Sjuklingar!

Förkylningar som vägrar ge sig, men nu är Lucas piggare iallafall så det blir dagis imorgon! Dom längtar efter sina kompisar på dagis! 😊 Jag med faktiskt, är segt att bara vara hemma! 
Elsa sjunger så mycket nu, alla möjliga konstiga sånger! 😄 Nu är det en sång: "har du sett ett litet lamm som borstar tänderna i tvål", vet inte om det är något dom sjunger om på dagis men roligt låter det iaf! 

Lördag!

Skönt med helg igen alltså! Tur veckorna går fort! Igår åt vi hjortstek och barnen pannkaka, riktigt gott blev det! När barnen somnat så gick jag till Melina och drack lite vin, lyssnade på musik och pratade gamla minnen. Mycket trevlig kväll! 😊 
Idag är Lucas trött och tussig och vill inte göra så mycket mer än att ligga i soffan, inte ens gå på macken och köpa lördagsgodis!😳 Snoriga och hostiga är dom båda två... Att aldrig förkylningen ger sig!! 😔 

 

Blått

Tema blått på jobbet idag! Insåg att jag endast hade en blå topp... Blått som är så fint! 
Idag slutar jag tidigt, bästa med MT-vecka! I helgen blir det lugnt, Jocke har kurs och jag och barnen ska bara mysa!
Igår var det Emildagen på dagis och barnen fick Emil och Ida inspirerande kläder, insåg sen att klänningen Elsa fick på sig var i stl 80! 😊 Men det gick bra ändå! Lucas tog på sig en Emil-keps men först skulle han inte ens vara Emil, han skulle vara ett djur för det hade Mina sagt att man fick! 
Sen fyllde Victoria år igår så vi var där på kalas på kvällen!  
Väl hemma igen så skulle Lucas sova med sin keps!😃 

Snart 1 år utan uppdatering..

Sara påpekade att det snart gått ett år sendan min senaste uppdatering! Så här kommer en! :) 
I år ska vi ska fira jul hemma, själva för första gången! Kommer kännas tomt, hade velat åkt hem till strångsjö, men nu jobbar jag och sen har vi bokat en resa till Thailand så försöker hålla i pengarna så gott det går! 
Barnen växer så det knakar, båda två! Elsa slutade med nappen i somras och med blöjan nu på hösten, stora tjejen!! Hon sover utan blöjan och har den bara när dom är ute på dagis! 
Lucas är inne i en period nu och vägrar sova i sin säng, pga monster och allt annat läskigt... Så nu får jag sitta i hans rum tills han somnat men han kommer oftast på nätterna ändå eller vaknar och är ledsen! Det går verkligen i perioder, ett tag lägger han sig helt själv och sover där hela natten och nu tvärt om... Hans nattlampan som han haft sen han va liten gick sönder så nu har han fått en ny, hoppas det vänder och han blir trygg i sin säng snart igen! 
Thailand då, ja den 8/1 åker vi tillsammans med familjen Engström och Erika! Ska bli sååå skönt och barnen längtar och pratar om Thailand varje dag. Elsa hade även bjudit med några kompisar på dagis! 😊 
 
Ska försöka bättra mig på bloggandet, uppdaterar mest via insta så bloggen har glömts bort! 
Lite nya bilder: 
 
 
 RSS 2.0