Snart helg!

Veckorna går fort, snart är det helg igen! Vi har inget planerat, ska försöka få till en fika med Melina och barnen bara annars har vi inget planerat. Jo, födelsedagsfika för Mange på fredag. Barnen börjar bli förkylda så jag hoppas att det inte blir värre och att vi äntligen kan fixa en vabfri månad!! Igår var det älgjakt på dagis, Lucas fick en jaktkeps av pappan och låna ett gevär av Felicia och Victoria. Han tyckte det va jätteroligt, fick dock visa honom hur man gör med ett gevär då han aldrig haft något eget, eller ens velat lekt med något sånt... Så när han kom hem ville han ha ett eget gevär! :) nästa helg ska vi gå på bio för första gången. Ska se "flygplan", blir kul å se hur han reagerar på bion! :) 
Den 2/10 åker jag ner till Katrineholm och dagen efter drar vi till London!! Det är våran (min, Maddes, angelicas och jennys) present till mamma! Ska bli så kul å komma iväg! Har aldrig varit ifrån barnen så länge, någonsin! Men ska faktiskt bli skönt, shoppa, strosa runt, äta och dricka gott och bara göra som man vill! :) 

Bilder

September

Var ett tag sen jag skrev nåt här... Så tänkte nu se om appen funkar bättre nu. Tänkte jag skulle lägga upp lite semesterbilder nån dag, vi har gjort så mycket skoj! Men inte idag. :) 


RSS 2.0