Elsas presenter

Mer presenter har hon fått, lillskruttan! ❤


Soooool!!!

Vi har det ganska bra!


Regnig dag

usch vilket tråkigt väder det har blivit... Vill ha sol och värme, men det verkar som att vi får vänta länge på det...

Nu när Lucas inte sover på dagarna somnar han lätt på kvällen! Sover bättre på natten med, men vaknar nästan varje natt och gråter... Vet inte om det är mardrömmar eller om det beror på något annat...
Han nöjer sig ofta med att pappan kommer in och lägger sig hos han, men vissa nätter bara gråter han efter mamma och får komma till mig.
Vi kan inte sova allihopa i sängen längre, det blir för trångt och Lucas bara stökar runt och sparkas då, så tyvärr är det pappan som får offra sig och ligg på en madrass de gånger han kommer till sängen.
Kanske skulle leta bredare säng ? 160cm är lite lite nu... Skulle ha en sån säng som fanns på hotellrummet i Thailand, den va säkert mer än 2m bred! :)
Imorgon börjar expon här i byn, så då ska vi ut och strosa lite! :) Skönt att pappan är ledig med!
Fick bröllopsinbjudan förra veckan, det är min kära vän Thove som ska gifta sig! :) Så i sommar blir det 3 dop (med Elsas) och ett bröllop. + att Reine fyller 40! Kul sommar! :) Hoppas bara att det blir en solig och varm sommar...
Ska fundera ut något bra datum för Elsas dop, det blir nog i slutet på augusti, eller i början på sept. VI vill ju vara i gamla kyrlan, och den stänger de sista augusti. Men vi döpte Lucas där i början på sept, och då var det inte så kallt ändå!:)
Gudföräldrar eller faddrar som det heter, har vi inte bestämt än. Men hennes namn blir Elsa Linnéa Marie.
Nu har jag lagt in lite kort, är ju så snäll så jag får låna Jockes värsting dator! ;)
Lucas pratar hela tiden, och blir bättre på att uttala orden. Som Nora tex, tidigare sa han "Eija" men nu är det "Noja", eftersom han inte kan säga R. Han pratar i meningar, och det är så roligt att höra! :) Han var med pappan på fotboll idag, och när han kom hem berättade han att Mange gjorde höjdare upp i himmelen, att dom gjorde mål och att han hade spelat fotboll. :)
Elsa växer så det knakar! Hon äter bra, sover bra men får i sig mycket luft när hon äter som gör att hon blir gasig och gnällig ibland. Men det går oftast över snabbt. Hon börjar jollra mer, och ger svarsleénden när man pratar med henne.  Just nu sover hon sött brevid mig i soffan, Lucas sover med och pappen är iväg och kollar på hockeyn.

Elsa låg och tranade nacken och ryggen lite för nån dag sen...
Då blev storebror nyfiken på vad hon höll på med!
Så han härmade henne! :)

Elsa 6 veckor

Vikt: 4670g längd: 53,5cm


Fredag

(gick inte att posta i fredags...)

Igår var det kanonväder ute, skönt att jackor och mössor åkte av medans solen värmde! Lucas var glad att komma till dagis och ville gå ut direkt, så Mona tog med han ut. Åsa Nora jag och Elsa gick till dagis, för det var vernissage! Hittade några fina teckningar som Luc hade gjort! :) sen gick vi på skolan och hämtade Eric! Eftersom pappan är på kurs så fick ecke sova över!! :) åt våfflor och sen badade de och tittade på film . Nora och Åsa kom förbi, och la Lucas vid 20.00 han somnade på 5min!!! Men då har han inte sovit något på hela dagen. Han gnällde inatt så jag hämtade honom till min säng innan han vaknade och han sov tills Elsa väckte oss vid 08! Så idag får han inte sova på dagen Och hoppas att han somnar lätt ikväll med! Snart frukost med grabbarna!


Sötisar

Mina tröttisar! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/395996/images/2012/pic_201510275.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/395996/images/2012/pic_201510316.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/395996/images/2012/pic_201510365.jpg" class="image">


Elsa 1 månad

Idag blir Elsa 1 månad, och inte nog med det, det är Åsas födelsedag, grattis grattis! Även jockes morfar fyller idag så vi har varit där på middag. Elsa har fått träffat fler släktingar och fick present, en fin kanin! Även storebror fick present, en dumper, som han blev jätteglad över! Annars har vi varit på stan och handlat lite, köpte upp mitt presentkort på makeup store, köpte ett wonder kit, där man fick 4 olika nyanser mineralpuder, 2 borstar, och en wonder primer för 595:-. Allt i en fin necessär! Hade 130:- kvar på ett annat presentkort där, men det hade gått ut! Kul! Så det kunde jag inte använda... Deras presentkort gäller bara ett år...
Lucas fick stövlar och ett par skor. Pappan köpte också skor. Och en jävla såg för 5000:-... Och han tycker att jag gör av med pengar på skit.... Jaja!
Nu sover skruttan i mitt knä, och prinsen sover sött i sin säng! ❤


Mer presenter

Elsa har fått mer kläder! :)


RSS 2.0