Snart julafton?

Det tjatas om julafton hemma, Lucas frågar nästan varje dag om det är julafton snart... Det är så jobbigt att vänta, säger han! :) 
Men det är inte många veckor kvar nu, tänk om vi kunde spendera dec i Thailand, fram till jul som vi gjorde för 2år sedan. Det va så skönt att ha värme och sedan komma hem till julen! Nästa år ska vi åka igen!! 
Men då ska jag inte va på tjocka! 😄 
Elsa älskar att titta på modig! Hon blev så arg häromdagen när Lucas skulle se Oscars oas, skrek och va elak! Igår gick hon direkt upp och satte på tvn när hon kom hem från dagis. Sen satt hon i soffan och kollade tills det va middag då pausade hon och gick ner! Haha... 


Fredag!

Längtar tills jag slutar, ikväll blir det fredagsmys med kidsen! ❤️ Har varit förkyld hela veckan, så behöver verkligen helg nu! 
Annars har vi hunnit fira Nora som fyllde 6år förra fredagen. Hon fick två klänningar som jag köpte i London, och hon tyckte jättemycket om dom! Sen fick hon även en one direcrion suprisepåse. :) 
Sen har vi även firat Vickan som fyllde 11, hon fick pengar till USAresan som dom ska åka på i januari. Lyckades faktiskt vika hjärtan av hundringarna! ;) 


Emma S

Behövde ny dag och nattkräm, så tog och beställde Emma S serie från kicks i fredags, kom på posten idag. Snacka om snabb leverans! Nu vill jag hem och testa. :)


Helg i Sthlm.

Haft en mysig helg hos Helena, Rich och tjejerna! Elsa blev åksjuk strax efter Gävle och spydde ner hela sig och stolen... Fick stanna på motorvägen, var vägarbete precis framför oss så trafiken stog nästan stilla. Sån jäkla tur att vi bara kunde köra in till kanten och klä av Elsa och torka spya.... :( Hon hade ätit massor av kex och russin och kollat på film så var nog det som var anledningen...  Kom fram runt 21(?) och då somnade Elsa i sin vagn, Lucas i soffan. Vi var rätt trötta allihop så blev en tidig kväll! Morgonen efter blev Freja rätt paff när hon såg att vi låg på Millas rum allihop. Sen var buset igång! :) 
Helena skjutsade Lucas och Jocke till friends arena och jag passade tjejerna hemma. Gick jättebra. Plus att Frejas kompis kom över, så fyra tjejer busade förfullt! 
Till middag blev det fondue,Jocke hade köpt oxfilé och renfilé. Till det åt vi potatisgratäng och sallad, Helena gjorde en rödvinsås och Jocke en bea. Mycket lyxigt, åt när alla tjejer somnat och Lucas låg i soffan och kollade på Oscars oas. 
Söndagen var det full fart från start! Farsdag å allt så åt vi lyxig lunch, massa bus och sen åkte vi hemmåt. Har varit så roligt att ses, synd att det inte blir oftare! ❤️ Bildbomb: 


Middag på Sibylla i Sundsvall. Bra, då kidsen inte äter så mycket hamburgare. Korv däremot gick ner!! 


Byter om efter spyan... Rätt glad ändå! 


Somnade i vagnen/soffan när vi kom fram. Lunch! 

Freja tyckte att vi skulle leka att någon av oss fyllde år (den fick ha kronan) och fick paket! Vi turades om! :) Elsa ville inte ha prinsesskrona så hon valde häxhatten istället. :) Elsa älskade stolarna som kusinerna hade! Lucas med. 


Lucas tyckte monster jam va coolt! Visade typ 100ggr med sin lilla hur dom gjorde en backflip! :) nästa gång vill han ta med Eric, Nora och willgoth. Tror dock inte att Nora skulle tycka det va så kul! :) Middag! 


 
Kusiner! ❤️
Hemresan, stannade på tönnebro för middag. 

Pause i Sundsvall, fylla på olja och busa lite! Hemma runt 21. 


November

Oj va tiden går! Helgen har varit bra, började i stan med några arbetskamrater, gjorde tacos, bowlade och hade trevligt! Lucas, Elsa och Jocke va på kompa och hälsade på. Lucas sov kvar. På lördagen åkte vi också dit och va där hela dagen. Busade med tjejkusinerna! Söndagen var det dax för kalas för Milla som fyllt 1år. Stora fina tjejen!! Tyvärr fick Lucas feber och sov hela kalaset... Men mot kvällen fick han alvedon och då blev det lite fart på han! :) har knappt tagit en bild på kalaset, då jag hade barn i knät mest hela tiden! :) satt inte Elsa med mig så ville Freja göra det! ❤️ Febern fortsatte för Luc så vi vabbade på måndagen. Han låg mest och kollade på film hela dagen... Idag fick barnen va på kompa med Farmor, Helena och tjejerna medans jag jobbar. På fredag ska vi åka ner till Helena och vara där hela helgen! 
Elsa har matat Milla med bullar,kakor och glass. Hon gillade alltihop! :) Det kanske var menat som ett förlåt, då hon även knuffat Milla så hon ramlade... 
 RSS 2.0