Tisdag

Dagarna går fort, redan tisdag och har varit hemma i 4 dagar efter min K-holms resa!
Juldagen va superkul, samlades hos grannarna Vesa för lite snack, sedan samåkte vi in till stan, fast till olika ställen! Jag åkte till min darling Thove! Dit kom även ett gäng,och det va GH hela kvällen!:D De va rätt kul att se, då alla va duktiga!
Sen gick vi på safiren, och trängdes... Hittade lite mer folk jag känner, men inte alla jag hade hoppats på...
Efterfesten va seg, så vi gick hem till Thove, och dit kom även Bosse, så min snälla mamma kom och hämtade oss där!
Dagen efter var det hemfärd... Bilresan gick jättebra! Vi kollade på filmer i bilen, och serier på datorn!=) När vi kom hem, gick vi bort till Daniel och Carola och satt där en stund och surrade och drack vin... Nu bor mamma, Pelle och Thim i lägenheten, Jenny i gästrummet, och Alex har sovit hos Nils och Carl, men igår ville han sova hos oss, så bäddade i soffan till honom!
Lördagen var det sparktävling på strandvägen, det grillades hamburgare,mackor,och korv... En lyckad tävling, jag var nöjd med min 2:a plats!=)
Efter det, gick vi hem och duschade och gjorde oss iordning för kvällen,Reine,Åsa,Nora,Bosse, Mellis, Ante och lillstumpan Nelly kom förbi på fördrinkar och lite snack! Sen gick vi vidare till Carola, men va inte på något partyhumör, så drack inte så mycket, och så gick  jag och baby hem skapligt tidigt...
Söndag fick Alex åka skoter med Jocke hela dagen, och jag var hemma och myste med Thim och kollade på film... Eric kom också förbi och då spelade vi 2 spel... Dom höll sams hela tiden och var jättesnälla, så det va roligt!=)
Måndag, dax att jobba, försov mig såååklart... Fan... Skulle ha jobbat 8-16.25, men va på jobbet 8.30, så fick jobba över 30min...
Kvällen va lugn, åt mammas goda köttgryta med ris, och sen tog jag en dusch, och Mamma och Pelle gick bort till Åsa och Reine en sväng, så jag och Alex kollade på Irené Huss, och Jocke var på innebandy.
Senare fick vi höra något tråkigt, men jag hoppas att det går bra och att hon kommer hem snart!

Det var allt för idag...

Just ja, jag har mobilbloggat flera ggr, men inget har kommit fram än, jävligt dåligt!!

Juldagen

Lite smått om dagarna som varit...
Dagen innan julafton,va jag hemma med Thim medans alla jobbade... När Pelle kom hem så gick jag och Jeanette ut på en långpromenad! Det va riktigt härligt att få komma ut, och även träffa Netten och snacka skit!=)
Fixade lite julmat, och sen kom Madde,Andreas,Casper, Claris, och Alex... Vi åt mat, och hade trevligt.... När barnen hade lagt sig så kom grannarna Johan och Netten över och vi satt och surrade gamla minnen, och drack rött vin, sen så körde vi julklappsleken, och det va riktigt skoj! Jag fick 3 klappar tror jag, och ena hade jag köpt själv.. haha... Men de va bra grejer! ljus, handdukar, och små lampor!
Sen var det dax för RIM! Pjuuu... Vi skulle nog ha börjat med det liiite tidigare... För det vi kom på fick vi ändra lite på dagen efter! Men jag och Bosse kom på rim till nästan alla klappar! Svårare var det när jag och Netten skulle rimma på en bok som Bosse skulle få... hehehe..
Det va en kul kväll!!!
Julaftons morgon, grötfrukost med hela familjen! Och det snöade ute! :) Sen vid 12, så kom tomten och knackade på dörren!
Casper va lite småskraj för gubben med skägget, men vågade ändå fram och hämta paket! Thim va inte speciellt rädd...
När tomten gått, så fick barnen, och maddis sina klappar.
Efter de var det dax för dom att åka hem...
och vi slängde oss i duschen,en efter en.., och fixade julmaten! Som va heeelt underbart gott!!! Mumms!
Efter maten så var det bolibompa, och julkalendern (som jag tyckte var helt värdelös!Annat va det när man själv va liten och trolltider gick på tvn! ) sen var det dax för Thim att sova!
Därefter började vi med paket-utdelning och rimläsning! :) Jag fick många fina klappar, tex. en mp4 på 4GB och en parfym av min lillebror, sängkläder av mor och far, 2 väskor(en liten och en stor) av Bosse, Ljus och pengar av Madde, Oljor och balsamvinäger i små söta flaskor av mamma.
Efter det var det ännu en julklappslek! :) Denna gång roffade jag åt mig 3 paket, som innehöll doftljus,godis,och en duk!
Efter julklappsöppning så kom grannen över med sina barn, och dom fick julklappar. Även Johan kom, så vi satte igång och spelade spel! Jag och Bosse kom i säng efter 3! hehe...
Lite bilder:
Dagen innan julafton var det grönt, och på julafton blev det vitt !=)


Ikväll ska jag vara med den här snyggingen! ♥


nu är plastgranen klar,blev in

MMS

nu är plastgranen klar,blev ingen riktig i år,eftersom hela familjen åker med upp efter jul! Men det är mysigt ändå!:)


Rimstuga ikväll!

Yeees, då var det en dag kvar till julfton! Igår var vi i Norrköping och shoppade det sista.. Faaan, va pengar det har gått åt... Har ändå inte ens handlat till alla som jag ska "där uppe"... Men,men... Nu är alla iväg och jobbar sista dagen innan jul, och jag är hemma med Thim! Tänkte att jag skulle ta och städa Bosses rum, och fixa lite mer här hemma!

Nu ska jag slänga pojken i badet!

Jag har blivir förkyld med, så typiskt! Gick och nös hela dagen igår! Usch...

Men nu till er alla, från oss alla:

GOD JUL!

Måndag

Jaha,då var det redan måndag! Resan gick som sagt bra, det va jättelite folk på tåget, vilket var otroligt skönt! Satt och tittade på serier hela vägen! :)
Bosse kom och hämtade mig, och när vi kom hem till mamma fick vi good mat, lax och potatis.
Sen spelade vi spel, och drack vin! Vi damer vann ju såklart!
Lördagen åkte jag,mamma och Thim till stan, och köpte lite julklappar! Kvällen var lugn, vi köpte med oss pizza hem från stan! Så satt vi och kollade på Tv hela kvällen... Söndagen åkte jag och mamma till Eskilstuna och mötte upp Alex och Madde! Hittade julklappar och även några klappar till mig själv! :)
Kvällen spenderades med att slå in alla julklappar och titta på heartbreak hotell! haha.. den är såå KUL!
Idag ska jag åka med Pelle och Thim till Norköping och handla det sista! Har några klappar kvar!
Imorgon kommer Madde och barnen, Alexander och Andreas! Då blir det rimkväll! Ska bli kul!

Har ni det bra hemma i vintern?? Här är det strålande sol, och som sagt GRÖNT på gräsmattan! :)

det var längesedan jag såg sol

MMS

det var längesedan jag såg solen!:) här skiner solen,och är klarblå himmel! Jag ska julhandla nu,jag och mamma ska möta upp Madde och alex i eskilstuna!


så här grönt är de här hemma!

MMS

så här grönt är de här hemma! Haha,undra om det kommer att bli en vit julafton?? Hoppas ni har de bra hemma!


my lovley little sister!

MMS

my little sister!


frågor som inte alltid kan bes

MMS

frågor som inte alltid kan besvaras!


nu ska vi spela lite spel!:) k

MMS

nu ska vi spela lite spel!:) kampen mellan kvinna och man! Det är mysigt att vara hemma hos familjen igen! Men saknar alla där hemma!!


nu har jag träffat charlie! Ha

MMS

nu har jag träffat charlie! Han ser ut att vara lite större än Hoffa,men kanske beror på att han är långhårig!:)


nu är jag framme!:)

MMS

nu är jag framme!:)


har nu börjat åka från sthlm c

MMS

har nu börjat åka från sthlm central,lite mer än en timme kvar tills jag är framme i k-holm,lillis kommer och möter mig!:)


är nu i gävle,och här är det n

MMS

är nu i gävle,och här är det nästan ingen snö...


nu har jag varit på tåget ett

MMS

nu har jag varit på tåget ett tag,dricker kaffe och kollar serier:)


nu är jag på väg till tåget! B

MMS

nu är jag på väg till tåget! Bort från de vita vackra jämtland,ner till gröna sörmland... Stressigt blev det i morse... Men nu är vi på väg,jag hoppas jag inte har glömt något...


Rättelse!!

Igår var det ONSDAG, inte torsdag, som jag hade fått för mig... Sandra-virr-panna!
Fick sms av Mellis, hon och Nelly skulle komma förbi en sväng ikväll! Så då ska jag bjussa på glögg, pepparkakor och bullar! Kul att få mysa lite med Nelly med innan jag åker!  

LillaJulafton!

Har vi haft på jobbet idag, vi hade julklappsbyte! + att jag fick min julklapp från facket (eftersom jag inte är här imorgon) OCH så fick jag en julklapp av systrarnaAndersson!! Fasen va glad jag blev! Det var en fin stor påse från Makeup Store! Jättefint inslaget, och innuti var det en tidning, och ett presentkort på en privatkurs i sminkning, och även får jag ta ut produkter för ett värde av nästan 500kr!! Precis vad jag önskat mig!
 Tack igen tjejer!!
 

Av "tomten" på jobbet fick jag en gott&blandat påse, och biobiljett! 
Julklappen från facket fick jag inte öppna på jobbet, eftersom dom andra får det imorgon! :)

Igår var vi ju i kyrkan på julkonsert, kyrkokören sjöng. Vi tog med oss Eric,och Jockes mormor... Eric somnade i mitt knä innan dom började! hahaha... Lite trötter! Han vaknade när dom började sjunga "staffan var en stalledräng" och då var det 2 låtar kvar! :)
Träffade även farmor och farfar!
När vi kom hem drack vi glögg, och åt bullar och pepparkakor... Sen somnade Jocke i soffan.. :)
Idag måste jag packa, städa och försöka få med julklapparna som farmor och farfar skickat med mig... Det blir lite mycket att bära, och ajg antar att tåget kommer att vara proppat med folk!


Torsdag=Tö=SNÖRAS FRÅN TAKET!

Shit.. Va hemma på lunch, och hörde hur det small till i vardagsrummet... Gick och tittade i fönstret, och såg att det hade rasat tjock is, och blötsnö från taket ner på plåttaket till källaren... Blev tom bucklor i plåten... Inte bra,inte bra...
Kom en gubbe och ringde på, och tyckte att jag skulle flytta på bilen... Han hade åkt förbi imorse med, och tyckte att den stod i riskzonen... Tack för tipset! :) Jag flyttade bilen några meter bort...
Fick även sms från Thove, hon undrade när jag skulle åka, och om jag åker själv... Det visade sig att hon hade en körning till Östersund imorgon, skulle vara i stan 12, och va tvungen att vara hemma i K-holm vid midnatt igen.. Och jag jobbar imorgon till 18...Sååå typiskt! Jag tror att det var samma sak förra året?! Eller om det var i somras?!Men,men... Jag har ju min 1:a klass biljett på fredag,som inte går att boka om, åker vid 11, och är framme i K-holm vid 20... Men jag har med mig datorn, så har lite å göra under resan! :) Ska ta med mig fika, och göra sallad till middag så jag inte behöver köpa något (mer än kaffe) på tåget!  Sparsam!
Idag ville Jocke att vi skulle gå till kyrkan och lyssna på kören(!)... Så det är bara att pallra sig dit! :) Hehe, nä, men det blir säkert mysigt, och ger nog lite mer julstämning! Ska kolla om familjen Engström/Johannesson ska med! :)

Tisdag kväll

Jobbar kväll i veckan, så det är jätteskönt att sova längre på morgonen!
Har inte bloggat så mycket under helgen....Har inte haft något att skriva... Va på kanonkalas hos Ingela och Anders i lördags, vi hade verkligen skitkul! Hade spark-race dit, och även hem.. :)

Ikväll efter jobbet,fick jag mat, när jag kom hem, Lyx, I know!! Sen åkte vi runt och lämnade lite julkort, och lämnade tillbaks saker vi lånat... Blev bjuden på fika hos Carola och Daniel, så det va kul å få se deras renovering av kök,hall och matrum! Blir skitsnyggt!
Nu kollar jag på titanic, synd att jag inte visste om att den gick idag, så nu har jag missat halva filmen typ... Den är ju sååå bra!
Jocke har gått och lagt sig, borde jag med ha gjort, men vill se lite mer...:)


det är så otroligt vackert ute

MMS

det är så otroligt vackert ute nu,men kallt! Har fortfarande inte fått något samtal...


Lördag-Lucia-Erika-18år!

Hehe, den sista mobilbilden skulle skickats igår, men de gick inte då.. =)
Kvällen igår var super!
Gick hem direkt efter jobbet,tog en dusch, och åt lite mat, sen kom lillis, och vi gjorde oss iordning och åkte sen med fam.Engström till Erika! Där fick hon en present av oss, ett jättefint halsband från Dyrberg/Kern, och ett kort som jag knåpat ihop!=) Sen bjöds det på kaffe,smörgåstårta, tårta, glögg, cider, vin,ost&kex, ja allt verkligen! Supermysig kväll!!!
Åkte hemåt vid halv 2! hehe, men pigg idag iaf, och det är huvudsaken! Så nu sitter jag på jobbet, har varit här i snart 2timmar, och inte ett ända samtal... Men det är rätt mysigt att vara på jobbet, julmusik spelas nere, och det är lugnt och skönt! Jag har tittat på idolfinalen, och tycker att Kevin är absolut den bästa i idol och det va kul att han vann! =) Vi såg ju iofs det igår, när han vann, och han blev så glad och grät! Då fick jag rysningar!
Idag är det Lucia, och planerna är väl inte helt 100 än!?! Vi får se vad som händer!
 
♥Grattis lillstumpa!♥

grattis snygging! Vi är hos er

MMS

grattis snygging! Vi är hos erika och firar henne för fullt!! Hon är glad!:)


nu sitter jag på jobbet och ti

MMS

nu sitter jag på jobbet och tittar på idolfinalen,som vi missade igår! Tack för en kul kväll erika! Idag är det din dag!:) grattis igen!


Julstämning

Idag har vi riktig julstämning på jobbet! När jag kom imorse, spelades det julmusik vid ingången! Sen kom det ett fint luciatåg och sjöng så fint!=) Efter det kom cheferna runt och bjöd på glögg, lussebullar och pepparkakor! Smaskens!
Gick hem och slängde i mig mat, och gick sedan hem till Åsa och Reine en sväng!

Nu är det snart dax för fika!

gullungar! Nora va vaken och b

MMS

gullungar! Nora va vaken och busade och myste med oss hela kvällen! Vi drack lite vin,och snackade om allt! Mathias kom även förbi en sväng! Somnade direkt när jag gick och la mig igår! Vinet hjälpte!haha... Värre var det att gå upp imorse... Idag är det lucia på nornan,så ska dit på kvällen,sen hem till erica och äta tårta!:) kommer bli en mysig helg! Får inte missa idolfinalen ikväll!


nu är min lillis här! :)

MMS

nu är min lillis här! :)


Fredag

Äntligen!!
Glömde berätta att barnen på julkonserten i tisdags var superduktiga!! Och framförallt modiga!=) Calle va jätteduktig!

Stor mening att mobil-blogga, det tar ju sån tid innan det kommer upp på bloggen... Skickade ett igårkväll, och ett idag, men inget har kommit fram...

Ikväll ska vi på lucia på nornan, sen blir det tårta hos Erika som fyller år imorgon!
Får ju inte missa idolfinalen ikväll heller... Jag tror att Kevin kommer att vinna, men Alice är ju grymt duktig med!
Vem tror du vinner?

Nu är det exakt en vecka tills jag jag åker tåget ner till K-holm! =)


Lillis!

Ska iväg efter jobbet och träffa lillis! Ska bara hem, laga mat, och diska lite sen ev. hem till Åsa..
Ska bli kul att träffa min älskade lillasyster igen!♥



Onsdag

Igår jobbade jag till 18, gick sen på ica, handla, laga mat, blev lasange och sallad.... Va inte klar med maten förän vid 20.00, så åt, duschade, pratade med svärföräldrarna (som va och kaklade i lägenheten) pratade i telefon med mamma,bosse och åsa... Kollade på prision break... Sen gick jag och la mig vid 23.00, men somnade inte förän efter jocke kom hem, duschat och kom och la sig.. Såååå jävla irriterade! Jag fattar inte varför jag har så svårt att somna! Ibland brukar det hjälpa att dricka te, men ICKE! Fan... Är ju helt dööd när jag ska upp dagen efter... Någon som har några bra sömntips??

Ikväll ska vi kolla på Carl och hans klass(?), som har någon form av uppvisning! Ska bli skoj! Börjar vid 18, så hinner bara hem och äta, sen iväg igen!

Tvätt och städdkväll...

Vilken rolig kväll jag har framför mig! Skulle behövt fixat någon snabb middag innan också... Undra vad...?!
Jocke jobbar visst till 01, hela veckan! Så det är lite tråkigt... Men, han får vara ledig på fredag, så det är ju bra!=)

Oj vilken kö det blev nu när alla försvann!? Blir nog satt jag får jobba över, som det ser ut nu..

Tisdag...

Jag somnade inte förän Jocke va hemma, och hade lagt sig... alltså efter 01.00... Skapligt trött imorse...
Nu är det bara 10dagar kvar tills jag åker! Ska bli så skoj! =)
Maddis ringde igår, och meddelade att dom kommer upp över nyår! Så det blir nog middagsfest hos oss!
Nu är snart lägenheten klar, kommer nog tom bli klar med badrummet innan jul, enligt Jocke... Det känns ju bra!!
När jag kom hem på lunchen höll han på att städa, och va arg på Hoffa för att han hade klöst och bitit honom i fötterna... Hehe, så jag fick ta och klippa klorna på han! Men han gillar´t inte, han blir helt carzy (!)så nu är det jag som har bit och klösmärken på händerna... Nu va han så busig, så det gjorde inte saken lättare... Annars brukar jag klippa klorna på kvällen, när han legat och myst med mig i soffan, då är det betydligt lättare!!
Familjen skulle nog ta med sin lilla Charlie, (deras söta kattunge)så då får han någon att busa med!=) Han och Hoffa är nästan lika gamla!

Imorse när jag kom till jobbet var det -20! Burr...


ojoj...

Tiden bara rullar iväg när man sitter här på kvällarna...Nu såg jag inte på filmen, satt och lyssnade på musik ist.. haha...
Det får bli ett avsnitt av "Brothers & Sisters" ist....

Love you guys!

God natt!

Låten...

Jag har så lätt för att bli berörd av texter, filmer och musik, speciellt musikvideos... Det finns några videos som jag faktiskt började gråta första gången jag såg! Här är en:


Och Lifehouse, är mina favoriter! Så underbara låtar! Kärlek!

Sen finns det låtar som verkligen berör...

Och de som bara helt enkelt är underbara!
 

Måndag

Dagen har faktiskt gått fort! Måndagar som alltid annars brukar vara så sega!
Jocke jobbar över idag, så kommer inte hem förän inatt 01.00... Laddade över lite kort från mobilen, hehe...
Här kommer blandat från året!


Senaste bilderna:
Hoffis sitter i fönstret och tittar på Jocke som skottar!

Här fick jag sitta och vänta medans jocke som fick köra fram och tillbaks i skogen, annars var det helt omöjligt att köra!

Framme vid slottmyren.

Min bil, som knappt syns längre...

Lördagens inköp hos PerEmil:


Oj, det blev lite smått och gott! hehe... Nu ska jag ta och kolla på film tror jag...
Blir "what happens in vegas..."

Trevlig kväll!

Pjuuh... Nu ringde dom precis från Eon, ville prata med den som har koll på elen... Jag va snabb och sa att han jobbar...Haha, de va 2a gången dom ringt nu, är så less på försäljare, dom kan lura på mig ALLT!

Söndagsmys!

Igår va vi ute och åkte skoter, nästan helt omöjligt att köra, så jäkla mycke snö! Körde fast flera gånger! Haha...

Eric kom runt 21.00 igår kväll, han hade varit i stan på kalas! Vi tittade på Narnia, och efter det så byggde vi lite lego...Sen va det dax att sova!
Dagen efter vaknade jag vid 09.00 av att Jocke skrek "Ajjj!!", Hoffa tyckte visst att det va roligt att bita honom i tårna.. Haha.. Efter de kunde jag inte somna om, så vi gick upp. Eric vaknade också...
Efter frukost så  gick Jocke och Eric ut och skottade snö, och jag tog disken...
När de va klart så tog vi sparken och skulle på ICA och handla, men det hade ju inte öppnat än! Haha, så vi sparkade vidare till macken ist!
Sen Började bakningen av pepparkakshuset!!!

Eric fick ju bestämma hur det skulle se ut, och va det skulle vara för "hus"!
Det blev ett FÄNGELSE, med en SKATTKISTA på taket, full med godis! Även en stor VAKT utandör, som vaktade skurkarna! Haha...


LillHoffis ville också vara med...


Sen kom Åsa och Nora och fikade pepparkakor och julmust hos oss!


nu är min söta tiger här! Vi t

MMS

nu är min söta tiger här! Vi tittar på Narnia:)


nu har vi smackat upp till slo

MMS

nu har vi smackat upp till slottmyren och ska äta klämmackor! Det tog ett tag att åka hit,så jäkla mycke snö! Körde fast ett par ggr! Hoppas du har det lugnt på jobbet marita!:) ikväll ska eric sova hos oss,och imorgon ska vi baka pepparkakor och göra ett pepparkakshus! Kanske tar en sväng med skotern också!


mycke snö

MMS

mycke snö


så här mysigt hade vi igårkväl

MMS

så här mysigt hade vi igårkväll!


imorgon kommer melina och Nell

MMS

imorgon kommer melina och Nelly och hälsar på oss på jobbet! :)


Torsdag

Igår när jag kom hem så höll Jocke på att skotta förfullt, det hade snöat rätt mycket! Så nu är det riktig vinter i stugun! =)
Fixade mat, och diskade, sen åkte skoterkläderna på och vi gick till backgårn för att hämta värstigen.
Vi åkte därifrån,först till macken, sen mot mörtsjön! Dock inte på isen! (som tur var...) Men helvete va snö det var!!! Säkert mer än ½ m i skogen och på lederna, och va inte många som hade åkt innan, så det va lite svårt att köra! Men kul va det! Väl framme vid vindskyddet gjorde vi upp en eld, och satt och myste ett tag... Jocke tog en liten sväng ut på isen, och det var jättemycke vatten under snön! Så det va tur att vi åkte "runt" och inte över isen! Då hade vi nog blivit blöta...
Åkte hemmåt vid 21, och då snöade det förfullt igen! Väl hemma (vid 22.00) så tog jag en dusch, och satte mig och tittade på gossip och prision break.Sen va det dax att sova..

Imorse va jag supertrött (som alla andra dagar denna vecka) och längtade tills helgen då man får sovmorgon!
Kanske blir lite skoteråkning också?!?
Förutom julfesten på jobbet så har vi inga planer för helgen, vilket är skönt!!!


Onsdag

Ikväll ska vi smacka!!! 1:a smackardagen för i år! Ska bli härligt att åka lite skoter, men jag vet att jag kommer att få träningsverk! Det får jag alltid första gången vi åker... Haha, det är nog benen som får ta det mesta, iaf när man blir skjutsad! Men det är värt de!

Igår va jag ju hos Ingela, i 2½timmar!!! Vi började att klippa av rätt mycket hår, så nu är det typ jämnlångt med "mitt vanliga" hår! Sen färgade vi utväxten... Efter det skulle vi göra lite mörkare slingor, blandade ihop lite färg, och smetade på, resultatet blev alg-grönt med en liten touch av grått(!) hahaha.. så vi tog och smetade på en illröd färg ist! Då blev det bra, så reslutatet blev det lite guldigare tunna slingor! Så jag gick hem nöjd och glad!=)
Hemma hade min baby tänt mashaller, och lagat mat, blev lax&torsk-burgare,med grovt bröd och sallad! Va jättegott!
Sen hade han även bakat lussebullar! så på kvällen åt vi lussebullar och drack mjölk! (glöggen sparar vi till helgen!)
Satan va det hade snöat inatt! skulle gå min vanliga väg, men va snö upp till vaderna! Och i diket så var det upp till knäna! haha, tur att jag hade stövlarna på! Blev dock lite blöt, men det torkade fort!

(Bild: från sista helgen i Åkersjön-08)

Köket


Tisdag

Idag jobbar jag 8-16.25, sen ska jag direkt till Ingela och färga och klippa mig! Kommer nog bara att färga utväxten idag... Men när jag har tagit ur alla slingor så ska jag färga det mörkare!=) Vi får se hur det blir, kanske ångrar mig när jag väl är hos Ingela och gör något heeelt annat! hehe...
Idag vaknade jag IGEN vid 5, när Jocke gick upp, och hade svårt att somna om... Det känns verkligen som att det är mitt i natten när hans alarm på mobilen ringer... Men jag lyckades somna om idag, som tur var...
Veckorna rullar på,och det känns som att det snart är dax att åka söderut! Ska bli skönt och komma hem till familjen igen, det blir alldeles för sällan vi ses allihopa samtidigt nu... :(
Madde,barnen och hennes nya kärlek skulle komma och sova kvar dagen innan julafton! Så det ska bli skoj! Vi brukar ju ha rim-kväll, och Madde är bra på att rimma! haha, det är inte jag...
Jocke skulle baka lussebullar idag, så vi ska dricka glögg och äta lussebullar ikväll! Min mys gubbe!♥
Kanske lägger ut före-och-efter-bilder ikväll på huset... Om jag inte har fullt upp med att mysa med katt och karl! hehe...

Att man aldrig lär sig...

att gå hem i tid... Nä, man ska festa så länge det bara går, och så är dagarna efter en pest! Åh...
Men kul var det, men just nu känns det som att det inte var värt de....
Dagen har varit sååå lång... Vaknade när Jocke gick upp vid 5, och kunde inte somna om... Och nu är jag trött som en gris... Suck...
Men lite jul-fix fick jag till igår iaf! så nu är det mysigt hemma!=) Det va väl typ de jag gjorde igår, och lagade mat... Mer pallade jag inte med...
Sitter och letar julklapp till jobbet förfullt, vi är några som ska byta klappar med varann!=) Det ska bli skoj!
Nu vill jag lägga mig på soffan och vila... Jobbigt nog har jag en timme kvar på jobbet....
En sak till, lägga festandet på hyllan känns som en väldigt bra idé! Jag har insett, jag är för gammal för 2dagarsparty! 
haha..

Sötisar!

MMS

Sötisar!


kalas!

MMS

kalas!


RSS 2.0