12.12.12

Fångade tiden 12:12 12/12-12 händer ju inte så ofta faktiskt! ;)


Lucas bus

Åkte med syrran idag, hon körde, Flinta style!

Skulle kika in och se om han somnat, men mötte ett spiderman-spöke.

Idag fick jag sitta med honom tills han somnade, har inte behövt det på jätte länge. Men det tog bara 5min sen sov han sött! Bekvämt?


Lucas bus

Idag har han busat. Försökte smita förbi mig i köket, såg att han gick och höll för munnen. Frågade vad han hade där, ingenting fick jag till svar. :) sötunge.


6 december 2012

Om två veckor åker vi till Strångsjö. Där det för tillfället är mer snö än här! :) Ska bli roligt att fira jul hemma igen, var ju ett par år sedan sist. Nästa år ska vi åka till Thailand igen, det har jag bestämt! Det va så underbart förra året, åkte runt 4/12 och kom hem några dagar innan julafton. Perfekt! Vore kul om vi kunde åka ett gäng igen, så börja spara nu vettja! ;) 
Julklapparna är klara, skönt! Nu börjar jag längta tills jag börjar jobba igen, kanske inte just för jobbandets skull, men för pengarna. Jo, lite för jobbet med faktiskt! 4 månader kvar, sen ska nog skruttan få börja dagis. Känns lite sådär, tycker att det kan va lite tidigt att börja när de nyss fyllt 1år. Men det gick ju bra med Lucas, så det är nog ingen fara... 
på tal om Lucas, glömde kalendern framme idag, så när jag hade bytt blöja på Elsa och kom ner igen, så hade han öppnat fyra luckor ist för en... Så gick det med den kalendern, och "bara en om dagen". (som han så klokt sa till Freja som han såg på film.)
 
Elsa blev 8 månader igår! Stora tjejen. Är inte ett dugg intresserad av att lära sig att krypa, drar sig bakåt men
 
framåt är svåårt! :) Sitter själv gör hon nu och kan vinka, hon kör Sylvia-vinken! Säger man tack, tack så får man en leksak, men det är inte säkert att hon släpper taget! :) Är du snäll så kan du tom få smaka hennes majskrok. 
Skulle vilja veta vad hon väger så vi ringde BVC igår, och fick en tid den 19. 
Just nu ligger hon ute i vagnen och sover. Lucas är på dagis, och blev jätteglad när det var dax för vattenlek när han kom dit. Mamma, kom och titta en liten stund, sa han. Så fick se buspojkarna leka med vatten och snö. :) 
"Bara en liten stund" och "bara en snälla mamma" är något Lucas kör hårt med nu. :) Speciellt när vi ska åka iväg, eller om han är sugen på en kaka eller nåt annat smarrigt. 
 
 
 
 

RSS 2.0