Lucas

Igår va vi in till stan, dax för UL av Lucas hjärta. Det var ett år sedan vi var där sist. Har försökt förberett honom på det, berättat hur det kommer att gå till, påminnt honom att det snart är dax och visat lite bilder. Vi började dagen med att försova oss. Kl 8, vaknade, som tur var, barnen. Vi skulle va där 9.15. Vi rusade upp och klädde på barnen, tog med välling till Elsa och Lucas fick en risifrutti i bilen. Vi var där i god tid. :) Estelle, Lucas läkare som följt honom sedan han var 2dagar, hämtade oss i vänteummet. Lucas fick en festis, så redan då blev det lite lättare att följa med henne. :) sen fick han sitta i mitt knä under undersökningen, och tittade på Nicke nyfiken. Estelle var nöjd, och tyckte att han var duktig så han fick en liten flodhäst i plast. :) Flödet i hjärtat såg så bra ut att hon tyckte vi skulle ses om 2 år igen, och vi behövde inte träffa sköterskan för EKG heller! Skönt! :)
Vi gick och fikade lite sen handlade vi julklappar, mat och lite mera mat. :)


Tomtar

Alltså, det är en utmaning att ta kort på barnen tillsammans! :) en rolig sådan. Idag hade Lucas ingen lust ALLS att ta på sig tomtekläderna... Elsa, som inte förstod vad som pågick, va nöjd iallafall. :) i mindre än 10 min höll vi på och det bästa kortet som båda log på samtidigt, blev suddigt! Typiskt.. Men, blev många andra som blev bra. :) de jag visar nu, är bara så bra! Visar hur lätt Lucas skiftar mellan sur, och glad! :) bilderna är verkligen tagna efter varandra. ❤


Måndag

Jag ska aldrig mer skriva att mina barn somnar och sover bra om nätterna! Inatt så har de turats om att vara vaken och stökat på, så jag har inte sovit en blund... Elsa som brukar vara lätt att lägga, hade ingen lust att sova ikväll heller... Men för typ en timme sedan somnade hon. 
Vi har fått ny tid för UL för Lucas hjärta, så på tisdag nästa vecka ska vi in igen. Det är ett år sedan vi var där sist, och det ska bli spännande å se hur samarbetsvillig han kommer att vara... 
 

meh

Vad hände med bilderna i förra inlägget?? Alltså blogg.se.... ! :(

Söndag

Vi hart haft en jättemysig helg! I fredags var jocke hemma på em, så jag åkte själv in till stan och hämtade glasögonen och köpte present till Nelly. Mysigt att gå själv, även om jag bara hade två ärenden att göra, va i stan kanske 30-40min. haha... Har haft glasögonen lite på kvällarna, då vi kollar på tv och så. Det är rätt stor skillnad, ser kontraster mycket tydligare bland annat. 
Idag har vi varit på kalas, hos en riktig prinsessa! Nelly! :) 
Annars då? Ja, dagarna rullar på som vanligt, vi har våra dagliga rutiner och ofta blir det inte så mycket mer än så... Lucas och Elsa lägger sig runt 19.30 och oftast sover båda hela natten. Elsa börjar "prata" mer, det är mycket mamamama, papapapapa och gagagaga. :) Krypa är hon fortfarande inte ett dugg intresserad av, sitter själv gör hon bra.
Lucas räknar mycket nu, upp till 15 har jag hört! :) Han lirar fotboll med farsan varje dag och då säger han jämt "du Zlatan jag Mange!" :)
 
Nu, lite blandade bilder, tömde lilla kameran idag... :)
 


 

Nestlé frukt smoothie

Hämtade ut ett paket idag, vi har fått äran att buzza om frukt smoothie från nestlé! Lucas var snabb och smakade, gillade båda! :) någon som vill ha en?


Elsa Linnéa Marie

I söndags var det dax för Elsas dop. Vi har fått väldigt mycket hjälp med maten, dukning och med tårtor. Stressade runt på morgonen, letade skor i sista minuten (som jag inte hittade) och jag Lucas och Alex tog bilen till kyrkan. Jocke gick med Elsa i vagnen så hon fick sova en stund. När vi kom dit så var Emelie där och sjöng. Helena kom med sin familj, och sen var det dax att väcka tösen och ta på klänningen. Hon var på ett strålande humör under hela dopet. Lucas gick runt och busade med Freja och Wigge, men han hällde upp vattnet och tände ljuset. Emelie sjöng så vackert, och Helena och Alex blev Elsas gudföräldrar, eller faddrar som det nu heter. Efteråt bjöds det på lunch och fika i sockenstugan. Elsa fick många fina presenter och pengar, så hon är supernöjd med dagen! :) Tack alla som delade hennes dopdag med oss! ♥ Även tack till Madde och Jenny för alla bilder, själv tog jag inga kort... :) 
 
 
 
 

Elsa 7månader

Idag blir min tjej 7 månader! Hon döptes igår och fick en docka som kan krypa bättre än henne! :) Idag formade hon sina läten till mamamama! ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/395996/images/2012/pic_5098253d9606ee5f8440c67d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/395996/images/2012/pic_50982551e087c36d26732d71.jpg" class="image">


RSS 2.0