Fredag = Teamfest!

Japp, idag är det kalas, även imorgon... Kommer att bli en hård helg... skulle ju behöva städa, och julpynta med.. Kanske hinner klämma in det mellan alla fester, och målning i källaren?!
Hade fått hem 6st stora-smala paket hem idag, det var alla korten jag framkallat! fick inte ens plats i brevlådan, på postgubben hade lämnat allt på bron! Ojojoj... Det var rätt många!! haha...
Jag öppnade 3 paket på lunchen, och de snabbkollade igenom rätt många kort! =) Så äntligen har jag lite (mycket) bilder att pyssla med igen!
Många av korten var på huset, före-och-efter-bilder, dom är rätt roliga att titta på!=) För Fyfan så det såg ut alltså! Usch...Tog ju med kameran när vi va och tittade på huset första gången, och det var VIDRIGT, rent ut sagt.. Usch... Men NU är det fint, riktigt fint! =)

Igår gick jag, Marita och Sara till Mellis, och gav söt-Nelly presenter från oss på jobbet! Hehe, hon märkte inte så mycket, sov typ hela tiden vi va där, men MammaMelina blev glad, och tackade så mycket! Jag satt med henne(nelly alltså.. =)) i famnen hela tiden nästan..! Myyys! ♥
Hoppas dom kommer förbi ikväll på team-festen och säger hej och visar upp underverket för dom andra!=)
Annars skulle hon nog komma någon gång nästa vecka...

Stress, måste hem och duscha och byta om efter jobbet, dumt att jag är så fruktansvärt morgontrött, ananrs hade jag kunant duschat imorse... Men jag får skylla mig själv!

Vad ska ni hitta på i helgen då??


Torsdag

Fick med mig allt, och lite till, på inköpslistan! Men kom hem och kom på att jag hade glömt mascara... Tusan! Va inne på makeup store, och köpte SENSITIVE FOAM CLEANSER, och FIRM SERUM, CLEANSING TOWEL, och MAKE UP SPONGE, men missade heelt bort mascaran.. (som var viktigast!)
Köpte även julgardiner, duk, present till Nelly(från jobbet), ett gulligt litet luciatåg i porslin,en fin hög lykta (som nu står inne i trappen), en fritös (!), julgransbelysning(utomhus), och strumpor och benvärmare! :D Men somsagt, missade lite.. Måste handla julklappar till kusinerna, och några till innan jag åker till K-holm... Så jag hoppas kanske på att Jocke vill följa med och handla lite nästa lördag... Sen tänkte att jag och mina systrar(om dom vill...) skulle åka och julhandla någon dag innan jul... (smart va?!? NOT...) Men då slipper jag släpa med alla julklappar på tåget! Så det är ju skönt! Känns som att veckorna går så himla fort nu, och det är nog bara för att det snart är jul! PÅ söndag är det dax att pynta lite hemma! Ska bli såå mysigt!
Var även tänkt att vi ska börja måla i tvättstugan/källaren... Men vi får se vad som hinns med... Vi ska vara hemma hos oss och ta en fördrink på lördag innan lamell-festen! Så skulle vilja hinna städa och pyssla lite innan... Åsa och jag pratade även om att göra en smörgåstårta som vi kunde äta på dagen!=)
Fick en snygg-bild idag. på Coola Thim! Han älskar verkligen kläder, och hattar(!), han tar verklgien inte på sig vad som helst, kommer nog bli en designer av den pojken! =)

En riktig cooling!

Redan Onsdag!

Veckan går undan! Idag gick jag upp tiiidigt... Kvart över sju... Började 8 idag, så slutar jag 15,jag och Åsa ska åka till stan och shoppa lite! Mycket som står på listan, och jag hoppas att jag inte glömmer något! 
Annars har det inte hänt så mycket (inte så ovanligt...) jobbar och går hem och lagar mat... Igår fick jag lunch hos Åsa och Reine, så passade på att mysa med Nora samtidigt! Riktig gullunge de där! =)
Ikväll efter stan tänkte jag hälsa på Mellis och Nelly, om det inte blir försent, då får jag gå dit imorgon!
Nu har jag snart lunch...

Grattis Emilie!

Som klarade körkortet igår!!!


Nu har det snöat rätt mycket i 2 dagar! (så tyckte bilden passade bra!=))Skit bra!! Snart dax att smacka skoter!
Nu är det mindre än 1 månad kvar tills jag tar tåget till Katrineholm. Har inte varit där sedan i somras, så det ska bli kul!
Har inte hänt så mycket, sen jag skrev sist... Satt och laddade upp bilder för framkallning i söndags, och ja det tog nästan hela dagen... Satt först och tog ut de bästa sedan sist jag framkallade, och det var te supén förra året (!) , när det var klart, så skulle de laddas upp på ifolor.se, och det tog 5 timmar! Hahaha... Men det va över 1000 bilder! Nästa gång, ska jag inte låta det gå över ett år mellan framkallningarna!
Nu är det fullt upp varje helg framöver, nu i helgen är det först Team-Fest på fredagen, och på lördagen Lamell-fest!
Nästa helg är det Jul-Fest på jobbet, helgen efter det är det Lucia och Erikas-födelsedag, men jag såg att jag jobbar på lördagen då... :(
Och sen helgen efter det åker jag!

Lyx-Fredag-kväll

Kom hem, möttes av detta:

Kikade in på baksidan i fönstret!=)
Och på framsidan såg det ut såhär:

När jag kom in möttes jag av en underbart snygg karl, som bjöd på fördrink:

Lägg märke til tändaren jag köpte på macken! Var även en lampa, med röda hjärtan!=)
Förrätt:

Våran favorit, avocado-toast-med-räk-röra
Varmrätt:

Potatisgratäng med älg-kött och sås.
Efterrätt
:
olika uppskurna frukter!

 Efter middagen gick vi upp och tittade på idol, sen efter ett tag ringde Carl, och frågade om han och Eric fick komma och spela Buzz, och det kan man bara inte säga nej till! =) Hela familjen hade varit på middag i slalombacken! Så Carl och Eric kom och vi spelade en stund, innan Reine ringde och ville att dom skulle komma hem.
Efter att vi lämnat av pojkarna så ringde Emilie, men hade mobilen i jackan, så såg inte att hon ringt förän jag gick ut och rökte,så drog iväg ett sms, och efter ett tag så kom hon och Ida!! Även morbror var kalas-sugen, så han kom också!
Efter ett tag kom Dick och Anders med!
De blev inte kvar så länge, men det va kul att dom kom och fick se hur vi bor, och hur Hoffa har det!=) Han var ju såklart i sitt esse, så busade mest!
Precis när dom skulle åka, kom Åsa och Carola, satt en stund, Carola jobbade stenhårt mot sin fobi för katter, och låg på golvet och busade med Hoffa! Fick en snygg bild, men vågar inte lägga ut den! hehe...
Såklart när alla gått la han sig i mitt knä och somnade!=) Men både Anders och Emilie tyckte att han blivit mörk, men jag tycker att han blir mer och mer grå=) Men, nu skajag gå och mysa med min älskling, han gick och la sig innan Ida och Emilie kom....
god natt mina vänner!

nu är dom vänner igen!:)

MMS

nu är dom vänner igen!:)


nu är han snäll,nu när jag är

MMS

nu är han snäll,nu när jag är hemma igen!:)


nytt sms...

"Jag och Hoffa är ovänner! han flyger fram överallt där han inte får vara å när man öppnar skåp å dörrar smiter han in fort som ögat, å försöker gömma sig. Två ggr nu har han vaktat vid dörren när man öppnar och smitit ut superfort! Jag fick tag i han båda gångerna som tur var. Tänk på det när du kommer hem.puss!"
Humm... Han som va så snäll imorse, min lilla bebis! Men ni ska se va sur på mig han kan bli, när jag lyfter ner honom från bord osv, men det går över lika fort... Annat är det med Jocke, för honom får Hoffa göra vad han vill! Kanske därför han busar så mycket med honom! hehe...  Men han har aldrig smitit ut förut... Bara varit nyfiken, men aldrig varit ens påväg ut! Nu gäller det att passa på dörren när det kommer någon, eller när man kommer hem, eller går ut!=)
Nästa gång vi åker till stan ska vi köpa ett koppel, så han får gå ut en sväng i snön! =)
Igår försökte vi leta fram alla små råttor han fått, men hittade bara 2... Förstår inte vart alla andra tagit vägen! Han har typ 6st!!! Mamma köpte en pipande råtta när hon var här! haha, den e kul, tycker han, men faaaan va den piiiper!min lilla bebis!
Så här snäll är han när jag är hemma! ;)

MY LOVE!

fick nyss ett sms: " Välkommen på afterwork å relax kl 18.00. Du kommer att få en helskön kväll med utmärkt service. God mat och dryck utlovas, samt mycket trevligt omhändertagande. puss på´re!"
Spännande! Han är för gó han, min karl! Låter som vi kommer att ha en mysig-slapp-fredag-kväll! Nu har jag något att se fram emot, när jag sitter här helt ensam till 18.00!

Snart kommer våra solbrända arbetskollegor tillbaka! Hoppas dom har vilat upp sig ordentligt, och haft en underbar semester i värmen, blir nog lite skillnad att komma från +30 till -10! !=) *saknat er!*



Stolt!

Stolt gudmor till dessa tre underbaringar!!!
(namnlöst)

Mina sötnosar!!!

Dålig uppdatering...

Sorry!
Helgen har varit kanon!!! Fredagen åkte vi från Stugun vid 10, sen direkt till spakliniken i Östersund!
Där började jag med en ansiktsbehandling på 50min, vilket var heeeelt underbart!!!
Efter det slappade vi i relaxen, och tillslut var det lunch-time! skinksallad, bröd och vatten! Supergott!! =)
Tror inte vi druckit så mycket vatten som vi gjorde den dagen...!
Efter det hade jag en helkroppsmassage! Också heeelt underbart! Sen hoppade vi ner i bubbelpoolen, och efter det började klockan bli mycket! Så då var de bara att slänga sig i duschen, och göra sig iordning! Vi kom ut därifrån typ 18, då dom stängde! Hehe, en HELDAG på spa!!
Gick på stan en sväng, och letade partyoutfits till dom som skulle på kalas dagen efter, och sen gick vi på Plaza och åt middag och drack öl och vin! Det var afterwork-priser, så förrätt och varmrätt,2öl,1glas vin, och kaffe gick på 227kr!!! Helt otroligt! Tog bussen hem vid 22, och mötte upp Jocke mfl på lappa. Han bjöd oss alla på drinkar och öl!
En lyckad kväll!
Lördagen kändes inte lika lyckad... Kände mig inte direkt bakis, men var trött och seg...
Men Eric kom och skulle sova hos oss, hade tagit med sig playstation och junior-Buzz, så vi bakade pizza, och köpte godis, COLA, chips och dipp, och spelade tv-spel hela kvällen! Sen kom resten av familjen Engström/Johannesson och hälsade på!
Eric fick vara uppe hur länge han ville, så vid 22.30 kröp han i säng! Och jag och Jocke tittade på "postman", men orkade inte se hela, så vi gick och la oss efter tolv...
Söndagen var bättre, pigg som en lärka, och hann med rätt mycket, städa, hälsa på Melina och Ante, och myste med LillaNelly, middag hos Åsa och Reine (åhh, så gott det var!!!) och sen hem, och mysa!
De va den helgen!

Och idag är det onsdag, halva veckan passerad! Känns bra! Jobbar kväll, så har lyxig sovmorgon!!! Hoffa väcker mig varje morgon när alarmet ringer, igår va han på bushumör, kom med sin lilla råtta upp i sängen, och ville att jag skulle kasta iväg den så han fick jaga! 3ggr orkade jag kansta iväg den, sen gick jag upp... Idag så va han supermysig, låg på mig och spann och gosade!
Idag är det flyttar-kväll på jobbet, så vi ska stanna kvar och äta middag och sedan flytta runt lite bord och byta lite platser!
Nu är det snart lucia, och då fyller vackra Erika år!(vad önskar du dig sötnos??) 
Undrar vad Cappe ska vara på julkortet i år, nu sist var han stjärngosse, och tidigare har han varit tomte, och pepparkaksgubbe! Han kanske ska vara lucia iår?? =)
                                                                                             
                                                                                
                                                                            

tänk att jag alltid tar fel nä

MMS

tänk att jag alltid tar fel när jag köper choklad!! Samma sak har hänt 2ggr,jag står och tittar och väljer en sort,tar den som ligger längst bak i raden,och betalar,och kommer på jobbet så är det daim!! Åh,jag gillar inte ens daim... Men nu har jag snart plågat i mig hela:) köpte den för typ 2mån sen... Haha... sitter just nu och läser lite Bloggar på jobbet... Sen vecka så blir kvar till 18...


SweetNelly

MMS

Va och hälsade på hos Ante och Melina igår, Nelly fick en liten klänning(bilden), och så fick jag mysa med lilltösen hela tiden!=) Hon är så otroligt fin!


äntligen!!

MMS

äntligen!!


förvånad?!

MMS

förvånad?!


crazy women

MMS

crazy women


på väg hem från stan,nu väntar

MMS

på väg hem från stan,nu väntar vi bjudning på lappa!?! Bad en stackars kille på bussen ta kort på oss,han fick ta ett par kort innan han fick med alla... Haha,vet inte om de blev så bra,men va fan:)


nu har vi haft en kanon dag på

MMS

nu har vi haft en kanon dag på spa,och avslutar med middag och drinkar på plaza!


I´m coming home for christmas!

Har ju glömt att säga det, ändrade planer!!!
Jag åker hem 19/12 , vi bestämde att det blir nog bäst så, och så åker jag med familjen upp efter jul!!! Så då får jag träffa er, mina kära vänner!:) Även träffa Maddis och barnen! Det ska bli såå kul, jag längtar redan!

Längtar tills Melina och tösen kommer hem, så jag får träffa lilltjejen! Sms:ade med henne idag, och hon trodde att dom skulle få åka hem ikväll, eller imorgon!

Jag har inte så mycket att skriva... Kanske kommer på något roligt att skriva senare...

fick precis en ny bild av meli

MMS

fick precis en ny bild av melina och Antes söta Nelly!! Melina hälsar till alla!


min lilla bebis!

MMS

min lilla bebis!


Tack IDA!!!

... för den fina jackan jag fick av dig idag! =)Den kommer att värma mig när minusgraderna smyger sig på!
Igår gjorde jag inte så mycket... Blev mest irriterad på telia, pratade med mamma i telefonen,samtidigt som jag stod på bron och rökte, och hon hörde inte ett smack av vad jag sa!! Gick in och provade prata, men det lät fortfarande som att det bröts, eller att det var dålig mottagning... Jävla bredbandstelefoni.... + att jag märkte att jag hade signalstyrka:låg, när jag hade tagit upp datorn på övervåningen! Så ska det väl ändå inte vara??! Trådlöst internet, ska väl ändå fungera bättre? Eller har jag fel? När jag kommer hem ska ringa och kolla varför det är så kasst!
Tog fram kyckling på lunchen, så idag tänkte jag göra kyckling i currysås, och ris! I love it! Igår orkade jag inte, och va så hungrig när jag slutade, så köpte ravioli på macken... Lazygirl... Jajjemen!
Nu sitter jag och äter ballon, som Eric sa när han va mindre, vilket är melon... Börjar redan bli hungrig på mat....
Jag längtar tills fredag, då vi ska ha våran tjejdag! vi ska på spa-kliniken i stan, och sedan ut och äta middag, och ev på bio!! Det blir jag, Åsa, Carola och Ingela! Det ska bli så kul! Sen har jag inget mer inplanerat för helgen, och det känns rätt bra! Det får bli vad det blir! Finns ju alltid något att pyssla med hemma...

Jag,Ida och Emilie satt och pratade om en ev. tjejkväll, och det tycker jag verkligen att vi ska ha! Vi väntar in Marita och Sara(som kommer att vara solbrända och fina...), sen kan vi ta och planera riktigt, vad vi ska göra, äta dricka osv! Vi kan vara hos mig, och det kommer att bli skitkul! Tror ni inte? Goda drinkar, mat(?)trevligt sällskap, spel osv!!

Nu har jag 30minuter kvar... Är superhungrig!!! Åh... tänk om maten kunde vara klar, när jag kommer hem....
Madde, din upptagna kvinna, RING MIG IKVÄLL!!!!


vad gulligt! Jocke har bäddat

MMS

vad gulligt! Jocke har bäddat med en filt till Hoffa i fönstret,så han kan ligga och titta ut!:)


lilla Nelly.

Min guddotter!
MMS

Nelly har äntligen kommit ut till världen! Fick detta mms av melina igår, och hon är sååå söt!


Tisdag

Nu börjar det bli kallt ute, äntligen(faktiskt), och jag hoppas att snön kommer snart med!=)
Idag, har det verkligen varit mycke på jobbet, ringer hela tiden, och har inte blivit lugnt förän typ..NU!
Sitter och funderar på vad jag ska laga för middag... Lutar lite åt kyckling...
Jocke jobbar em denna vecka, så han är inte hemma förän vid 22.00... Igår satt jag och lekte lite i photoshop hela kvällen, börjar få lite kläm på det igen! Mästerfotografen Bago lärde mig, en gång i tiden, men alla kunskaper är som bortblåsta! Men, som sagt, börjar få till det igen!=)
Tänkte ringa mina systrar med, Lillis har ju kommit hem från Thai, och Maddis har jag inte pratat med sen hon åkte härifrån...
Måste höra hur det är med my sisters!
Marita och Sara har uppdaterat från Bali, jag har väntat heela helgen på det!=) Det ser ut som att dom har det bra! Lite för bra....
Jag har inget vettigt att skriva, så känns som att det är lika bra att ge upp här...

Trevlig kväll!

Små och söta...

Här kommer lite bilder från helgen:

Några somnade gott(!) i soffan framför "dunderklumpen".

Party bilder-08


Trååkiga måndag...

Men är ändå ovanligt pigg! Baby bjöd mig på lunch idag på bagis! Och jag är fortfarande mätt! Haha...
Helgen har varit kanon!
Fredagen: När jag kom hem så var Melina och Ante där och hälsade på! Ingen bebis än, men jag hoppas att det blir snart!=) Och så hade Jocke gjort 3rätters, förrätt: avocado med räkröra, varmrätt: plankstek, och efterrätt: chokladpudding! Åh, så gott det var!!!
Efter middagen, bjöd vi hem Carola och Daniel + barn, och Åsa och Reine +barn, och vi bjöd på irish coffie, öl, vin, cider, drinkar... Haha,det låter som att det blev mycke alkohol, men det blev det ej... Gästerna lämnade oss runt tolv. Alla barnen hade somnat på olika ställen, hade fixat så dom kunde titta på film på datorn, så Eric och Felicia somnade nere i soffan, och Vickan uppe på golvet där vi satt! Och lillstumpan Nora sov i våran säng! =)
Men det var trevligt att få bjuda till lite!=) Vi fick inflyttningspresent av Carola och Daniel, jättefina olika ljusstakar! (tar en bild senare!) Tack så mycket!!!

Lördagen vaknade jag 8.30, men somnade om en timme, sen upp, städa undan lite, och åt frulle. Sen tog jag med presenten till Nora, (klänningen på bilden!) och hjälpte Åsa inför 1års kalaset! Det bjöds på smörgåstårta, kakor, och 2 olika tårtor! Och Nora fick kladda på hur mycket hon ville!=)
På kvällen så var jag barnvakt,(Åsa och Reine var på brandstations middag) Nora och Eric kom hem till mig, och vi hade mys! Jocke var hemma hos Mathias och satt ute och eldade hela kvällen.. Så jag och barnen, och såklart Hoffa!, tittade på film, åt godis,chips och drack cola! Vid 22.30, så sov båda två... Och strax efter kom Åsa, stannade på ett glas vin, och sedan gick hem med Nora... Eric sov kvar!

Söndagen, vaknade vi rätt tidigt, och bäddade ner Eric i soffan en stund så han fick se på barnkanalen medans jag fixade frukost!
Nils hämtade Eric vid 11, och dom for till stan... Tvättade och städade mest heela dagen.... + att jag fixade Telia smart, bredbandstelefoni och trådlöst internet, (fick även med en digitalbox för tvn, men den ligger fortfarande i kartongen, och tror inte att vi ska koppla in den) det var en tekniker som skulle komma och installera allt, men fick ett sms av telia att teknikern inte fått tag på oss, och att jag skulle höra av mig för ombokning... Men jag testade att få till det själv! Och det gick bra!!! Haha... Internet gick som en dans, större problem var bredbandstelefoni, fick inte telefonen att fungera! Men jag gav inte upp, svor och letade på telias hemsida, och gjorde exakt (trodde jag...)samma sak som beskrevs på Supportsidan... Men tillslut så kom jag på vad som var fel.. Man skulle ringa och bekräfta, och knappa in en kod, och jag slog fel! haha.. 3ggr slog jag fel, tills jag insåg vad jag hade gjort!!! Men nu fungerar allt som det ska, och ni kan ringa hem till oss igen! =) Skönt, nu är det 100m mindre sladd, som ligger och skräpar! =)  Hoffa är en trogen vän, låg hos mig under hela installationen! Men han va nog lite sur, leka med sladdar är kul, tyckte han...
På kvällen såg vi Spiderman3, den va kass....

Så nu är den här söt-stumpan 1år!
grattis lillstumpa!

grattis lillstumpa!

MMS

grattis lillstumpa!


äntligen fredag! Baby har gjor

MMS

äntligen fredag! Baby har gjort 3 rätters! Vilken lyx! I love him!


nu sitter jag och Hoffa och ko

MMS

nu sitter jag och Hoffa och kollar på M'tv galan! Lugn kväll,middag på bordet när jag kom hem idag med! Har även tvättat,och sen bara legat och myst i soffan med mina älsklingar!


Fredag

Jaha, redan fredag!!! Härligt!
Igår så tvättade jag(igen...) tog en dusch, och tittade på tv... Kollade på EMA, och jag är så imponerad över ljussättningen! Det var så mäktigt! Att man kan få till det så bra, är helt otroligt!!!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och titta på Idol, och fredag hela veckan...
Imorgon tror jag att det är kalas för Nora, men jag har inte blivit inbjuden...?! Har inte pratat med någon av Fam.Engström/Johannesson, vilket är väldigt ovanligt... Får man ingen inbjudan, så får jag väl våldgästa!=)

Har precis kommit tillbaks från lunchen, va förbi ICA och köpte fredagsfika, fick bli Maritas favvomuffins! bara för att hon inte är här! =)
Hoffa blir så glad när man kommer hem, och ledsen när man går... Men, Jocke kommer ju hem bara nån timme efter min lunch, så han klarar sig nog! Snacka om att det är race när man kommer hem, upp i soffan, ner från soffan, upp i fönstret, osv... Hehe... Han gillar även att leka med Ikeapåsen, han gömmer råttan, i påsen, och kastar sig över.. haha, jag tror att han gillar prasslet! =) Jag tycker att han har vuxit otroligt mycket, han äter som en häst, och har blivit lång och stilig! Han ser även ut att bli mer och mer grå!=) Söta lilla Hoffis!

Melina!!!! Hur går det, blir det någon bebis???

Torsdag..

Det va ju ganska komiskt att de handlade om K-holm igår på oskyldigt dömd... Persbrandt i sveriges tråkigaste stad! Eller han kasnke aldrig var där, vad vet jag?! Det var ju ett tag sedan Katrineholm fick stämpeln som just sveriges tråkigaste stad, så det var ju lite roligt, tyckte jag! =)
Det var sommar i K-holm under inspelningen, åh vad jag längtade tillbaks... Va såå härligt i somras! Ha familjen och alla vänner runt omkring sig! Dra en fika på sultan med tjejerna för att sedan spela minigolf,(jag förlorade som vanligt...), ligga och sola vid mammas pool med kokosolja insmord över hela kroppen.... Kunna gå ut på kvällen, och inte behöva ha på sig Jacka, eller långärmat.... Ja, det var härligt!
Börjar nästan ångra att vi typ bestämt att vi ska fira julen här uppe iår, då kommer det ta ännu längre tid innan jag får träffa mina vänner igen, och inte gå ut på juldagen, och träffa alla gamla vänner och bekanta, är otroligt tråkigt!...
En jul i vårat hus känns nästan konstigt, vi brukar ju pynta så fint hemma hos mamma, bara någon dag innan julafton, och får lätt till mysig julstämning! Madde och barnen brukar komma på julaftonsmorgon, och stannar till tomten varit förbi! Nu vet jag inte hur det blir... Jag tvivlar på att hon kommer att vilja åka upp... =(
Men,men, någon gång måste man bryta på traditionerna, och göra något nytt! Tänk, vi planerade ju förra julen att vi skulle vara i Thailand denna jul! Haha.. 
Ah, ja vi får fundera ut något bra...


Har suttit och lekt med frisyrer och makeup på en sida! Hehe, ganska kul! Satt och plockade ur några slingor ur mitt hår igårkväll, medans jag tittade på tv.. Är så otroligt sugen på att klippa mig, och färga håret mörkare! 
Här är en före och efter bild:



Några andra exempel:
1:2: 
3:4: 
5:6:
7:

Vilken gillar ni bäst??

Onsdag kväll

Har precis hämtat tvätt, och slängt i en ny maskin!
Kollar på serier jag missat under veckan familjen var här, och Hoffa har legat i knät och sovit.... Nu är han vaken, och jagar sina små råttor över hela vardagsrummet! Ibland (ofta!) får jag hjälpa till, för då har han rullat in dom under soffan! haha...
Skulle behöva fixa till telia smart, men känns som att jag inte orkar det ikväll... Jag tror att det kommer ta sin lilla tid...
Tänkte jag skulle lägga in lite bilder, får bli på köket sålänge, så Anna får se!=).. snart börjar oskyldigt dömd!

har tagit bort alla blommor i

MMS

har tagit bort alla blommor i fönstren,Hoffa är inte så smidig än,och väldigt busig,redan vält ner en blomma i köket!:) nu kom han och hoppade upp i knät och vill mysa!


vilken underbar karl jag har!!

MMS

vilken underbar karl jag har!! En lyxmiddag klar när jag kom hem! :)


snart fyller den här lilltösa

MMS

snart fyller den här lilltösa 1år!! Pressi fixad! :)


Gissa båtarna...

Ja, gissa vems mega-stora-dojjor!!!

hittade lite förstora skor...



Haha, ja Marita hade rätt!! Det är Dannemannens mega-dojjor! =)

Onsdag...

Snart halva veckan passerad... Skönt, skönt!
Igår var det en latgris (2 med Hoffa) som låg i soffan och degade när jag kom hem... Så det var bara att sätta igång med middagen, och börja tvätta! Det är inte så bra att ha tvättstugan nere i källaren,när man ser inte berget av tvätt hela tiden, så man glömmer lätt bort att det behövs tvättas... Men igår slängde jag i en ordentlig laddning, och tänkte ta en varje dag nu så är berget snart väck! =)
Nu håller vi på tar bort hurtsar och bokhyllor och allt annat gammalt skit vi inte använder här på jobbet, snart dax att flytta runt lite!
Oj, nu ringer det på som satan...

(va segt, nu har mms-bilderna kommit in...)

fin himmel! Även Gåije kom med

MMS

fin himmel! Även Gåije kom med!


hittade lite förstora skor...

MMS

hittade lite förstora skor...


vi skulle ju ha kareoke kväll,

MMS

vi skulle ju ha kareoke kväll,men fick inte igång skivorna... Synd... Madde skulle ju sjunga skiten ur oss!


Tisdag...

Helgen har gått fort, sena nätter, goda middagar, och mys med mina nära och kära!
Nu har familjen åkt hem, eller dom åkte i söndags, men igår var jag så trött hela dagen så har inte pallat att uppdatera...
Direkt när jag kom hem, gick jag på ICA och köpte mat, gjorde smarrig köttfärssås och spagetti, sen tog jag en dusch, och sen var det bara att städa undan... När det äntligen var klart, betalade jag räkningar, och sedan la mig i soffan och myste med Hoffis, och tittade på cityakuten! Efter det var det sportnytt, sen sängen!!
Känner mig lite trött idag med...
Maddis la in alla sina bilder på våran dator innan dom åkte, så jag ska kolla igenom det, och lägga ut lite sen... Kanske ikväll!?!  Helena hade ju våran kamera på tesupén, så ska lägga in dom bilderna med! =) 
Nu är det snart dax för Marita och Sara att vara lediga, och åka till Bali...  Kan ni inte packa ner mig i en väska?? SNÄLLA!
Jag vill också med!
Mellis då? Ingen bebis än, så Maritas gissning på datum (3/11)har passerat! YES!!! Jag kan vinna en middag, eller lunch!! Mellis, håll inne till på söndag 9/11 =) hihi...

RSS 2.0