Dag sex.

♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag började vid 6-7, Lucas var hungrig, så gick upp och gjorde iordning lite ersättning. (han har tagit den på morgonen nu i 2 dagar!:)) Han åt, och somnade om, och jag likaså... Vaknade 10!! ojoj... Men vi gick upp, åt gröt båda två, och sen klädde vi på oss och gick till Åsa och hälsade på. Där blev vi hela eftermiddagen,lekte med Nora, fikade och pratade skit. Eric följde med mig hem och gjorde spagetti och köttfärssås. Sen fikade vi lussebullar och julmust. Jocke kom hem från Sundsvall, och jag tog ett varmt bad.
Lucas va trött så fick gröt igen vid 20.30, och gick sedan och la sig, i sin säng. Han vaknade och gallskrek efter 40min, och fick komma upp, bytte blöja, provade sitta på toan, men inget hjälpte. Han va lite snorig, så fick lite nässpray och då blev han ännu argare... Tillslut fick han tutta lite på mamman sin, då blev han lugn, och somnade om, i våran säng... Nu ligger båda mina killar i sängen, och jag tänkte kolla på gossip innan min dag tar slut och jag kryper till sängs.
Det var min (och Lucas) dag.



Är på salongen och blir fixad i kalufsen! ...

29112010085 (MMS)

Är på salongen och blir fixad i kalufsen! Har tom lejt barnvakt!


Gjorde en gammal ikea-klocka lite finare!!:)

28112010062 (MMS)

Gjorde en gammal ikea-klocka lite finare!!:)


Vi myser och tittar på idol! Jay rocks!!

26112010022 (MMS)

Vi myser och tittar på idol! Jay rocks!!


Dag fem.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

För mig är kärlek många saker. Framförallt är det Jocke, och det ledde till Lucas. Det är mina två kärlekar! 
Annars kan kärlek vara något som är vackert, en speciell stund, underbara vänner, musik, mina syskon, mina föräldrar,min släkt och alla mina söta små runt omkring.
Ja jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men nu vill jag lägga mig på golvet och mysa med mina <3!!  


8 MÅNADER!

Japp, idag blir våran stora kille 8månader. Helt sjukt va stor han är! :) Idag har vi varit och fått våfflor hos Jockes mormor, och varit med faster Helena och söta Freja! Efter skolan dök även tjejerna upp!
Vi gjorde egna fiskpinnar, och potatis idag, blev riktigt gott!

Här är våran stora 8 månaders bebis!



Nu har vi varit och hälsat på sötaste frej...

24112010010 (MMS)

Nu har vi varit och hälsat på sötaste freja! lucas visade hur man kastar råtta!:)


Dag fyra.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Ja, vi gick ju upp tidigare än vi brukar, så det blev snabb-frukost.
Mjölk och flingor smaskade jag i mig medans jag matade Lucas med gröt. Jag brukar vanligtvis äta havregrynsgröt varje morgon, men nu var äppelmosen slut.( har mer i frysen nere,men vi hade glömt att ta fram)

Lunch blev rester från gårdagens middag. Ris, kassler-gratäng med ananas, tomat och lök. Gott!
Lucas fick en potatiskyckling puré burk och fruktmos till efterätt.

Middag, tråkigt nog, rester igen! Samma mat som till lunch... men, fortfarande lika gott!:)


En liten buse som inte vill sova!

24112010005 (MMS)

En liten buse som inte vill sova!


BVC

Idag var det dax att väga och mäta igen! Han väger nu, 8580g och är 70cm lång!
Han kan även sitta helt själv nu, klappa händerna och säga mamma. När han säger mamma, är det oftast när han är gnällig, och det blir utdraget maaaammaaaammaaaammaaaammaaa....:) Gofisen! 
Imorgon blir han 8månader, jag tycker tiden går för fort! Dagarna har för fåå timmar! 
Julen närmar sig med stormsteg, på söndag är det första advent. Ska börja leta fram julsakerna snart, ska lbi roligt att göra jul-mysigt här hemma igen! 
Imorgon ska vi till stan med Nora och Åsa och handla lite mat! 
Och idag kommer Lucas faster och kusin Freja! Ska bli kul å se henne igen!! Fick nyss ett mms, dom sitter på tåget och är här om tre timmar.

Igår fick jag brev av Clara-Stina, hon hade ritat en fin teckning till oss, och så fick vi en kylskåpsmagnet och ett vykort med bild på barnen! Mina finaste syster-barn!  ♥
Madde hade även fyllt på usb-minnet som hon fick låna, med bilder! satt och kollade igenom alla, och plötsligt kommer bilder från när Lucas va typ nyfödd! PYTTELITEN!! Ojoj, det känns som att han aldrig varit så liten!


Dag tre.

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Vi gör det enkelt... Som några av er vet så dog min biologiska pappa i september iår. Vi hade ingen vidare kontakt och han hade vissa problem... Vi träffades några gånger, när vi var och hälsade på farmor Elsa och han var en genomsnäll person som hamnat lite fel i livet... Visst kanske man ångrar vissa saker nu efteråt, när det redan är försent... Men, jag hoppas han har det bättre nu! 

Min mamma träffade Pelle när vi var små, 3-4år tror jag. Och vi flyttade ner till K-holm! Mamma är en person med stort hjärta. Hon är otroligt snäll, generös och rolig! Hon är mer som än vän, än som en mamma!! Hon arbetar som "familjehem", och tar hand om fosterbarn. Jag har alltid beundrat min mor, i allt hon gör, hon är duktig på det mesta!! Hon lagar god mat, och är duktig på inredning! Hon har det alltid snyggt hemma! ♥

Pelle då, Han är min far, fast vi inte säger "pappa". Han är också världens snällaste, rättvis och väldigt kunnig! :) Jocke brukar reta mig, för att jag tycker att Pelle är så bra, och kan precis allt!:) Han arbetar på bilteknik, och det har han gjort vääldigt länge!:) Han är en riktig handyman! En sån som Pelle borde alla ha i sin familj!:) ♥


Jag skulle lätt lägga in en bild, från deras bröllop, men jag måste leta lite först!:) Så bild här kommer sen! ( Om jag får deras tillåtelse!)

Dag två.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek var nog en kille som hette Rikard Persson. Jag gick i lågstadiet (typ 1-2an)och vi var kära i flera år!
Han var ett år yngre än mig, blond och söt, och jätteblyg! Vi dansade alltid tryckare på discon!
Han gick hos dagmamman Lena (?)i Strångsjö som var jättesnäll, så vi va ofta där och lekte. Han bodde en bit utanför Strångsjö, så han åkte buss varje morgon.
Det är väl typ de jag minns av min första kille!

Hittade ingen bild på honom, men en snygg bild på mig när jag gick i 2an.:)



Dag ett.

Dag 1 - Presentera dig själv.


Jag heter Sandra Carina Elisabeth Boström.
Jag föddes den 26 mars 1982 i Östersund.
Jag bor i Stugun, flyttade hit från Katrineholm 2006. Den största anledningen till att jag flyttade var Jocke! Sen har jag ju min underbara släkt här!:) 
Jag började jobba på Fujitsu services här i Stugun maj 2006, och är just nu mamma ledig.
För två år sedan köpte vi hus, och här har vi bott sedan dess!:)

Jag är gudmor, inte till bara ett barn, utan TRE! Mina söta små, är min kusin Eric, systerson Casper och min väns dotter Nelly!

Jag har världens underbaraste son, Lucas. Han föddes i mars 2010. Han är en riktig liten solstråle. 
Min envishet och pappans humör och tålamod, syns tydligt i våran lilla guldklimp! :)

Jag tycker att det är extremt jobbigt att stå och tala inför folk!
Jag svimmade i McDonalds kön en gång! haha...
Jag gillar foto, film och musik. Jag gillar att sy, pyssla och scrappa.
Jag älskar filmer, riktiga kärleksfilmer! Som man kan se om och om igen!:) 
Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett braveheart, Tristan & Isolde, Dagboken, Höstlegender, twilight-filmerna. Även några favoriter som jag sett flera gånger är Sagan om ringen-filmerna. Kommer igåg förra året på Te supén så var jag sjuk, och kollade på alla tre filmerna i sträck!:)

Jag handlar alldeles för mycket, och är dålig på att spara pengar... Men köper aldrig "dyra" saker, hellre billigt och mer för pengarna!:) 
Är livrädd för spindlar och ormar. Jag har alltid velat kunna rida, men är rädd för hästar!! Thove lyckades faktiskt en gång att få mig på hästryggen!:)

Denna jul blir den första som jag firar utan min underbara familj...  Annars har jag alltid varit hemma hos mina föräldrar, sovit där hela jul-helgen! Kommer bli tomt utan dom i jul. Men, det ska samtidigt bli roligt och fira med J´s familj! 
Jag tycker att det är extremt roligt att min syster Madde fortfarande är lite smårädd för tomten!;)
Jag gillar sommaren mer än vintern.

Jag saknar mina vänner i k-holm, och min familj... Jag skulle kunna offra min högra hand för att ha alla som jag älskar samlade på samma ställe!:) 

Mitt roligaste semesterminne var när vi åkte flotte, utanför strångsjö. Mamma & Pelle, Åsa & Reine,Angelica, jag och Jocke och Carola och Daniel, + alla barn. Det är ett minne för livet!
 
Det var lite smått om mig.
Ja, det får nog duga!



Lista

Jag har sett att många kör listan, så jag vill ju såklart göra likadant!:)
Jag lägger även till en bild efter varje dag!

30dagar sanning om Sandra.

(börjar imorgon)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Lucas

Lucas lilla ♥ såg bra ut! Flödet i klaffen (som de ballongsprängde) var bra och det är det som är huvudsaken. Det såg bättre ut än hon trodde efter operationen, och vad läkaren i gbg också trott, så det känns bra! Nu behöver vi inte åka dit förän om 6månader igen! Så vi slappnar av och går vidare med vardagen!:)

Just nu ligger Lucas i sin säng. Han sover inte han ligger och gnyr och små gnäller... Han har bara somnat själv i sin säng en gång... Det var när han hade feber! Jag vet att vi kommer få det tufft, att få honom att sova i sin säng, och SOMNA i sin säng... Nu somnar han oftast i min el Jockes famn, eller liggandes brevid mig i sängen.
Så, nu har jag testat, lagt honom i sin säng. Han är jättetrött, men somnar inte...
Det slutar nog med att han får som han vill!:) Han kommer att bli en bortskämd liten kid!

Annars då... Jaa, det har inte hänt så mycket.... Va och hälsade på Nelly och Melina. Nelly har ju fyllt 2år, så hon fick presenter. En gos-häst och 3st böcker, och vi fick fika, och kramas med Nelly!:)
Hon gillade att kramas med Lucas med, och ta hans napp!:)

Victoria har också fyllt år, hon blev 8år... Stor tjej! Så där fick vi gó middag hos familjen Engström i lördags. Sen va tjejerna här i söndags. Då möblerade vi om i vardagsrummet uppe!:)


Ikväll blir det tacos, bjöd in Dennis på mat. Sen blir det idol för hela slanten! Jag gör som Thove, hejjar på Jay! Men gillar tjejerna som är kvar med!

Brb....


Nu vann Lucas, jag gick och tog upp honom, la mig på min säng med honom och han somnade efter 5min...
Lucas 1-0...


Såhär vill han somna...



Nellybelly 2år!



Glader



Man måste passa vad som finns på bordet, för nu kommer han åt allt! nästan...



Redo för kalas:



Gillar att läsa tidningar... Eller förvandla dom till småbitar!:)




Nu vaknar han, och vill nog ha lite mat!

Trevlig helg allihopa!

Dax att åka till sjukan för ul!

16112010891 (MMS)

Dax att åka till sjukan för ul!


Vi såg beck-levande beravd igår... Tur att...

13112010880 (MMS)

Vi såg beck-levande beravd igår... Tur att jag inte sitter i bilen!!:)


Mammas hjärta!

Jag tror att jag har världens sötaste lilla kille! Han har ett humör och tålamod som sin far, envis och bestämd som sin mor... Hur ska detta sluta?? 
 
Här syns de små tänderna:



gillar att leka med bollen:



men det är inte kul när den rullar bort, och man inte kan krypa:



gillar att ta dosan:



men blir jätte arg och skriker rakt ut, om man tar tillbaks den:



Men nästan jämt, så är han väldens snällaste och gladaste lilla kille! Mammas lilla ♥!!




Idag är tjejerna här,dom ska sova över! Id...

11112010873 (MMS)

Idag är tjejerna här,dom ska sova över! Idag är det även sötaste Nellys födelsedag! 2år blir hon,stora tjejen!!:) grattis till dig sötnos! Jag har på mig snygga t-shirten jag fått av farmor och farfar! Känner mig riktigt cool! Kram Lucas


Det var ett tag sen...

... jag bloggade så tänkte passa på!:)

Detta har hänt...:

Familjen har varit här på besök, i ca 10dagar fick jag ha dom här! Myyys! Sista natten sov Madde här, och vi tittade på Twilight filmerna, hon har tidigare vägrat, för att hon inte gillar vampyrer... Men hon gillade dom, och fyllde mobilden med alla ljudböckerna som jag hade på datorn. :)

Begraviningen som var förra veckan, gick bra... Det blev en fin begravning och jag tror att alla blev nöjda. Träffade kusiner/släktingar som jag aldrig tidigare träffat, kändes lite märkligt... Fikade i farmors hus, och fick med pappaBerts saker därifrån när vi åkte hem...

Bouppteckningen missade jag, då Lucas hade feber... I två dagar höll det i sig, men sen blev han förkyld, snorig och hostig. Är inte riktigt bra än...

Lucas blir större och större för varje dag som går... Nu äter han mer mat,frukt och gröt. Vällingen gillar han fortfarande inte, men han tar ersättning lite då och då... Vi försöker varje dag att få honom att inte äta något annat och inte på mamman! Men det är inte så lätt.... Men han mår bra, och växer som han ska, och det är väl huvudsaken!
Idag var vi ut på en liten promenad i snön. Det har snöat hela dagen! Mysigt värre!

Imorgon kommer tjejerna och ska sova över igen!! Sen kommer dom tillbaks på lör och sön!

Lite bilder då kanske?!

fick lite bilder från våran lilla semester:
Lucas gillar fiskar!



Fick bada i mommas diskho igen!



Glad skit:



Mor och son:



Fick en bild på alla kidsen!



Även de största barnen ville ju såklart vara med! :)



Smart kid:



Älskar att sitta och leka med klossar, och lego:



Lucas tog och spillde vatten på Nora, så hon fick låna en tröja av mig!:)



Nya snygga kläder:



Men han är inte alltid glad, tar man något ifrån honom, blir han tokig!



Prinsessan Nora fyllde 3år, och bjöd på kalas!



Har vi glömt att visa den fina stolen vi köpt?!



En vinterbild från dagens promenad!




Idag är det Noras dag!!!! 3år,stora tjejen!!!

08112010851 (MMS)

Idag är det Noras dag!!!! 3år,stora tjejen!!!


Min moster Madde har lärt mig att gå på to...

01112010815 (MMS)

Min moster Madde har lärt mig att gå på toa! Så nu har jag gjort nr2 på toa sedan dess!!! Skönt för mamma som slipper byta bajsblöja! :)


Mammas lilla hjärta är sjuk... :( han har ...

03112010821 (MMS)

Mammas lilla hjärta är sjuk... :( han har feber,andra dagen nu.... Vi skulle varit på bouppteckning, träffat prästen och fixat inför imorgon,men vi blev hemma. Mamma och Madde åkte själva. Just nu sover han,han sover och är slö mest hela tiden... Kanske är det vattkoppor på g,eller så är han bara sjuk... Hur som,är det jobbigt när dom små är sjuka! Hoppas att han mår bättre tills imorgon när det är begravning....


RSS 2.0