Elsas namnsdag 30 oktober.

Idag är det Elsas namnsdag, vilken himla dag att få sprutor på! Vi får fira med något gott efteråt. Ett kinderägg kanske?! Hehe... 

Tisdag

Snart november... Har faktiskt redan beställt lite julklappar. Smidigt och göra det på nätet! Har inte riktigt kommit på vad Lucas ska få än, han vill ju alltid ha bilar (och nu även flygplan). Han blir ju överlycklig när han får det med, men han börjar ha så mycket! :) 
Imorse skulle pappan va snäll och skjutsa barnen på dagis, men det resulterade i gråt och skrik från Lucas! Allt blev fel, mamma skulle klä på, mamma skulle borsta tänder, mamma skulle skjutsa.... Han hade inte varit glad när han blev lämnad på dagis heller... :( 
Imorgon har vi fått en tid för Elsa på BVC, läkarundersökning och vaccin. Hon kommer INTE bli glad när sprutorna kommer fram... Men efter det får vi åka hem och mysa så det är ju bra! 

Bio!

I lördags åkte vi in på bio med Åsa, Eric och Nora. Lucas tyckte det va jättekul! Stor tv, popcorn, choklad och dricka. Han va supernöjd! Har pratat om filmen jättemycket nu och önskar sig flygplan. 😄 


Lucas namnsdag 18/10

 
Äntligen fredag! en fin, men kall fredag. Lucas har namnsdag idag! Han har ingen koll på det, men sa att det var Lucasdagen idag. Det tyckte han va roligt! :)
Idag fick jag syskonbilderna. Mina sötpruppar, utan leende. :) Men tycker att dom blev bra ändå!
 
 
  
  
 
 
 

Kallt!

Idag när vi åkte till dagis var det -5. det sägs att det snart kommer att snöa. Lucas längtar! Inte jag och Elsa är lyckligt ovetande om vad som komma skall... Overall!! Hon har helst inte på sig någonting förutom gummistövlar och mössa. Så undrar vilka bråk det kommer att bli när overallen ska på....
I lördags var vi till Strömsnäs och hälsade på Rolle, Fia, Joar och Jill. Även Theres, Mina och Tyra var där, så många vänner från dagis! :) Båda mina barn var blyga ibörjan, varför är det så?, men efter ett tag gick dom och lekte med de andra. Lucas fick prova Joars eltraktor, som han gillade skarpt! Så en sådan står högst upp på önskelistan nu Tomten!  
På lördag är det bio som gäller för mig och Lucas. Flygplan! Vi ska åka in med Åsa, Nora och Eric. Ska bli mysigt! Innan ska vi shoppa lite på stan och äta nån lunch. Lucas behöver nya vinterskor.
För ett tag sen så var jag med i en tävling på fb, och vann en goodiebag (snarare låda) från Kinder suprise! Den innehöll massor av kinderägg, tårtljus, dekorationer, muffinsformar mm.Har lagt undan det mesta inför Lucas kalas. Är ju ett tag kvar tills dess, men det var bra hållbarhet! :)


London 2013

Vilken stad! Kommer absolut åka dit igen. Känns som att det finns mycket kvar att se och göra som vi inte hann med. En vecka där skulle sitta fint! :) Jag åkte ner till Katrineholm dagen innan vi skulle åka eftersom flyget gick från Nyköping. Väl framme i London, hade vi hyrt en lägenhet i westland place, en lägenhet med två sovrum och ett vardagsrum. Riktigt fint faktiskt, och skönt med lägenhet då man kan sitta tillsammans på kvällarna. På samma gata, i huset brevid har  Jamie Oliver sin resturang och ett gäng kontor. Han kom och gick förbi oss när vi stog utanför våran port, det va ju lite kul! :) vi bokade bord och åt en god middag och spenderade hela kvällen på resturangen. Mycket trevligt!!
Vi shoppade mest på Oxford street, Primark och Victorias secrets. Där spenderades mest mina pengar iallafall! :) vi åkte turistbuss också, det var trevligt! Fick se det mesta som man vill se av London! Lite bilder från vår resa: 

RSS 2.0