Elsa

Elsa skrutten är sjuk, feber, snorig och hemsk hosta. Precis som Lucas hade... hon är med och leker på dagarna, trots febern, men när hon ska sova så vaknar hon och gråter varje gång hon hostar... Hon får vatten och då somnar hon om, tills hon hostar igen. Febern ligger på 39,4 och nu på kvällen var hon riktigt hängig. Hon somnade  i min famn 2 ggr, har fått alevedon och nässpray så nu sover hon i sin sin säng. Så hoppas vi hon sover bättre inatt. 

Lucas och Elsa

Lucas och Elsa fick även fina julklappar åsa, Reine och barnen. Lucas fick en fyrhjuling, ett fiskespel, skjorta och jeans. Elsa fick en leksaksmobil,en fin lila klänning och body till. ❤ 

 

Lucas och Freja

Fick busa rätt mycket Med Freja när de va här! Lucas va helnöjd! Tyvärr kräktes han en kväll så vi höll oss borta i 48 timmar ifall det var magsjuka... Svårt att veta, han har ju kräkts så förr. för ett tag sen kräktes även varje fredagsnatt i tre veckor.. :) men annars har de lekt massor! ❤ 
De fick även fina julklappar. Lucas fick bilar, en cars låda med kort och godis i, sen fick de en stor målartavla tillsammans. Elsa fick fina kläder. En fin vit blus, som hon hade på sig i helgen, och fick tag på en röd krita ( från tavlan) som hon såklart stoppade i munnen... Det såg ut som att det rann blod ur hennes mun när jag hittade henne. Så nu ligger den i vanish och jag hoppas den blir ren... :(  
lucas ritar jättemycket på tavlan, och ibland på väggen, dörren å lite annat.. ;) nu har jag lagt undan kritorna så tar vi fram dom när han vill rita! 
 

Nyår i bilder

På nyårsafton kom Helena, Rich och tjejerna och grillade korv. Freja stannade kvar hos oss en stund och vi gick bort till Carola för att leka med de andra barnen. Freja var lite blyg och ville mest vara med mig och Lucas. Men Vickan fick köra henne på kälken, medans Lucas körde spark. Han älskar att åka spark! När Freja åkt hem gjorde vi oss oordning och gick bort till Carola för nyårsmiddag! Super gott som vanligt! Elsa la vi på Carolas rum, och Lucas höll sig vaken till tolvslaget, sen somnade han i vagnen så vi gick hem med barnen så gick Jocke tillbaka en stund. Har lite bilder från detta med! ;) 

Julen 2012

Okej, nu kommer lite bilder från julen. Lite sent men men... 
 
Vi firade jul hemma hos min familj iår, tillsammans med Madde och hennes familj och med Jenny och hennes lilla familj. Hela stora familjen var samlade. Dock så var lillebror saknad, för han åkte till spanien med sin tjej och firade jul. 
Trevligt var det iallafall, god mat och dryck under hela våran vistelse. Utefest med pulkatävling i banan, sparkrace och god mat runt elden. Riktigt mysigt! :) 
Resan både dit och hem gick bra. Lucas tittade på film hela vägen. Elsa fick vi mata med mackor, smootie och majskrokar i bilen för att hon skulle vara nöjd. Matvrak! Barnen fick jättemånga fina julklappar och även jag. 
 På annandagen fick pappan magsjuka och dagen efter var det elsas och morfars tur. Känns som att Elsas var rätt lindrig ändå, kräktes i sängen första gången runt 14 och då kom all mat upp. sen var det mest bara slem. Runt 22-23 åt hon välling och sen var det över. Lucas var helt crazy och åt massor av broccoli, spagetti och frukt i mängder. Sprang runt och lekte pajas så när de skulle sova så bäddade vi på en madrass i vardagsrummet och de fick sova där. Då sa han bara att han hade ont i magen. Men mer än så blev det inte. Mamma och jag klarade oss! Skönt.

Dagen innan vi åkte fick Lucas öppna sina klappar från oss, farmor och farfar, Millan och Gunnar och Elsa och vidar. Han va så glad och ville gärna öppna alla klappar som låg kvar som var till kusinerna och mammas kusiner. :) Men i de flesta klapparna till Lucas var det bilar, och han va så nöjd med allt han fått! Elsa med, fast hon va inte så intresserad att öppna sina klappar. :) 
 
Här kommer lite bilder. bilderna är inte i ordning... :( 
 

Clara-Stina

Missade att skriva på Wilmas födelsedag. 1år blev mosters prinsessa den 1/1. Idag är det mosters prinsessa nr2 som fyller 5år! Stora tjejen! ❤


Hejsvejs!

julen är slut  och det var länge sedan jag uppdaterade nu. Ska försöka göra det snart. :) 
lucas är sjuk feber och hosta, och Elsa är dålig i magen.. Känns som att de varit mycke sjuka under julledigheten nu.. :( magsjuka har de ju också haft. Freja bus har åkt hem igen nu, tråkigt tycker Lucas, och vi med för den delen! men snart rullar vasorgen på som vanligt igen, och Lucas får gå på dagså igen. Bara det inte går magsjuka där så, för dåmfår han bannemig va hemma! :)  slänger in lite bilder från insta, eftersom jag skriver på iPaden. Ska lägga in bilder på datorn sen. 
 
 
 
 

RSS 2.0