God jul

God jul


Mot thai!

Nu är vi påväg! Nu tittar vi på dunderklumpen! Förut var det Hello Kitty.


Då var det dax!

Idag åker vi, så fort vi slutar, vid 13-14, så åker vi mot Sthlm. Det snöar ganska mycket ute nu, så typiskt... Men vi får ta det lugnt. Hoppas vi hinner ner innan Freja somnar så vi får kramas lite med henne!:)

Helgen har varit bra, julbord i fredags, mycket trevligt!
Sen lördag och söndag gick åt till packning städning och tvätt. Nu är nog allt packat och jag hoppas att det inte är något viktigt vi glömt! Marita, Lars och Helmer kom och fikade, så Lucas fick mata vovvsen med lite bulle! :) Sen kom även Elsa och Vidar förbi och fikade.

Igår kväll fick vi finbesök! Självaste LUCIA kom med tärna, stjärngosse och pepparkaksgubbe! De bjöd på lussekatter och pepparkakor, och Lucas blev ledsen när de skulle gå hem igen... Undra hur många gånger han kommer grina efter Nora i Thai!?! :) Lucas hoppas att han ska få se en "hoppan"(delfin) i Thai, hans just nu favoritdjur! :)
( köpa en ny tv till sig själv i nyårspresent kanske?!? )

 

Men snart ligger vi äntligen på stranden, och solar och badar i Thailand!!! :)


kidsDet var länge sedan alla dessa ungar var samlade på samma ställe, tycker att Maddis kan ta och klämma ut sötunge nr 4, och ta med alla hit och hälsa på snart! ♥

1 December

Jaha, då är vi inne i december, knappt nån snö, och inte direkt kallt heller... Men det gör inget! Bara det är vitt till jul! :)
Går snart in i v.22, och fortsätter det såhär så kommer jag att vara GIGANTISK innan v.30!! Alltså, det är så stor skillnad från förra gången, då syntes knappt magen förän i v. 23...

Igår klippte vi oss hos Ingela, lucas va inte så förtjust i att få håret klippt med trimmern, tyckte både att det var obehagligt, och att det kittlades. Men han va duktig!:) Det gick bra att ta sprutan med, han visste vad som var pågång redan när jag tog av honom tröjan... Stackarn. Men nu är det ca 5månader kvar tills nästa och sista sprutan.

På kvällen kom Reine,Åsa och Nora och fikade. Åsa och jag shoppade loss på parfymer ut taxfree-katalogen, och hela kalaset slutade på  ca 2500:-.. Bara bokningen av stolarna kostade 800:-, sen handlade jag för ca 900:-, Åsa 500:- och Jocke resten...  Härligt att göra av med pengar innan vi ens åkt! ...

Fick tid för nytt UL också, den 22/12, 10.30. Så det kan ju vara skönt dagen efter, jobbar kväll sen så börjar någon gång efter lunch.

Lillpajasen våran:


RSS 2.0