trevlig valborg!:)

MMS

trevlig valborg!:)


så här såg de ut när man kom h

MMS

så här såg de ut när man kom hem...


SOLSOLSOL

Solen skiner på oss små skitar här i norrland idag! Härligt värre!

Hoffa väckte oss alldeles för tidigt idag, vågade inte ens kolla på klockan... Han lekte med en liten råtta i sovrummet, så tillslut fick jag ta ut både katt och råtta från sovrummet och stänga dörren.

Idag är det ett stort projekt på g på våran tomt... Det ska fällas träd! Alla jäkla tallar ska bort, och( tyvärr) den finaste björken...  Tallarna ska bli skönt att bli av med, men björken tycker jag är så fin, men inte chefen, så den ska också bort... Synd att jag missar detta projekt, jag jobbar till 18 idag... Men några träd hinner jag nog se dundra ner på marken!
Visade Jocke hur man använde kameran igår, så han skulle försöka ta lite kort!
 
Annars då?
Ja, vad har hänt? Våren är ju som sagt här, snart är det långhelg igen!...
Ikea-dagen var bra, hittade många bra grejer, som tex, en ny lampa till vardagsrummet nere,en liten golvlampa till vardagsrummet uppe ,  nytt bord till vardagsrummet uppe, en liten byrå till hallen, ljuslyktor till uteplatsen, nya vinglas, coctailglas, krukor, ljus, småkrafs till köket... Nu har jag säkert glömt en massa grejjer. Vi var även in på birsta city, där vi shoppade kläder, nytt scrapbook album, fotoalbum, och lite annat! Allt fick precis plats i bilen! Hehe...
Både på vägen dit och hem stannade vi på 2 olika rastplatser och tog lite kort på den otroliga utsikten!
Jämtland är vackert!!
På kvällen så packade vi upp alla grejer och monterade ihop allt, var klara med allt strax innan tolv, och efter det gick vi och la oss... Vaknade rätt tidigt på lördagen, och gick ut i det varma vädret, hämtade Eric och gick på bagis och käkade frulle! Sen krattade vi och gjorde fint på gården.Jocke hade match på kvällen, så jag och Åsa fixade grillspett, och potatis och bjussade Fam Engström på grillat! Satt ute och åt, men sen blev det lite kyrligt så vi gick in och spelade spel! :)
Söndagen var vi ute hela dagen igen! Hoffa har fått varit ute precis hela hela helgen! I koppel såklart...:) Han fick tom träffa Mathias och Erikas Nessa en sväng! Han blev lite skraj, han har aldrig (vad jag vet) träffat någon vovve tidigare, så han fräste lite och reste ragg, men han va ändå nyfiken och skulle nosa på Nessa =)... hehe... Ska ta och köpa några fler koppel, har idag 3 st ihopkopplade, men skulle vilja ha längre så Hoffis kan röra sig mer! Han bara älskar att vara ute, och försöker smita direkt när man öppnar dörren nu.... :S Och även fast han varit ute en hel dag, och tar in honom så skriker han och vill ut igen!

Men nu är det snart lunch, och på em ska Maja sitta med mig igen!:)

Ihelgen blir det brasa, lite fest, och skoj! :)



har nu bäddat med nya stora tä

MMS

har nu bäddat med nya stora täcket och nya sängkläder! MysPys!


kanon väder idag igen! Jag oc

MMS

kanon väder idag igen! Jag och Hoffa har varit ute hela dagen,sitter nu och läser lite i solskenet!:)


idag är det grilldax,fortfaran

MMS

idag är det grilldax,fortfarande varmt,varit ute hela dagen och Stökat på gården i linne!:) fan va skönt med sol och värme!:)


Vacker utsikt!:)

MMS

Vacker utsikt!:)


solen skiner fortfarande! Idag

MMS

solen skiner fortfarande! Idag har det varit sommarvärme! Helt underbart!


Den här söta klänningen hade j

MMS

Den här söta klänningen hade jag kunnat fått av min älskling,jättefin,men hur ofta kommer den att användas? Tyvärr... Men jag fick en korallfärgad fred perry tröja ist! Superhärlig! Vi har handlat en Jävla massa idag,hela bilen är full! Tur man fick lön idag!! Nu är vi nöjda och glada och på väg hem! Trevlig helg!!


jävligt smaskig lunch! Blev kv

MMS

jävligt smaskig lunch! Blev kvar tonfisksallad från middagen igår! Imorgon är jag ledig,och jag och baby drar till ikea! Ikväll kommer min lillasyster!:)solen skiner,och det är 10 grader varmt ute! livet känns härligt!:)


snacka om trött!:) haha... Nä

MMS

snacka om trött!:) haha... Nä nu får det va slut på mms-Bloggning! God kväll!


Nora var oxå med idag,hon låg

MMS

Nora var oxå med idag,hon låg i vagnen och somnade efter ett tag!:)


2a gången Hoffa varit ute idag

MMS

2a gången Hoffa varit ute idag! Och han älskar det!


nu har vi varit ute på en prom

MMS

nu har vi varit ute på en promenad,härligt väder! Ska nu ta en dusch och sedan läsa bok!


Bloggtorka...

...kan bero på:
• Ingen fungerande dator hemma... Ska skicka iväg den idag...
• Medlyssnare på jobbet! Maja har börjat och sitter med mig och D.
• Dyyyrt att mms-blogga, så det kommer nåt skit ibland bara...
• FULLT UPP, hemma,på jobbet, överallt!!
• Inget att skriva....

Nu ska jag hem till Åsa och äta pölsa! :) Sen har vi börjat med promenader igen! Igår tog vi med oss Ecke (på cykel) och Nora (i vagn) så ikväll blir det en runda till!!

Jag vill att data-helvetet ska fungera så jag kan tömma kameran på bilder! Och kanske tom slänga upp några på bloggen?!?

Något som är värt att berätta, är att vi fick en diskmaskin i påsk av min kära mor och far!!! Så igår, efter promenad, matlagning, duschning, så hade jag inget att göra, så la mig i sängen och läste en bok!!! Skönt att slippa disken!! Otroligt skönt!

Idag har jag bara tvätten att ta hand om...





jag hittade lite roliga kamera

MMS

jag hittade lite roliga kamerainställningar!:) snart hemma igen...


(namnlöst)

MMS

(namnlöst)


nu har vi varit Hos mathias et

MMS

nu har vi varit Hos mathias ett tag,och ätit smaskig glass och snackat skit!:) ikväll ska jag och eric mysa! Men först grilla hos åsa och reine!


på väg in till stan för att hä

MMS

på väg in till stan för att hälsa på min älskade kusin!


Vilken tur man kan ha!

Igår ringde jag HP-support, skulle böna och be för att de skulle hjälpa mig att få igång datorn... Men efter att jag pratat med dom ett tag, och vi inte fick igång cp-datorn, så sa han att de skulle ta in den för reparation... Okej, och det kommer att kosta? Men till min glädje sa han att jag hade 40 DAGAR KVAR på min förlängda garantiperiod! Vilken jävla tur!!! Tänk om jag hade ringt senare, och tiden hade gått ut, då hade jag slängt ut datorn genom fönstret! Så nu får jag snart hem en låda som jag ska skicka in datorn för reparation, och det skulle ta ca 2 veckor innan jag får tillbaks den... MEN, det är de värt! Nu vill jag inte ha mer krångel med datorn...

Nu ska vi snart äta lunch på falkens, Madde, Åsa, Andreas och alla kids kommer och gör mig sällskap!
Ikväll blir det middag och spel! Jag fick ett kul spel av Madde och Andreas, Helt hysteriskt!, Och Madde fick ett av mig, med vilda gester. Så ikväll ska jag vinna alla spel!
Jag och baby ska fixa förrätt, Madde bestämde (ovanligt?!?näe..) avocado toast med räkröra! Men de e ju min favvo, så det är heelt okej för mig!

NU är det snart Lunch! Härligt med fredag, fastän det är så jävla kallt ute!

Grattis Marita!

Grattis!
Nu är även du gammsugga!

Bloggtorka...

Ja, nu var det länge sedan jag skrev något... Har inte haft tid, fullt upp varje dag! :D
Påsken har varit kanon! Kul att ha familjen här igen! Maddis, Andreas och gullungarna är kvar!
Mer om helgen får bli senare... Datorn hemma blir jag galen på! Den fungerar fortfarande inte...! Nu har den inte gått igång på hela helgen! Kul när man inte kan lägga in bilder, minneskortet är snart fullt! haha...

Jaja... Nu ska jag jobba på lite, ikväll blir det middag hos oss! 


Krya på dig kusin...♥

GLAD PÅSK!!!

MMS

GLAD PÅSK!!!


Fullt hus!

Japp, då var det full rulle i huset igen! Familjen har anlänt,(har inte träffat dom än...) och jag sitter här och jobbar... :S
Men, snart långhelg! Sköönt! Ska bli bättre väder sägs det... Jag hoppas verkligen det! Det snöade ju förtusan idag!!!
Jag vill ha sol!
Imorgon har vi möte, så det betyder att jag jobbar 8-18, bra med lite övertid!
Maddis och Andreas och barnen kommer på fredag! Ska bli såå kul! Har inte sett dom sen i julafton!


Wellibelli.... Jag hoppas Mellis och Nelly klarar sig från magsjuka iaf! :)

Nehepp... Nu vet jag inte vad jag ska skriva  mer.....

Strångsjö!

MORSAN, UT PÅ BYN OCH SPANA!!! :)


Följ deras resa här !

SARA 23


Grattis Sara på 23 årsdagen!

Snart går dessa coola gubbar förbi mina hemtrakter!


Nu ere kvällen...

Har testat kameran lite idag! Provade även att skriva ut en snygg bild på min baby! Jäkligt bra fotoskrivare asså! Men det blir inte så stora kort, normala... Vi får ta någon fotodag maritta!
Fick mms av Nora nyss, hon ville flytta till mig nu, stog det... :)
Jäkla söt unge dedär!
Thove kanske kommer till nästa helg ist! *glad* Ska nu kolla på lost, sen när J kommer så ska vi se twilight! Marita tipsade om att den va bra, så vi ger den en chans!


Helgen

Fredag, kom Eric nästan direkt när jag hade slutat, och vi åt stuvade makaroner och korv... J stack i väg på match, och jag och Eric gick hem till Carola och Daniel för att äta ost och kex och rökta räkor! Smaskigt!
Körde hem Eric i Noras vagn, och nästan direkt när vi kom hem så kom även J hem från matchen!

Lördagen gick vi upp strax efter 8, åt frukost, och sen pysslade vi ihop några halsband, tittade på Lejonkungen, gick på ica och handlade mat. Gjorde en god omelett med bacon till lunch, och sedan diskade vi och städade hela huset!
Fixade middag, och vid 19 kom Helena och Mange! Efter vi ätit god mat, och dukat bort, så körde vi "kasta gris", och spelade kort... Efter det ville Helena att vi skulle åka till Marita och Sara och sjunga singstar! Tog med lite vin, och drack alldeles för mycket vin! haha... Usch, ska nog sluta att dricka vitt vin helt tror jag! Jaja, men Marita va snäll och körde hem oss!
Söndagen, gick vi upp vid 10... Käkade frukost, och gjorde oss iordning för att åka skoter till Mörtis, där mötte vi upp hela Thor familjen och vi var vid stugan och fixade lite! Eric och Helena skulle fiska, men det gick inte så bra... :)
Men det va skönt att vara ute hela dagen ändå, fast det blåste kallt och var mulet!
Hemma igen, så stekte vi kött, och åt strips och sen gick jag hem med Eric! Han var hos oss hela helgen! Mysunge!
Sen kollade jag och J på film, "Candy", den va inte så bra, men kändes så verklig ändå...

På onsdag kommer familjen hit!
Det går rykten på byn att även att Thovis kommer till påsk???!

hämtat ett paket på posten!:)

MMS

hämtat ett paket på posten!:)


fick precis finbesök! Eric har

MMS

fick precis finbesök! Eric har sovit här inatt,och varit med mig hela dagen! Han verkar bli kvar!:) igår blev jag bjuden till carola och daniel på rökta räkor,ost och kex och vin! Gott! Ikväll kanske vi får bjuda stockholmare på middag!


Torsdag... eller fredag??

Jag va helt inställd på att det var torsdag idag, så ställde klockan i vanlig ordning på 8 igår när jag gick och la mig...
Kom på imorse när jag vaknade att det var fredag... Suck... Så får jobba till 17.15 ändå idag...
Veckan har gått fort, mycket att göra på jobbet! 
Kvällarna är ljusare, och det är skönt, känns som att våren smyger sig på! Äntligen!

Efter middagen och diskningen igår så gick jag till Åsa och Reine... Rummet blev jättefint, och kommer vara kanonsnyggt när det väl är klart! Kanske skulle ta och flytta tillbaks dit!?! hehe...
När J kom hem från träningen, så var knasen med, och hämtade våran dator... Så nu håller jag tummarna att han kan fixa den!! Kanske skulle få hem den ikväll redan! :)

Nu har jag följt min vän Bagos råd, och beställt en riktig systemkamera! Marita hjälpte även till! :D Dyrt blev det, men jag tror att de var värt varenda krona! Hade ju fått totalt 3500kr i födelsedagspresent, och sen skulle även J betala lite!

Har nu varit på lunch, och hade fått hem bilderna från helgen som jag framkallat! Bra att ha, så man kan längta tillbaka!
Fick även hem deklarationen, och till min förvåning får jag tillbaka nästan 2000! SKÖNT!

fick hem 5böcker idag från cdo

MMS

fick hem 5böcker idag från cdon.com för 50kr!:) så nu ska jag bara bestämma vilken jag ska börja med...


Snart helg!

Tror att jag bara ska ta det lugnt i helgen, skönt ändå att inte ha några planer! Familjen kommer inte till helgen iaf... Kanske nästa vecka... Maddis kommer inte förän långfredagen, så jag hade ingen vidare koll, trodde att det var nu i helgen dom skulle komma!
Men,men..
Igår var det middag hos J´s mormor och morfar, och efter det lämnade vi sängarna vi lånat av Anders&Ingela, och hämtade nya hos svärmor och svärfar, eftersom vi trodde att vi skulle få besök i helgen...
Nu är jag hungrig, åt ingen vidare frukost idag...
Funderar fortfarande vilken kamera jag ska välja?!! Skulle rådfråga min vän Bago, men han är såå upptagen! :P
Ska bli spännande att se Åsa och Reines nytapetserade rum! :)

Fick ett mms av Jeanette igår, en bild på en VÅR blomma! Åh.... Igår var det lite vårväder här, soligt och blå himmel, men idag är det mulet och trist.... Jag vill ha vååår!



RSS 2.0