Nu har Luc sommarlov i 2 mån!!!

img_7568 (MMS)

Nu har Luc sommarlov i 2 mån!!!


Tävling

Hjälp mig vinna!:

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nu åker vi mot de Dennis camping!

img_3337 (MMS)

Nu åker vi mot de Dennis camping!


Snart midsommarhelg!

Härligt, speciellt nu när solen skiner!
Vi har haft några tuffa dagar/nätter, med lite sömn för oss alla tre... Lucas har varit gnällig och vaken om nätterna så är ganska skit trött nu! :( Jocke ringde BVC idag, och de gav tipsen att ge nässpray och alvedon innan han lägger sig, "trycka på öronen" och se om han har örvärk, annars är det nog bara att stå ut... Kanske blir så att man får dra ner på sovtiden på dagis... Vi testar, och fortsätter kämpa igenom nätterna!
 
I kväll skall vi ju åka och sova i husvagn, vi skall spendera midsommar hos Dennis!:) Vi blir ett gäng husvagnar och tält, så ska bli jättekul!! Jag hoppas bara att L sover som han ska.
Familjen kommer även upp idag, och ska vara med på "Dennis camping", även söta lilla lillasyster!!! :)

Idag är det midsommarfirande på dagis, fick en bild från Åsa:




Låt finvädret vara kvar hela Helgen!!

img_5222 (MMS)

Låt finvädret vara kvar hela Helgen!!


Idag vill vi leka med Freja!!

img_1936 (MMS)

Idag vill vi leka med Freja!!


Kalas dax!

img_9779 (MMS)

Kalas dax!


Blev sur för att han inte fick leka med bo...

img_8930 (MMS)

Blev sur för att han inte fick leka med bollarna!


Han ville även köpa denna...

img_4094 (MMS)

Han ville även köpa denna...


De blev denna!

img_9919 (MMS)

De blev denna!


fan

Den va såld... :(

Hoppas den finns på babyproffsen! Hoppas, ...

img_1261 (MMS)

Hoppas den finns på babyproffsen! Hoppas, hoppas, hoppas!!!


Plutten vilar i skuggan.

img_5149 (MMS)

Plutten vilar i skuggan.


Bild från igår, vi var i kyrkan på skolavs...

img_7105 (MMS)

Bild från igår, vi var i kyrkan på skolavslutning! Tänk att nils slutat nian och efic har haft sin första skolavslutning!! Tiden går sjukt snabbt!!!  Idag gick pappan och lämnade på dagis! Första gången på länge jag slipper stressa! Vi vaknade dessutom innan klockan ringde! Jag måste bara säga att jag älskar detta väder!!! Helt underbart!!


Varning för bildbomb!!!

Jag har haft en kanonhelg!!! Låter bilderna tala för sig själv!



FREDAG:



LÖRDAG:



SÖNDAG:



MÅNDAG:



TISDAG:



ONSDAG:


Finally!

Trailern till "Breaking dawn, part 1"



Se den här: http://www.mtv.se/program/mtv-movie-awards-2011/avsnitt/movie-awards-2011-12/video/breaking-dawn-660478/

Vill se nu!!!

SMS-inlägg

img_0851 (MMS)


Fredag!

Solen skiner inte än, det blåser och är inte så kul väder, MEN det är fredag och långhelg väntar! Så det känns okej ändå!
Vi tog med oss Nora i torsdags, först till backgår´n för att kolla på en traktor, Lucas gillar sånt... Sen åkte vi till kompa för att hälsa på vovven!:) Luc och
Imorse försov jag mig... Marita skickade sms vid 9 och frågade vart jag var, DÅ vaknade jag! Bara en timme sent! Haha, och jag som sa dagen innan att det skulle bli så skönt å få gå upp själv och slippa stressa!:) Har inget minne av att klockan ringt heller. Lucas va vaken mellan 4-5 så jag va ganska trött...

Lunchade med mina killar idag på bagis! Så nu ska man sitta här ett par timmar till, innan man får gå hem och göra helg!
Ikväll ska Jocke vara med Lucas och jag ska nog gå ner på nornan en sväng! Imorgon efter att jag lämnat Lucas hos farmor och farfar, ska ett gäng tjejer grilla hos Melina (eller hos Hebbe..) och sedan gå ner på nornan igen!:)
Ska bli en kul helg!

(nu, några timmar senare känns det inte lika skoj, med tanke på båtolyckan... :()


Då har man även vunnit över den andra syst...

img_6626 (MMS)

Då har man även vunnit över den andra systern Andersson ! Fan va jag e bra!!


Fick fina sommarkläder av fammo och faffa ...

img_3833 (MMS)

Fick fina sommarkläder av fammo och faffa idag!  Nu vill jag ha värme och sol!! Kram lucas


"Lill fredag!"

Känns som fredag idag, eftersom vi är lediga imorgon! Ska bli skönt!! Jag är tröttare än tröttast och hela veckan har Lucas glömt bort hur kul det är på dagis när han kommer dit... Han har gråtit hjärtskärande varje dag jag lämnat honom nu... :( Jag har jobbat till 18.30, så när jag kommer hem är det nästan direkt dax för gröt och nattning för Lucas del, så vi har inte setts så mycket känns det som..
Helgen som var, var kanon! Fredag var det middag hos Åsa, fick good mat och hade trevligt sällskap! :) Jocke låg hemma och var sjuk, så han missade middagen. Han kom och hämtade Luc när det var dax för honom att sova.
Jag stannade och hade roligt med resten av gänget!
Lördagen va seg, Jocke hade smittat mig så förkylningen var på plats igen... Även på Lucas. Han, stackarn, har väl aldrig riktigt blivit frisk... Hur länge kan barns förkylningar hålla i? Hosta har han ju haft väldigt länge nu, och då snackar vi månader!
Nu har lillis åkt hem igen,trååk!!! Det är så mysigt att ha henne här!!! ♥
Hela helgen så har vi typ bott hos Åsa och Reine. Lucas har lagt sig där, så har vi bara lindat in honom i en filt och lagt honom i vagnen när vi skulle hem. VI har kollat på film, och haft mysigt! Morsdag då, ja... Lucas måste ha glömt att det var morsdag, för någon uppvaktning från hans sida blev aldrig av! :) Men han pussade på sin lilla mamma ändå, så jag är nöjd!;) Reine lagade god morsdagsmiddag till oss iaf!

Nu är det snart dax för storsloken!! Årets stora gäddfisketävling! Ska bli grymt kul, och jag hoppas att det är fint väder så man kan ligga och sola och titta på båtarna.. På kvällarna är det dans, och liveband. Ska bli riktigt skoj!!

Idag ska vi till kompa på middag, skulle få grillat! Ska bli kul å se lilla valpen som de hämtade i måndags! Lucas är ju polare med Leia, men jag antar att den här lilla är något busigare!! :)

På lördag ska Lucas sova hos sin farmor och farfar. Första gången helt utan sin mamma!!! Jag vet att det kommer att gå bra, jag bara hoppas att han sover, så även farmor får sova! Kommer kännas konstigt, jag har aldrig varit utan plutten en hel natt! Men det ska bli otroligt skönt att få sova ut!

Äntligen skiner solen!!! Det har regnat alldeles för länge nu! Dax för oss att få lite sommar här uppe också!!

Bilder från helgen:




Äter ballerinakaka!:



Spelar med Nora och Leia:



Sötisarna var fina på fredagsmiddag:



Kläderna fick han av Mathias och Erika i 1årspresent:



Nora hade sminkat sig fin:



Moster Bosse och Luc:


RSS 2.0