilja! Har nu legat hemma i 2dagar och jag är less! Jag vill bli frisk och pigg igen! Orken har försvunnit, kroppen orkar ingenting, och hostan har gett mig kramp i magen och ont i halsen! Jag har nog även blivit beroende av nässpray, utan det skulle jag inte kunna andas!
Är det någon mer som har märkt att det bara är skit på tvn på dagarna? Har snart läst ut min bok... Jag hoppas att jag orkar gå till jobbet på torsdag iaf, jag vill bli frisk och kry igen!!!



Hoffa är iaf glad att jag är hemma!

Vilken tur!!!

MMS

Ha, äntligen prinsesstårta!!


604

Japp, såg att jag nu har överstigit 600 inlägg totalt! Starkt jobbat!

Jobb

Japp, nu sitter jag på jobbet! Inget samtal än...

Vaknade kl 8 (!) imorse, och va pigg och kunde inte somna om! Rätt skönt ändå att kliva upp tidigt! Vid 9.30 gick jag och Hoffa hem till Åsa och Reine och hälsade på! Hoffis blev nog lite rädd för björnen (Murre) som låg på trappen och surade! Hehe.. Hoffa va inne och spanade runt en stund sen gick vi hem igen!

Kvällen igår va så jäkla kul! Bandy matchen slutade oavgjort mellan räddningstjänsten och företagarna, och det va väl tur!:D
Gick sen ner på nornan och åt tacos, och umgicks med härliga människor!  
Vi dansade och drack cider! Jag,Marita och Sara buggade och hade skoj!
Dansade styrdans med Mange och råkade knocka Erika, SORRY, de va inte meningen! :) 
Ja, de va en riktigt lyckad kväll, och jag och baby gick hem i skaplig tid!  Som vanligt glömde jag kameran hemma...

Jag glömde min bok hemma, så J skulle ta med den hit, han skulle lyxa till det med att smacka skoter idag! Det är ju KANONväder ute! Solen skiner och temperaturen ligger runt nollan!

Snart kommer denna sötClaris och hälsar på!

Bandy och AW på nornan!

Idag var det extra svårt att kliva upp från sängen, var tjock i halsen, och frös som fasen.... Men jag tog mig upp, och det känns lite bättre i halsen nu efter några koppar te!
Pratade med Maddis igår, va länge sen, så det va skoj! :) Fick hjälpa henne med lite data-grejer.... Synd att man inte är så duktig att man kan fixa sin egen bara... 
Snart är det min systers födelsedag, hon ska få något fint när hon kommer upp, ska försöka vara ledig nån dag också då... Tyvärr var det ju påsk-veckan, och ledighetsansökan skulle varit inlämnad för länge sen, så vi får se om det går bra att få någon dag iaf... Jag vet inte om vi ska åka till Åkersjön nåt i påsk heller... Vi får se!

Ikväll är det ju somsagt bandy och sedan mat och afterwork på nornan! Det ska bli kul!


SOL

Japp, fint väder idag igen!  Jag hoppas att det är lika fint på söndag! Då kanske man skulle prova på att åka lite längdskidor! Haha, undra hur det skulle gå, har inte åkt sen jag va liten... Så pass liten att jag inte kommer ihåg det!
Får nog räkna med att jag ramlar ett par gånger!?!  Men va gör man inte, Jocke ville ju så gärna att jag skulle åka med han. Det kommer nog att vara första och sista gången han vill ha med mig, kommer bli tufft att hålla hans tempo! Haha...
Imorgon är det fredagen den 13 igen! 2månader i rad! Det är väl inte så vanligt? Farsgubben min, har alltid haft sådan otur när det har varit fredagen den 13, en gång minns jag han skar upp hela handen,eller var det tummen??, och en gång gjorde han illa sig på jobbet och fick ett jack i pannan! Jag har iaf för mig att det var just den dagen, fredagen den 13....

Idag är det 2 veckor kvar tills Lillis och Jeanette kommer hit (och även min födelsedag)!
Och imorgon är det 2 veckor tills Thove och Lisa anländer!
Om nästan 1 månad är det påsk och då kommer Maddis m.fam, och kanske resten av min familj!
Mycket att se fram emot!

MMS


Min bebis!

Haha, har ju som sagt rensat datorn på bilder, så har inte så mycket att pyssla med! Så här får ni några bilder på min fina bebis! Som sitter väldigt stilla och snällt på bilderna! Katt-modell?



Snart kommer J hem, har jobbat extra idag! Ska snart lägga mig och läsa en bok... Trevlig LillLördag på er!;)

Soligt ute!

Idag är det kanonväder! Man skulle ha varit ledig och suttit på baksidan och solat i en snödriva! Känner att jag vill sola solarium nån dag, jag känner sig så blek nu...:S
Igår kom svärmor och svärfar och skottade hos oss med traktorn! TusenTack! Det fanns inte en chans att man skulle orka skotta för hand, all snö och is som rasat från taket!
Kollade även på Linda Rosings program på 5an, hon är ju helt blåst! Jaja, släng ut dom som verkar vettiga (syftar på han som åkte hem i gårdagens program) och spara idioterna som inte bryr sig, och lillpojken! När programmet började va jag helt säker på att det va Niklas(hette han så?) som skulle vinna hela skiten, han verkade vara jordnära, hade barn, och verkade vara snäll! Men nehe... Nu undrar man ju om det kommer bli lill-Hugo som kommer att bli kvar till sist? Han verkar ju vara såå otroligt barnslig, en riktig fjant! Ojojoj... Ja, Linda kommer nog att vara singel resten av livet!
Nu ska jag snart hem på lunch...
Madde tyckte att jag va dålig på att blogga, antar att hon menar uppdatera, men här är beviset, har ju inget vettigt att skriva! hahaha...
Helgen, ska jag nog på bandy-matchen, och ev på nornan sen! Lördag, jobbar jag 10.30-15.30, och på kvällen ska jag vara hemma med min baby,mysa och kolla på melodifestivalen!
Ska även lämna bort datorn till Knasen ihelgen, så jag hoppas han kan fixa den!

Åkersjön 2009


MMS

Clara-Stina och Casper
MMS

Fick nyss den här bilden på sötnosarna! Saknar...

Helgen var mysig, kom fram till Åkersjön rätt sent på fredagen, och då satt redan Åsa,Reine,Carola, Daniel och Dennis vid grillringen utanför baracken! Vi packade ur bilen, och bytte om, så gick vi ut och gjorde resten av gänget sällskap! De va härligt!!!
Lördagen, kom Eric och väckte oss, och åt frukost med oss, sen packade vi iordning lite fika och alla barn, och åkte skoter upp till Ansetten! Grävde ner oss i snön, och åt god mat, och fikade! Barnen åkte i snowracer i backen med lift och hade roligt! Det va rätt så kallt, men supermysigt!
Kvällen duschade vi, och åt middag i servicehuset, och tittade på "andra chansen".  Efter middagen så tog grabbarna en 2 timmar lång bastu/dusch(!) och vi gick och la kidsen... Eftersom att det snöade och blåste kallt så gick vi inte ut till grillringen utan vi satte oss i Carolas husvagn och spelade plump!
Söndagen fortsatte busvädet ute, så det va ingen mening att ta med alla barn ut på någon skotertur, så grabbarna stack iväg själva, och vi höll oss inne... Gick ut och åkte snowracer med Eric i backen några gånger, men somsagt det blåste och snöade och var kallt... När Gubbarna kom tillbaks, fixade Carola (som vanligt!) lunch, och sen packade vi iordning allt och lastade skotrarna och åkte hemmåt! Eric åkte med oss, och han ville även sova hos oss, så självklart fick han det! Stannade på Coop och köpte lite mat...
Väl hemma igen, så åt vi pizza och tittade på "I,robot", käkade snacks och drack cola!


Ska se om datorn strejkar idag, annars ska jag lägga in de få bilderna jag tog med mobilen i helgen!


ja,då är man påväg! Sitter och

MMS

ja,då är man påväg! Sitter och läser en bok,med min superlampa som jag vann i julklappsleken i julas! Det roliga var att det var jag som köpte den!:)


Sms

Sms från Åsa&Reine under dagen:
"godmorgon har du släppt ut murre ring mig sedan har grejor i kylen"
Ringde upp och sa att J släpper ut Murre..

Fick sedan:
"hejsan bullar i frysen festisar i kylen"
Jag varade:
"Okej, hur många bullpåsar ska jag ta med?"
Svar:
"hm. jag vet inte hur många påsar som finns alla festisar"

Efter ett tag fick jag ett till:
"kexchoklad"

Det är visst inte bara min storasyster som struntar i att lägga in ?.,!  i sina meningar. =)  Det blir lixom lite kul när man läser, speciellt när man läser högt, då allt sitter som ihop! Det tycker iaf jag, jag kanske är ensam om det? Det blir som lite extra...gulligt!

Snart bara 4 timmar tills färden mot Åkersjön startar!!! Jag hoppas verkligen på att solen tittar fram!


Snart är det min tur...

...att fylla år! Ska man kanske planera in en fest? Förra året var 80-talsfest! Och den blev ju lyckad!!




MyLove

Min baby rinde och frågade om jag ville ha en räkmacka från bagis, isf skulle han komma förbi med den på jobbet!
SötGubbe! Men han skulle fixa en sallad till mig som jag kan äta på lunchen ist! :D

Idag är det fredag! Visst är det härligt! Vore ju skönt om solen ville titta fram också!


Hahaha!

Datorn startade så snällt igår, så sparade ner allt som var viktigt att spara, nu är den nästan helt tom... :D
Kunde även ta hem "Heroes" och "Lost" som jag kollade på sen! Duktig idiot!
Imorse var jag trött som fasen... Svårt att somna igår.... När J kom hem, så försökte vi få ner snön som hängde 1m från tak kanten,  och jävlar vad det small när hela kalaset for ner! Skulle man stått under så hade man fått först 5cm tjock is, och säkert ½m tung snö över sig! och idag när jag skulle gå på min lilla gång, fick jag gå uppe på hela högen!
Packa och fixa en massa står på mitt schema när jag kommer hem! J slutar 19.00 idag, så vi ska försöka åka direkt då!
In på Coop i stan och köpa lite frukost bara... Sen bär det av till Åkersjön! Jiiihooo!

MMS


Tack Marita som ska passa Hoffa ihelgen!


ThovesDag

♥Grattis på namnsdagen SnyggThove!!!♥



Jag är kvar på jobbet än... Kö, somvanligt på torsdagar....:S

Dumma dumma dator!

USCH, va less jag blir på våran dator hemma... Den lever sitt eget liv, och hoppar igång när den känner för det.... Såklart gick den inte igång alls, när Knasen var snäll och skulle hjälpa oss...  Dagen efter, gick den igång efter ett tag, och höll sig igång hela dagen! Krånglat mer hela veckan, men så igår lät jag fanskapet stå och starta om i 45 min! Då hoppa han igång, och jag hann lägga in lite bilder på FB, men sen hängde sig skiten igen, och har inte startat sen dess...... Datorhelvetet gör mig TOKIG! 
Dum som jag var, så la jag inte över alla bilder på externa hårddisken medans den funkade... Det ångar jag nu.... Ska göra ett nytt försök när jag kommer hem....  *håll tummarna*

Nu slutar jag äntligen!!
Ska packa inför Åkersjön imorgon!!!

Vågar du??

Såg på min vän Thoves blogg att det kommit en ny bergodalbana på grönan... Jag älskade fart och alla karuseller och bergodalbanor förr men nu, på senare år, har jag blivit en fegis! Jag är fan rädd för allt! Har det med åldern att göra? Rädslan för att göra illa sig, eller dö? Eller så tänker jag annorlunda nu, förr gjorde jag de mesta, utan att tänka! Nu tänker jag på vad det värsta som skulle kunna hända innan jag gör något... Tex så blir jag livrädd när tex. det är mycke vatten på isen när vi åker skoter, fast jag vet att det är tjock is under.... Det är nog mest tanken som skrämmer mig, tanken att köra igenom, och hamna i det iskalla vattnet, jag skulle sjunka som en sten! Jag har ju alltid mycke kläder på mig, hjälm och stövlar, och så är jag inte så stark! Haha...  (Kanske blir ändring på styrkan,om vi får ett gym på jobbet!)
Jag har blivit en FEGIS!
Men Thove är en tuffing, hon skulle lätt kasta sig in i den nya bergodalbanan!



En annan sak, fick mail från Lisa igår, UL-bilder på deras bebis i magen!  Grattis till er! :)


SötNora

Fick ett MMS av Åsa igår, hehe, så söt så söt!
Helgen har varit perfekt! Fredag, middag på lappa sen hem och umgås och dricka vin hos Åsa!
Lördag: Åkte till stan, systemet, djuraffären och Lindex. Sen vidare hem, göra sig rockig, och gå på RockFest! De va superkul!! Jag hade ingen kamera med mig, så tog bara mobilbilder... Heheh, har lagt in dom på datorn hemma, så kanske lägger upp några senare...
Söndag: Gick upp 9.30, fixade mysfrukost, kollade på Vasaloppet. Senare lunchade jag med Lillis på falkens... Sen åkte hon till stan.... Fika hos Melina som fyllde 27! Sen hem, och myste en stund innan J skulle börja jobba kl.22... 
Igår var det en helt vanlig segMåndag! Lagade mat, städa och har börjat med tvätt berget i källaren!
MMS



melina 27'

MMS

melina 27'


RSS 2.0