28 APRIL

Elsa har passerat 3 veckor, tiden går så himla fort! Hon är fortfarande snorig och ögonen rinner och geggar ihop... :( Hoppas att det går över snart!
Jag har inte varit så duktig på att uppdatera, så tänkte göra en liten update nu.
Hon väger 3740g och längden var fortfarande 50cm. Så hon går upp bra i vikt, och äter bra!Sover gör hon om nätterna, mer än vad man kan säga om Lucas, han har sovit dåligt hela veckan... :( 
Bortskämd med alla presenter har hon blivit med, och häromdagen fick hon en till klänning av gammel mormor Millan. Vårvädret smyger sig på, och solen värmer ute. Synd bara att det ska blåsa så mycket... 
Jag skulle vilja åka ner och hälsa på Helena i nya huset. Vill även åka till mammsen. Men just nu får vi inte åka någonstans utan pappan, för han vill ha oss hemma! :) 

Nä nu slänger jag in lite blandade bilder,vissa är alltså tagna för ca 3 veckor sedan! :) Så lite från bb, och frammåt. Har mer bilder på pappans värstingdator, men dom får ni se en annan gång.

Sista magbilden:

 

Nykläckt liten knubbis:



Brickan:



Vägning och mätning:



Hemma och fick träffa storebror:



Nu lite blandat:



Lillasyster fick låna Lollo!



Första doppet:



Håller handen medans han "bemmar"



Sen har ju såklart barnen varit här och hälsat på:


Present

Idag fick prinsessan ett paket till, det var från gammelmormor mildred och morfar Gunnar!


Mer presenter

Idag åkte Mammsen Madde och Angelica hem... :( trist, skulle velat haft dem här längre! Men hoppas att vi kan åka ner snart och hälsa på!
Marita Sara och Helmer va förbi och hälsade på idag, och Elsa fick mer presenter! Tack å tack!


Åhléns

Fick även presentkort av Madde på Åhléns, så där ska vi shoppa något fint till Elsa! :)


Mys helg

Mamma Madde Angelica och Wilma leon i onsdags och det har varit jättemysigt att ha dom här! Lucas fick presenter av Momma, en korg med hjul som han kan dra saker i, ett paraply och och dinosaurier. Elsas presenter ser ni på bilderna! Massor av fina kläder har hon fått! :) även Lucas har fått fina kläder, som sista bilden den är från Erika och Mathias! :)


Maritas dag!

Grattis Marita!!! Ett år närmare 30!!! ❤


Present

Elsa fick present idag igen! Av Åsa och Reine och barnen! Söta prinsesskläder! :) idag har det varit kanonfint ute, men nu är det molnigt igen...
Elin har varit här och fikat och myst med elsa!


Lördag

Idag har vi haft besök mest hela dagen och skruttan har fått fina kläder. Äntligen hade farmor blivit frisk och kunde hälsa på lilltjejen. Lucas fick va med favorit Mange och Jocke fick hjälp av farfar med hyllor. Sen kom Anna och Dennis och fikade. Nu på kvällen så har precis Daniel, Carola, Felicia, victoria och Erika varit här och fikat! Så Elsa har träffat många nya ansikten idag och fått mycket fina kläder! :) tack allihopa! Förresten, så är det fritt fram för den som vill att komma! :)


Fredagen den 13.

Idag var det beräknat att lilla skruttan skulle kommit ut! Men hon kom en vecka tidigare, skönt! :)
I veckan som gått har jag haft feber och mjölkstockning, som nu under natten blev mycket bättre! Men hade fått en tid på mammot så vi åkte in ändå, och det var som jag trodde på bättringsvägen så behövde inte göra något.
Efter det så åkte vi på barnens hus och Lucas fick köpa en traktor, en som håller ett tag! ;) sen somnade han i dubbelvagnen medans mamman plockade ut lite kläder till Elsa och sen gick en vända på Coop. Nu ska vi se om det går att lägga in lite bilder...


På väg till stan

Vi ska in på sjukan igen, har sånna onda sår, så de ska se om det är något de kan hjälpa till med. Ska nog börja med amningsnapp tills såren är borta, som jg gjorde med Lucas. Sen behöver vi handla lite med, Apoteket och lite kläder till tösen! :) vi får se hur mycket vi hinner och orkar med..


Hemma

Det är skönt att vara hemma från bb, jag tycker att det är rätt skönt att vara där med, kunnig och trevlig personal och man får bra hjälp, men efter någon dag vill man bara hem! Igår körde jag hårt med amning och pumpning. Vi har inte riktigt fått till rätt sug och grepp och det har gjort att jag har fått sår. Men vi kämpar vidare! :) mat finns det iaf så det räcker och blir över! Jag gick igenom
Noras gamla kläder i går och har inte så mycket hon kan ha nu, så det blir till att köpa lite tjejkläder ändå! :) mycket kan hon ha från Lucas med, men nu när man fått en tjej vill man ha lite söta tjejkläder! Det är bara pappan som inte förstår det! ;) Lucas då, ja han va mest brydd över att magen var borta! Han drog upp tröjan på mig flera gånger, sen gick han se sin lillasyster och va rätt nyfiken! :) han kallade henne för Wilma men nu har han gått över till Elsa, då vi förklarat att Wilma är Maddes bebis och våran bebis heter Elsa! :) men nu är han nöjd med sin syster och har hållt i henne en kort stund, och är snäll och ger henne sin napp! :) igår sa han att Elsa ville se oliver och gänget så då satt de i soffan och tittade! :) ska lägga in lite bilder senare! Vi fick påskmiddag hemkört av farmor och farfar och Elsa fick även träffa faster Helena! :)
Nu är det dax för blöjbyte igen! Här du Marita kan du få byta bajsblöjor, hur mycket du vill! ;) sen är det frukost!


Sara

Grattis snyggaste Sara på födelsedagen!!!


1dag gammal

Ja nu har det gått en dag sen hon föddes, våran lilla tjej! Hon hade bråttom ut, det tog 4 timmar från första värken sen var hon ute! Jag var fullt öppen när vi kom in till sjukhuset och hade hinnblåsan brustit tidigare så hade hon kommit i bilen! Jag hade inte räknat med att det skulle gå så fort, vi var på sjukhuset i 2 timmar, sen var hon ute ! :) har inte ont nu, så det känns som att allt gick lättare denna gång! Vi blir kvar tills imorgon, så efter lunch får vi nog åka hem! Hon är en riktig tuttunge, vill snutta hela tiden vilket resulterar till ömma, såriga vårtor... Men det går nog över snart! Saknar Lucas som bara den! Men han har det bra hos farmor och farfar med kusin Freja! :) ska bli spännande att se vad han säger om sin lillasyster! ❤

 


Gissningarna

Jag hann inte uppdatera listan, men ingen prickade rätt! Christian Oelke, en gammal klasskompis var närmast på fb, och han gissade den 4/4! :)


Elsa 05/04-2012

Idag föddes våran lilla tjej, Elsa blir hennes namn! Kl:08.28 tittade hon ut, vägde 3610g och var 50,5cm lång! Lite större än va storebror va!


När kommer bebis?

Japp, nu är det inte länge kvar, hoppas jag! :) Så i vanlig ordning, så kör vi en gissningslek!

När tror du bebis kommer, och vad tror du att det blir?

BF 13/4




Gissningar:

 7/4 tjej - Tanja
10/4 tjej - Jessica
10/4 kille - Rich
10/4 tjej - Madde (3950g och 50cm)
11/4 tjej - Jenny
12/4 tjej - Melina (3520g och 50 lång)
13/4 tjej - Katja
14/4 kille - Monica
14/4 kille - Helena
15/4 kille - Carolina S
15/4 tjej - Edith
15/4 tjej - Åsa S
16/4 tjej - Marita
16/4 tjej - Camilla
17/4 tjej - Sara

Fler gissningar?

Dax att blogga...

Ja det var ju ett tag sen nu... Har inte orkat eller haft tid att sitta vid datorn, men ska försöka sammanfatta tiden sendan sist lite kort!

Vi har ju fyllt år, min lilla kille fyllde 2 och jag 30år. SÅ det har varit full fart här, och vi har blivit bortskämda med presenter och gratulationer! Tack så himla mycket allihopa! ♥

Resten av veckan gick fort, jag och killen har varit hemma och myst mest hela tiden. I torsdags var vi på mvc och lyssnade på bebis, mätte och vägde. Står kvar på samma mått och vikt som förra gången. Hjärtljuden låg runt 132.

I fredags åkte vi till stan med Åsa och Nora, shoppade nya skor till mig och lucas, samt en kavaj och jacka.  Spanade efter en matservice på cervera, fick ju presentkort där och hittade nog en jag tyckte om! Men ska fundera lite till.
Resten av helgen har vi varit hemma, och jag har storstädat köket, sen har vi mest tvättat och tagit det lugnt på kvällarna. Båste jag och Lucas har blivit förkylda igen, inte bra.... Jag har snart ingen röst kvar...
Bebis lever om i magen, och nu börjar det verkligen bli trångt! Har inga bekväma kläder,och på de flesta tröjor tittar magen fram, och det är ju inte så läckert! hehe...
Men förhoppningsvis kommer bebis ut snart, det blir ett aprilbarn iaf! :)

Här kommer lite bilder från helgen, har massor, men orkar inte lägga upp allt...



Moster fixade frillan på killen innan födelsedagen!



BusWigge:



SötWilma:



På söndagsmorgonen sjöng jag och pappan för killen, men han ville inte vakna... Det tog ett tag och inte förän pappan sa att han hade fått brumbrum, så slog han upp sina fina ögon!



Kalasdax:



Han fick en fin hoppantårta av mosterMadde:



Blev dock trött av allt kalas och somnade i mammas famn med en kaka i hand:






Mammas pajas:



Sötkusinerna:


RSS 2.0