Fredag


Elsa

Elsa är nu 5 månader, och 10 dagar. Hon älskar sin storebror, ingen får henne att skratta som han! ♥
Hon kan sitta rätt bra med stöd, och vill hellre sitta i gåstolen än att ligga på golvet. Försöker variera så gott det går... Hon drar sig sakta framåt och bakåt på golvet, älskar att bada i badkaret och plaska, har smakat mat och gillar både det och gröt. Vatten är så gott, så att hon blir helt crazy när hon ser flaskan så hon tar den själv och vickar uppåt så hon får i sig vattnet. väger 7,5kg och är 64cm lång. Hon är mer mammig nu än vanligt, och oftast duger endast mamma! Hon är en bestämd dam som vrålar högt om hon är missnöjd, hungrig eller trött. Hon stoppar gärna in både napp och fötter i munnen, och allt annat då såklart... 
Tittar man på henne så skiner on upp som en sol och ser ut såhär: 
 

Mammas lilla sötnos! ♥
 
 Lördag

Idag åkte Lucas och pappan till Åkersjön så jag och Elsan är hemma själva och myser! Eller hon sover och jag har lite egentid! :) 
 
Har fixat klart dopkorten, bara datumet som saknas... :) Det är somsagt svårt att få ett datum som passar alla, men höstlovet är nog det som passar de flesta. Iallafall för alla som kommer hemifrån. Men vi har inte spikat något datum än... Efter helgen bestämmer vi det! 
 
Nu vaknade skruttan.
 


 

Okej, dax att uppdatera lite här...

Sommaren och semestern (jockes) försvann fort... men vi har hunnit med massor sedan sist! :)
Varit på 2 dop och ett underbart fint bröllop, varit på kolmården med Freja och Helena, badat lite i poolen hos mammsen, plockat svamp... Sen åkte vi hem, och då började de byta taket hos Reine, 2 dagar var vi och badade i mörtsjön, sen var sommaren slut...
 
Elsa växer så det knakar, är nu uppe i 7540kg och är 64,5cm lång! Stooor tjej! :) Idag har vi varit på föräldragrupp, på bvc och vägt skruttan. Sen tog vi en promenad till dagis för att hämta storebror. De hade varit älgjakt på dagis idag, så de hade grillat korv och jagat älg! :)
Lucas älskar dagis, efter att ha varit ledig hela sommaren, så trodde jag att han inte skulle vilja bli lämnad på dagis, men det gick galant. Elina tog han i handen och så gick dom ut på gården. :) Och Shit, vad man fick mycket gjort på de 5 timmarna han var där! :)
 
Annars då... jag har fullt upp med böcker, fotoböcker och album... Det är jättekul att hålla på, men Elsa vill också vara med mamma så det finns inte så mycket tid över. Speciellt nu när hon är förkyld, och slemmig i halsen. Men hon är mycket bättre nu, värst var det förra veckan, och helgen.
 
 
Vi planerar dop, och det är svårt att få ett datum som passar alla... :( Men vi får se, vi bestämmer i helgen hur det blir.
Till helgen kommer även lillis och hennes kille upp! Kul!! :)
Lucas ska få följa med pappan till Åkersjön på lördag så då ska jag och Elsa passa på att mysa hela långa dagen!
Men just nu orkar jag inte skriva så mycket mer. min dator är full och seg! haha...
 
Blandade bilder på mina hjärtan:
 

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0