Lucas hjärta

Glömde berätta om Lucas undersökning av hjärtat som vi gjorde 26/11. 
Vi tog en ledig dag och började med att gå till Ingela och klippa trollungarna! 
Efter det hade vi tid på sjukhuset och åkte in allihopa. Lucas va jätteduktig under både EKG undersökningen och UL. Va lite orolig att han skulle vägra låta dom klistra på alla sladdar eftersom han hatar plåster, men det gick bra!! 
Hjärtat såg förvånansvärt bra ut så tom läkaren frågade om han hade gjort någon operation tidigare. Så det va skönt att höra! Klaffen fungerar som den ska och flödet såg bra ut, nästa gång vi ska dit blir om 3år!! 
Vi åkte på Coop och handlade och Lucas fick välja en leksak för att han va så duktig! ( tog såklart en bil ur cars-filmen...) Väl hemma gjorde vi färsk pasta, pilgrimsmusslor, sås med kräftstjärtar och sparris! 😉 barnen valde köttbullar till pastan! 
5 december

Förra helgen hann vi med mycket, fredagen hade vi fredagsmys i vanlig ordning, sen när barnen somnat kom Melina och vi drack lite vin och kollade på reprisen av "så mycket bättre". Efter det gick vi förbi och hämtade upp Åsa för att gå på lappa och ta en öl. Var trubadurkväll men när vi kom så var det rätt tomt... Vi satte oss ner iaf, och efter ett tag kom ett gäng och höll oss sällskap! 😊 
Lördagen gjorde lite julmys inför första advent, bakade pepparkakor och hade glöggmys med Åsa, Reine och barnen! 
Söndagen kom Melina, Nelly och Emil på fika och Nelly fick sina födelsedagspresenter! Sen åkte vi till kompa på adventsfika! När vi kom hem gjorde vi pepparkakshus och tog julkort på kidsen!  Mysig helg!! 

RSS 2.0