090929

Helgen har varit bra, fredagen så åkte jag och baby in till stan, hämtade upp Ecke på coop, så han hängde med ner på stan, och shoppade lite!:) KUL med alla nya butiker!!!
Eric sov över hos oss.
Lördagen åkte vi in till stan igen, gick på badhuset, Mathias, Daniel,Victoria,Felicia,Åsa,Reine,Eric,Nora och Carl var med! Carola tog svängen på stan ist.
Efter det var de bara att packa inför natten på Mörtis! Väl där, så blåste det så mycket så fiska var ingen idé... Började med maten ist, skulle göra bakpotatis och grilla älgkött men fick inte igång ugnen, så det fick bli bara kött och grönsaker... haha... Men gott kött var det!:)
Eric var nöjd iaf, godis hade vi med oss, så vi blev mätta ändå! Det va mysigt att vara i stugan, det borde man göra oftare! Så lugnt och skönt, och helt underbart att somna till sprakande eld!

Här är lite bilder från mörtis!



Nu ska jag öppna min nutella, och smaska lite på!;)
Jocke sover i Strömsund idag, så datorn får följa med i sängen, och ska kolla på serier!:)

090925

Idag rullade lönen in på kontot! Yes, det var på tiden!!
Idag ska jag sluta tidigare, efter luncherna, Jocke hämtar mig och vi ska åka till bla. stan och shoppa lite, mat och så kanske jag får med honom ner på stan, där alla nyöppnade butiker finns!;) Funderade på att stanna i stan, äta gott, och gå på bio, men plötsligt så blev det skönare att vara hemma på fredag kväll!:D Haha... Har lovat go´fisen Eric att han ska få sova hos mig i helgen. Jocke ska röja på lördagen, och sen på kvällen ska vi ju åka till stugan i mörtis!
Hoppas på fint väder, så vi kan fiska lite också!



090923

Det gick bra hos tandis igår, men kommer att bli några tusenlappar fattigare framöver. KUL! Men, men de e bara å köra på!
Bosse,Nisse och Leia åker söderöver idag, väntas jobb på porsche carrera cup. Hade gärna följt med, men att komma samma vecka till jobbet och be om ledigt 2 dagar, känndes inte så bra... Leia skulle få hälsa på sina föräldrar över helgen, men verkar blivit något strul, så jag hoppas det löser sig! Vore ju kul för henne att busa med hundar i sin egen storlek, och styrka! Hon är ganska less på att leka med moster, så... :) Kommer sakna lillasyster och vilden i helgen! Blir nog inga skogspromenader utan er iaf!

Blev bjuden hem till Carola på middag idag, spagetti och köttfärsås, det tackar man ju ALDRIG nej till! ;) 
Blev så hungrig nyss så jag var tvungen att smacka i mig 2 bananer!

Ihelgen kanske vi tar med oss Eric till mörtsjön och bor på ön! Ska bli mys!
Jag längtar faktiskt till vintern! Ska bli kul med snö och skoter!!!

Nu vill jag gå hem! 10min kvar.... tick,tack...

 
Här var hon inte så stor och stark!


090922

De va länge sen... :) Jag ska försöka bli bättre på att blogga, för just nu är jag helt värdelös!

Helgen som varit:

Fredag: åt vi middag, promenad med Leia, och sen skulle vi titta på idol, när det nästan var slut, ringde Åsa och sa att vi måste komma dit, Nils hade skurit upp hela fingret och måste till akuten!
Sagt och gjort, Angelica körde in dom till akuten, och jag passade Nora och Eric. Eric hade redan somnat på golvet framför tvn, så det var bara Nora att ta hand om. Hon fick välling och så satt vi i soffan och hade mysigt tills hon somnade. Vid 01.00 var dom tillbaks, och Nisse hade fått sytt 7 stygn. Fingret sitter iaf på plats och det va ju tur!:)

Lördag: Va vi mest ute hela dagen,Angelica åkte till stan för party, J hade sista dyket i stan,och när han kom hem så tog han(!) och jag med oss Leia och gick en lång skogspromenad!
Middag på Lappa, med Åsa och kidsen. Sen gick vi hem till Carola en sväng!

Söndag: Tog vi en lång promenad till i skogen, med doggen, va hos Åsa och kidsen, Eric hjälpte Jocke och fisken att skotta jord på baksidan. Ja, helgen har varit bra!

Nu har vi bokat biljetter iaf, blev inte så billigt som vi hade hoppats på.... Men,men...
Ska bli skoj att åka ner och träffa Maddis och alla söta kids igen! Ska även ta en sväng och hälsa på mina underbara vänner Thove och Lisa! ♥


Och idag ska jag till tandläkaren, fy fan...

Jag måste ta lite fina kort, min kamera har legat och samlat damm lääänge nu... Nu börjar ju höstens vackra färger komma fram med!
Jocke vill upp på berget nån dag, så kanske släpar med sig kameran då...

Nehepp, jag funderar starkt på att skaffa "farmville" på fb, som alla andra stollar här på jobbet... 


Lillebror har blivit stor

Pratade nyss med min lillebror på msn, som blivit stor och börjat på Nyhem! (högstadiet)
Jag kommer själv ihåg hur det var, när man började 7an, fick åka buss in till stan varje dag! :) Man fick jättemånga nya vänner, och minnen för livet! :)

Idag är det fredag! Jobbar till 18.00, och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på... Bjuda lillis på käk, kött och kommes?! :) Gott och lättlagat! Jocke kommer inte hem förän sent från dykskolan... Idol blir det självklart iallafall!
Det ska regna hela helgen, så det är lika bra att hitta saker att göra inne, har lite pyssel på g, så kan ju börja med det! :)

Jag har börjat läsa boken, Tidsresenärens hustru, nu och den är lite skum,han hoppar fram och tillbaka i tiden, så man har ingen riktig koll alls! Men jag hoppas att den blir bättre snart... Köpte  en bok till, 14år och SÅLD, verklighetsbaserad historia... Ska läsa den sen...
Ingen Eric har man hemma heller, som man kan gosa med... Han är och jagar älg med sin far! ( som faktiskt sköt sin första älg i veckan!!:) )
Kanske skulle ta och baka morotsbröd i helgen?? Åsa har ett recept på ett jättegott bröd! Hoppas hon håller sig hemma i helgen, så vi kan hjälpas åt! :)  Har jättemycket morötter som vi fått av J´s mormor, perfekt!

Har letat nya gardiner, men hittar inga som faller mig i smaken... Kanske lika bra att fara in till stan och köpa tyg och sy egna...

Jag vill att något roligt ska hända, något som livar upp den trista vardagen....


Miljonvinst tack!

Tävling!

Jag är med och tävlar i Linda´s blogg! Vinsten som jag hoppas på är:

*håller tummarna*

Torsdag

Erbjöd mig att jobba kväll imorgon med, J är på dykutb. hela kvällen, och Lillis jobbar kväll... Så kollegan blev glad för att få slippa en fredag kväll! :)

Hade jag bott hemma hos Mamma nu, så hade jag varit ute och plockat svamp, flera hundra liter! Det är så kul att plocka svamp, man blir så glad när man hittar ett kanonställe!=) Vi kanske kan åka iväg och plocka lite när vi åker ner, om svampen finns kvar!?



Min vän har varit med om en hemsk sak, usch, tänker på henne och skulle så gärna vilja vara där, hos henne och bara hålla om henne... :( ♥♥♥

 


här är...

0-503594727be2bb8c33e2d428273e13f2.png

Kolla varifrån!

här är halsduken,är den din erika?:) har nu kollat på sverige-malta,och det va ju tur att vi vann! Nu är de snart dax för idol! Sen ska jag se 90210 och nya melrose place!:)


Onsdag 090909

Veckan har gått fort! Snart är det helg igen! :)

I måndags fick vi smarrigt fika hos Marita och Lars! Tackar,tackar! :) Fick även hälsa på Sara´s dunbollar till katter, så himla söta!! :)

Igår visade Bosse mig ett såå roligt klipp! Började kolla på jobbet, men såg aldrig klart, så vi tittade på det igen när vi kom hem, och jag skrattade så jag grät! :)
Idol va kul, och filmen var bra! En riktigt mysig kväll! :)



Hittade en bild (från Jennys FB) på familjens nya tillskott! Så söt!



Marita håller på att fixa om i min blogg, så behöver lite roliga bilder.. Tips?? Jag har noll fantasi för tillfället...

The time traveler´s wife

Såg info om en kommande film på tvn i fredags, som verkade helt underbar! Sökte om den på cdon, och vips så fick jag fram boken som filmen är baserad på! Ett "Klick", och boken är nu på väg hem till mig! :)



Måndag 7/9-09

Helgen går alldeles för fort! Fredag gjorde vi inte mycket, Jocke var i stan till nio på kvällen,Och Bosse stack till stan,så jag åt en pizza från ica, och hade köpt chips, glass och cola. Dock orkade jag bara pizzan! (kanske lika bra...) När J kom hem så tittade vi på en film.
Lördagen gick vi upp vid 08.30, J stack till skogs och röjde skoterleder, och jag gick till Åsa och barnen och var där hela dagen. Gick en sväng med Nora i vagnen så hon fick sova lite.
Kvällen åt vi älgkött, pommes och bea, och kollade på en film till. Inga höjdarfilmer direkt...
Söndag gick vi upp tidigt igen, åt frukost, och började städa lite. 
Tog bilen till stan, stannade till på lillänge och köpte kattmat,sand, och godis till Hoffa, och 2 tuggben till Leia. Tog även en sväng in på skopunkten, och köpte skor, ett par till mig, och ett par till J. 
Åt på Max, och sedan handlade vi mat på willys! 
Fortsatte ständningen när vi kom hem, fick även hjälp av Eric! Hittade en halsduk som inte är min, svart stickad,tänkte lägga ut en bild på den här, så får vi se om någon känner igen den! :) 
Åt älgköttet som blev kvar med pommes, och Eric åt och var glad! 
Kvällen så gick vi och la oss 22.00(!), skulle kolla på film, men jag höll på att somna i soffan så det var ingen mening... 
(kul liv!!)
Pratade med mammsen i helgen, dom har fått en ny kattunge som ser ut som en köttbulle! hehe... Försökte leta fram en bild, min lillebror ska visst ha en på sin bilddagbok, men har ju ingen aning om vad han heter där??!

Imorgon är det tv-kväll som gäller! Först 20.00 börjar Idol, och sen 21.00 är det en mysig kärleksfilm "sweet home Alabama" på 5an! Jag jobbar kväll i veckan så det är rätt skönt faktiskt! Vaknade dock 07.30 imorse, men somnade såklart om, och vaknade 08.30 och va supertrött... Typiskt...

Ikväll ska vi hem till Marita och Lars på fika! :)

Guuud, vilket roligt inlägg! Vilket spännande liv man har! haha...


Just det, vi hittade fler billiga biljetter, 95kr per vuxen,verkar vara varje onsdag om man åker kl 06.00 från Östersund! Kanon, så nu har vi hittat ett nytt resedatum som kanske passar, ska bara få ledigt nu, båda två...


Tur och retur...

Jag hittade superbilliga biljetter igår. Östersund-Flen 200kr för 2 vuxna och 2 barn!!! Helt otroligt! Hemresan kostade 668kr, så totalt tur och retur för 434kr/per vuxen. Billigare har jag nog aldrig varit med om... (förutom på tradera då...) Så när vi skulle boka biljetterna igår, kom Åsa på att hon hade möten på jobbet precis den veckan som hon inte kunde hoppa över.... Typiskt! Så kollade andra dagar,veckor, men såklart var det dyrare... Ska försöka hålla koll på sj´s hemsida efter billiga resor... Vill ju åka ner och träffa Willgoth snart!

Igår gick vi och kollade på fotboll, Nisseman spelade, och var jätteduktig!

Idag ska Bosse få mer hår(!), Ida ska komma och fixa, så det ska bli kul å se hur det blir! :)

Solen och värmen håller i sig, jätteskönt!

I helgen blir det lugnt, Bosse banga såklart för "sagan om ringen", så hade väl tänkt att åka till stan någon dag och handla mat och kolla på skor ist! :)

Jag är så otroligt sugen på att shoppa kläder!!

Då kör vi igen

Jappsi... Jag erkänner, jag är inte bra på att uppdatera längre...

Igår fyllde moster Carola år, så vi var där och fikade och drack kaffe. Efter det tog vi en prommis runt anlägget,hem duscha,och kolla på senaste avsnittet av "true blood". Väldigt crazy serie alltså... :) Kollade på hela första säsongen när jag låg hemma och var förkyld, och den blir bara konstigare och konstigare...

Snart börjar alla bra serier igen, det blir perfekt när hösten kommer och det blir mörkare på kvällarna!
På tal om vädret, det har varit sjukt varmt här senaste dagarna! Igår kväll var det riktig sommarvärme, men varför kommer det nu? När sommaren ska vara slut? Märkligt...

Just ja, vi va ju på IKEA i lördags, jag köpte en liten rosa handdammsugare från electrolux, lite ljus, skålar och nytt satin påslakan till dubbeltäcket. Sen köpte jag en stickad tröja och lite till på Gina. Så blev inte så mycket shopping för min del. Bosse köpte mest, hon hade tur och hittade en jättefin skinnsoffa, och en stor malmbyrå i fyndhörnan för en billig peng!  Skadorna på möblerna såg man inte ens! Perfekt! 
Ihelgen ska jag tvinga min syster att se alla "sagan om ringen" filmerna! Mys med godis,chips och cola!
Kanske hinner ta hennes studentkort om vädret tillåter?!? Bättre sent än aldrig!!!

                    

RSS 2.0