Busväder

Det regnar och blåser ute idag... Perfekt väder för att lägga sig i soffan och läsa! :D Det är nog min plan idag... Det är bra med regn, då slipper man oroa sig för att gräsfröna torkar! haha...

Igår, när jag kom hem från jobbet, så lagade vi mat, och sen gick vi och tände ljus och lämnade blommor för att hedra Kjell... Det var fint där, utanför hans port, många vänner var på plats och hade tänt ljus och lämnat blommor...

Efter det körde vi ett par lass, och sådde gräs på gården.. Inte klart än, men baksidan är nästan klar!
Marita lovar fint väder till helgen, så jag håller tummarna för sol!

Helgen blev lyckad, mycke folk på marknaden och många hemma hos oss och åt hamburgare. Dansen va skoj, blev några sväng om  för min del faktiskt!

Söndagen städade jag efter festen, och när allt var klart satt jag i solen och läste...

Jävligt bra böcker alltså, Sara! Snällt att du lånar ut! :)

Inte länge nu kvar till semestern! Skönt!

Sov gott Kjell...

Du var en god vän till många i byn,hjälpsam, omtänksam och ställde alltid upp. 
Du hade ett stort hjärta.
Vi kommer aldrig glömma dig!
Sov gott....

eric har ridit lite!:)

MMS

eric har ridit lite!:)


ikväll ska vi grilla!:) lilla

MMS

ikväll ska vi grilla!:) lilla partytältet,eller va säger ni? Nu vill jag gå hem... 2timmar kvar...


klockan är nu elva och det är

MMS

klockan är nu elva och det är fortfarande ljust! jag ska lägga mig nu,har fått väldigt mycket gjort idag! Imorgon är det jobb som gäller! God natt


nu har vi fixat Spagetti och v

MMS

nu har vi fixat Spagetti och värmt köttfärssås till över 20pers!:) jag och eric tog lite mat oxå,innan jocke kom och hämtade allt!:)


några utskrifter:)

MMS

några utskrifter:)


eric sov hos oss inatt,och vi

MMS

eric sov hos oss inatt,och vi tog en välbehövlig sovmorgon!! Nu har vi skrivit ut lite bilder... Vädret ser ut att hålla i sig så nu ska vi fixa lite på går'n!


Onsdag 090520

Ingen dator på väg hem till mig än... Fan va less jag blir!!!
Vill ju lägga in mina fina bilder från forsaleden i söndags... Men, den som väntar på något.....
Igår pratade jag med Åsa, hon sa att Eric höll på att längta ihjäl sig efter mig! Han ville inte vara med någon, utan bara åka hem till mig! Sötunge!! :D Och ikväll när dom kommer hem, så har han bestämt att han skulle sova hos oss! Pratade med honom en stund, han sa att han hade blivit brun, badat, solat och att det var varmt. Sen sa han upprepade gånger "Kiss me,kiss me,kiss me" Men jag hörde inte vad han sa, det lät mer som "tyst Nils,tyst nils,tyst nils" haha...
Det ska bli kul när dom kommer hem ikväll! Ska stå på deras bro och vänta med Murre! :) 

Igår va jag dit och städade undan lite, så det blev fint tills dom kommer hem! 
Tog även och städade i köket hemma med! 

På lördag ska jag stå på marknaden och sälja fika, och sen så ska de sätta upp ett mega-party-tält hos oss på baksidan, och efter marknaden så är det förkalas hos oss innan dansen på kvällen!  

Ikväll ska vi jobba hårt med går´n igen, måste försöka få klart tills helgen!

Vet fortfarande inte om jag får fin-besök från K-holm i helgen, men jag hoppas på det!
 

Tisdag 090519

Trött idag med... Uscha... Jag vet inte vad det är med mig... Ska försöka hinna med en promenad ikväll, efter allt stök med tvätt och städ. ska ta och röja upp lite hos Åsa och Reine med, innan dom kommer hem imorgon kväll! Vet ju själv hur skönt det är att komma hem till ett städat hus när man har varit borta!
Hoffa och jag gick bort dit igår kväll, och skulle släppa in Murre, så fick jag hålla i Hoffa medans jag låste upp,Murre låg på bron, Hoffa bara fräste åt honom... Tuffing.. haha... Men gamle Murre brydde sig inte... Det är ju nu 3dje gången han träffar Murre, men det verkar inte som att dom blir polare... :(  Men, det kanske bara tar lite tid... Ska bli kul och se hur Hoffa och Leia (skrev helt fel namn på henne i ett gammalt inlägg, och det fick jag allt höra!:) ) kommer att trivas ihop! Med lite tid så ska det nog gå bra!

Nu är det mindre än en månad kvar tills Lillis flyttar hit! :)


jag och sara har lika tröjor i

MMS

jag och sara har lika tröjor idag!:)


Tråk-måndag igen...

När vi kom hem från våran utflykt igår, så fixade vi lite på gården, svärföräldrarna kom även förbi med ett nytt äppelträd!:) Tackar,tackar!

Snart kommer i familjen Engström/Johannesson hem från sin sol semester!
Ikväll,efter jobbet, ska jag på hemligt uppdrag!! :)

Nu vill jag ha tillbaks min dator!!!


MMS



Vi har varit på utflykt idag,t

MMS

Vi har varit på utflykt idag,till ett kanonställe! Har tagit fina kort,och så har vi fikat i solen!:) Tack för tipset marita!:) nu är vi påväg hem igen!


Sturs är en trogen läsare av m

MMS

Sturs är en trogen läsare av min Blogg!:)


Norge vann!! Var helt okej fak

MMS

Norge vann!! Var helt okej faktiskt... Jag hoppades på rumänien el danmark,men norge va också bra! Jävligt mysig kväll blev det iaf!:) mys med min melina!:)


THOVE


Fredag!

Det känns bra att det är fredag idag! Har varit så trött och helt slutkörd i veckan, så det ska bli härligt med helg!!
Inga planer heller, vilket känns ännu bättre! Känner för att vara hemma och pyssla, kanske börja fixa lite med bilder och så i mitt nya album?! Har ju varit på ett nytt dop nu så har lite fina bilder som ska in! Fast det blir tufft utan dator, har ju lagt in allt på hårddisken.... Igår var jag supertrött, och hade ingen lust att göra någonting.... Så gick och handlade på ica, sen hem och lagade mat. Spagetti o köttfärssås, blev gott! Sen så var det bara att gå ut på gården och strö ut matjord överallt där traktorn varit och kört ( då vi fällde träd ) och i mega hålen, som de grävde upp stubbarna och stenarna... Så, nu är framsidan nästan klar! Jocke gick runt och slängde ut gräsfrö, och jag krattade och vattnade! Salle och Fisken var där hela kvällen och hjälpte oss! Tack för det! Innan vi gick in för kvällen tog vi med oss Hoffa och gick hem till Åsa och Reine och släppte in Murre. Hoffa gick snällt i koppel hela vägen dit, och hem! Haha, han är precis som en hund! :)

Tog en dusch, och la mig sedan och läste "svarta sinnen" med Alex Kava! Jävligt spännande! Har redan läst 3 böcker av henne tidigare, ALLA lika spännande!!!

SuCk...

Mycke å göra på jobbet nu, har inte haft tid med bloggen.... Har ingen dator hemma igen heller, ljudet fungerade inte så fick skicka tillbaks den IGEN! Fan...
Ska hem till Åsa ikväll, mysa lite med familjen som åker utomlands ikväll.... Jag vill också ha sol och värme! Här är det kallt, grått och regnar....
Jag behöver något som piggar upp min tillvaro!! Fan, THOVE KOM HIIIIT!!! :D
Snart flyttar ju iaf sötaste lillasyster hit, det blir kul! :D Hon och lilla Leyla!

Nellys dop 2009.05.09


Bilder från stuguberget


I natt ska dessa busungar sova hos mig!


Nora

Nora har varit med mig hela kvällen, hon somnade tillslut i soffan! :)


Hoffas kompisar


Jordgubbarna!

Jag köpte ju jordgubbar på ica igår, skulle ge dom till Jocke, men glömde helt bort det!!
Han sov på soffan när jag kom hem från Åsa, så jag satte igång och rensade och sorterade bland mina "pyssel grejer". Jäklar va saker jag har! haha... Men de e ju kul å hålla på med sånt, så!:) Ska snart ta och fixa mitt nya scrapbook album, sätta in lite kort osv!
Ringde HP på lunchen, datorn är klar, och finns på ICA imorgon, så det va bara att hämta ut den! Jävligt bra!

Fick veta en tråkig nyhet idag, min lilla farmor (min biologiska) avled i sömnen, den 1:a maj.... :( 
Vila i frid!

ÅSA

Grattis på födelsedagen Åsa !

smaskigt!:)

MMS

smaskigt!:)


humm...

Hela inlägget tidigare blev med kursiv-stil, gick inte att få bort! Konstigt.....
Nu slutar jag snart, jobbar kväll nästan hela veckan! Imorgon jobbar jag 8.00-16.25, för sen ska jag till Ingela och fixa håret så man är lite snyggare tills Nellys dop på lördag!
Anki och hennes kille ska låna lägenheten lör-sön, för Mellis hade huset fullt!
Va väldigt länge sedan jag träffade Anki, så det ska bli skoj! :)

Vilken lång kanonhelg!!!

Jag har haft en så jäkla bra helg asså...! Så himla kul!
Här kommer lite kort om helgen.


Torsdag:
Direkt efter jobbet så stack jag hem, städade som en dåre, körde hem svärmor från bussen, tog en super-snabb-dusch och gjorde mig iordning. Sedan kom Åsa, Reine, Nora och Eric. Åsa hade gjort smarrig smörgåstårta, och jag fick inviga mina coctailglas! :) Strax efter kom Carola, Daniel, Felicia och Vickan. 
Strax innan 22.00 gick vi bort på majbrasan, och tittade på elden och fyrverkerier. Efter det så gick Åsa hem och la Nora och Eric följde med oss hem.  Jocke som hade match dagen efter, så han var nykter, och gick och la sig med Eric. Åsa kom tillslut och vi gick ner på falkens där det var ett jäkla drag! :) Hade superkul med alla som var där, jag och Helena gick på efterfest och sen så sov vi 4 st i våran stora säng!:D haha, Eric blev jätteglad när han vaknade upp och såg att även Helena låg där!:)

Fredag:
Frulle ute i solen! Sen så satt jag och Helena ( och Hoffa såklart) på baksidan och solade hela dagen, och även Maritta kom och gjorde oss sällskap!! Efter det så tog man en snabbdusch, och gick på fotboll med Marita och Helena, matchen slutade 3-2 till Stugun!  Bra,bra!!! Stack hem och fixade en stor bunke sallad, och jag och J cyklade förbi Marita och Lars, och gick upp på Stugu-berget! Käkade sallad däruppe och drack lite öl, och efter ett tag kom även Berra upp! Jag och Marita lekte mästerfotografer, och tog lite bilder på utsikten, och den knallröda solnedgången!
När vi väl gick ner igen så satt Helena och väntade på oss. Cyklade på lappa och tog en värmande irishcoffie.
Gick förbi Salle en sväng, där ett gäng satt och jummade...

Lördag:
Fint väder igen, så vi började dagen med att äta frukost ute och sedan ligga och sola en stund! :)
Tog sedan och började köra bort ris på gården, och kratta som en galning.... 
Tog en pause och gick och fikade hos Carola, Mathias och Erika...
Sen var det dax för Jockes morfars 85-årskalas! Fick supergod middag, så rullade nästan hem efter det! :)
 Vi tog det lugnt och kollade på film resten av kvällen!

Söndag:
Åt frulle ute i solen, (var varmt på fm) åkte sedan till svärmor och svärfar för att deklarera...
Jocke fortsatte att kratta gården och köra bort ris, och jag storstädade heeela dagen hemma! Nu är det skinande rent, och snyggt överallt! :) Gick ut på en promenad ensam och lyssnade på bra musik.
De va den kvällen! Till middag blev det avocado och räkröra-toast. Kollade på film och hade mysigt!

då sitter man på berget!:)

MMS

då sitter man på berget!:)


RSS 2.0