Bilder

Ja, nu blev det lite bilder ändå, har ju varit ganska tomt här i bloggen...
Jag har blivit dålig på att ta kort... Men ibland åker kameran fram!:)
Nej, nu ska jag slita mig från datorn, va lätt man blir fast när man tittar igenom gamla bilder!:) Nu ska jag laga mat, strips,kött och bea! Min lyxigaste middag på heela veckan!!
Trevlig kväll allihopa!

Avslutar med bilder från söt-Nora. Madde ville se hur hon ser ut i lugg!!
Solstrålen!


Bilder från mobilen.

Mobilen har man alltid med sig, men man skulle haft en mobil med bättre kamera! Så man kan fånga de mest speciella stunder och ögonblicken som susar förbi... Tänk om man kunde samla alla stunder i livet på bild!


HOFFA

Hoffa är en riktig crazy-cat! Idag har han levt rövare hela dagen, rusat runt, och busat... Han kan vara lite elak med, bitas och bli arg. Han kan även vara helt underbar, mysig och mammig! Den katten får man inte bestämma över!:) Han gör precis som han vill!




Happy Halloween!

En dag och en HEL natt utan värk!!! Jag är överlycklig!! Svullnaden i halsen börjar gå ner,med hjälp av pencillinet...
Jag har haft tandvärk i konstant i en vecka, inte kunnat sova på nätterna... Och då jag väl sovit, så har det varit sittandes i soffan, eftersom när jag låg ned, så gjorde det dubbelt så ont!
Förra tistdagen var jag hos tandis, bytte ju ut en gammal lagning, och efter det har jag haft ont, ringde till tandläkaren på jobbet, och sa att jag hade så ont, men hon tipsade om att blanda alvedon och treo, så på lunchen köpte jag treo, när jag kom hem så läste jag på förpackningen, där stod det att man inte skulle äta treo när man var gravid... Fan va bra att tandläkaren sa det då, fast jag sa att jag var gravid 2 ggr!!
Men alvedonen funkade rätt bra, så tänkte att jag skulle klara mig på det, men så på fredagsnatten vaknade av en fruktansvärd värk, tog alvedon, men det gick inte över....
Satt uppe hela natten, hade ju Felicia och Eric här, dom sov så sött i gästrummet, så på lördagsmorgonen gick vi hem till Åsa efter frukosten. Ringde till jourtandläkaren och förklarade mitt problem... Men även hon trodde att det skulle gå över, annars skulle jag åka till Brunflo på en jour-tid. Billigt... Men jag åkte aldrig...
Hade ont hela dagen, natten, och missade årets fest, Te supén... :( Nu hade det även svullnat i halsen och under käken, så det gjorde ont att svälja...
Söndagen var lika dan, bosatte mig i soffan, och försökte sova den tiden som alvedonen gjorde sitt... 

På måndagen skulle Angelica till tandis i Hammarstrand, så då ringde jag dit och sa att jag skulle komma in... Tandis-gubben öppnade lagningen, och rensade lite snabbt och slarvigt la dit en ny lagning. När det var klart, sa han att "antingen går det över nu, eller så gör det inte det, men i 99 fall av 100 så går det över". Jaha, tänkte jag... Med min tur så kommer det säkert inte att gå över.... Fick inget penicillin eller nåt sånt, utan han sa att svullnaden skulle gå ned nu efter hans rensning....
Men dagarna gick och det blev ingen skillnad, hade lika ont, var lika svullen, och kunde inte sova på nätterna... Så på onsdagen ringde jag igen, och då sa hon att jag fick åka till hammarn igen, så skulle dom ta en titt... Fick låna bil, så åkte dit, och fick träffa en tandis-tant ist... Hon fick jag komma till sist med, då jag hade inflammation i en annan tand... Hon var trevlig, noggrann, och förklarade allt hon gjorde och tog bilder för att se så allt var borta innan hon la på en ny lagning. + att hon skrev ut recept på pencillin direkt eftersom jag var svullen! (Hallå, varför gjorde inte tandis-gubben det direkt, kan man ju undra??? ) Hade ont på kvällen, och natten med, men på fredag em började det släppa... Behövde inte äta så mycket alvedon som tidigare, och det kändes som att det började gå över! Äntligen!!!
Idag har jag inte ont alls, och har sovit hela natten, otroligt skönt!!!
Har varit hemma från jobbet hela veckan, varit helt slut... Men nu är jag på benen igen, och har haft lika mycket energi som Angelicas hund!
Mellis och Nelly var hit och fikade och snackade lite skit. Svärmor kom förbi och lämnade en blomma!:)
Sen har jag lyssnat på musik, dammsugit överallt och plockat undan. Ikväll ska jag tända ljus, och kanske se en film. Jocke är i fjällen, så jag är ensam hemma! :)



Här kommer en efterlängtad magbild! Har nu gått halva tiden, och det känns bra! Har inte mått illa eller något sånt, va lite trött i början, men inget mer!  

                                     
(bilden är tagen idag, inte så lätt att ta själv... Men men, inte så stor va??:) )
V 21
Uträkning utgår från dagens datum: Lör 31 okt 2009.
Din graviditet startade Tors 11 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 25 jun 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 143 av 280. (51,1%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 2 fulla dagar (v20+2).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 mar 2010
Du har 137 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vilket långt inlägg det blev... Men de va ju ett tag sen så!:)

091021

Jag har varit helt virrig denna vecka... Det har varit mycket på jobbet, möten och utbildningar hit och dit, börjat tidigare än vanligt, så jag har varit stressad hela veckan... Men nu börjar det lugna ner sig lite...

Jag var hos tandläkaren igår... Fy fan... Jag ska sluta äta godis (ska bara äta upp påsen jag har på jobbet;)), jag ska borsta tänderna direkt efter jag har ätit något, jag ska använda tandtråd 10ggr om dagen, jag ska göra ALLT för att ALDRIG få tandsten igen! De gjorde så ont, så ont att jag ville avlida där i stolen... Jag höll faktiskt, ärligt talat, på att svimma! Efter det så åkte borren fram,och en gammal amalgam-lagning byttes ut.
Men, nu är det klart, och allt är borta, så det känns ju bra iaf! Smärtan, ljudet och känslan påminnde mig om varför jag har tandläkarskräck... Hela kalaset gick på 1500 spänn! Suck...

Annat roligt som hänt då? Förutom tandläkaren??

Ja, du... Fisen har fått magsjuka, så jag har hållt mig borta från Åsa och Reines hem... Tråkigt... Magsjuka vill jag verkligen inte ha! Det är ju snart te supén för fasen! Där ska jag sitta, nykter och hålla koll på alla fyllon! hehe...:)

Jag skulle visst haft fika, men missade det totalt... Var så inne i städning av arbetsplatsen! :)

Idag lunchade vi på bagis, Bosse, jag, Jocke och Danne. Kycklingsallad med curry! Åsa säger att jag har fått ett sug efter curry, men det har jag ju alltid haft!:)

Pysen rullar runt och leker rövare i magen, det känns! Magen känns väldigt stor idag, så kanske, kanske blir en magbild ikväll! :)



091015

Jag tog ur min navelpiercing igår när vi va på ul. Tänkte att det inte var någon mening med att sätta i den igen efteråt, eftersom magen kommer att bli så stor, men guuud va konstigt det är att vara utan! Magen ser ju jättekonstig ut! haha... Men det är väl en vanesak..! Nu har jag ingen piercing kvar, den i tungan tog jag ur för säkert ett år sedan, och nu naveln... Jag kommer nog inte göra om det heller... Men, vem vet, det kanske går att trycka igenom igen, när bebisen är ute!:) Fick en infektion i naveln när vi var i turkiet, (för väldigt lääänge sedan...)  så tog ur den, och var utan i flera månader. Efter ett tag testade jag att sätta i ett örhänge, och det gick igenom utan problem, och fick i ett piercingsmycke nästan direkt! Testade trycka igenom ett örhänge i tungan i sommras, och det gick också bra! haha...

Min syster tog min första magbild, har faktiskt inte tagit en enda bild på magen, tycker inte att den syns såå väl... Så när det syns tydligare, så kanske det kommer upp en bild här!;)

Men tack för alla "grattis!"

Drop the bomb...

Nu är det inte hemligt längre, jag och min älskling har en liten växande bebis i magen! :) Var på UL idag, och allt såg bra ut! Om det blir en flicka el pojke vet vi inte, det får bli en överraskning! Pysen beräknas att komma ut den 17Mars!
Så här har ni anledningen till min viktuppgång!;)


091013

Har haft en kanonbra mini-semester, kul att träffa alla igen! Och nytillskottet Wigge såklart!;) Glömde dock min kamera hemma, så har bara några bilder på mobilen... :(
Under våran semester har vi hunnit med att:
- Myst med alla barn
- Bråkat lite med min storasyster!;)
- Varit ute i södermanlands härliga höstväder!
- Sett kungens bil
- Träffat Thove, och beundrat hennes nya hobby, pärlplattor(!) Ska nog fan också börja med det!;) Fick även träffa hennes stora kärlek! Och jag måste hålla med, MYCKET VACKER!
- Pratat med Lisa i telefon, som var bortrest i helgen, så han aldrig ses...
- Varit ute i skogen och plockat kantareller
- Kört bil (!) haha...
- suttit och snackat skit med familjen

Ja, vi har haft en jättebra semester! Skulle dock ha stannat längre... Men snart är det jul, så då kommer jag igen!

Resan ner var det nästan tomt i våran vagn, och Eric och Carl hade svårt att sitta stilla, och Nora såklart!;)
PÅ vägen hem, så var det bara strul, tåget var inställt, så vi fick åka ett som gick 30min senare. Visade sig att vi på 5 personer, hade 9 platser, i 2 olika vagnar, men vi satte oss i den vagnen som det var minst folk i, och berättade för en 2 barnsmamma att hon fick ta våra platser i andra vagnen. DET va en miss som heter duga. Efter ett tag kliver det på ett helt basketlag som bestod av ett gäng skrikiga och bråkiga tonårskillar.... Suck... Men "våra barn" var iaf snälla, Eric och Carl satt och tittade på 3 filmer på rad, och Nora va lite bökig när hon skulle sova, men det gick bra tillslut, hennes mamma vann kampen!:) 1-0 till Åsa! Tåget var försenat ca 30min, så var inte hemma förän 23.30 tror jag...
Det va otroligt skönt att komma hem, stupade i säng direkt!

Tack Bosse för att du hämtade oss!:)

Ikväll ska jag laga spagetti och köttfärssås, och kolla på serier!:) Och bara ta det lugnt!!!

fika mys!...

70a3c26c1fbda4a6df724b8fdec18364.png

Kolla varifrån!

fika mys! Har nyss åkt förbi bollnäs!


nu är...

550f86d5a0307e6eb410a4c64f5ce957.png

Kolla varifrån!

nu är vi på väg!:)


Mini semester!

25min kvar på arbetsdagen, sen har jag lite semester! ;)
Ska bara hem och äta sen ska jag hem till Åsa & Reine och fira Nisse som fyller år idag!!!
Sen hem och packa!! Tåget går kl06.00 imorgon bitti, så det blir inte direkt sovmorgon... Om jag inte minns fel så kommer vi till Flen runt 14.00, och där får syster hämta upp oss! Hoppas att det kommer att gå bra på tåget bara, med alla barn, men jag tror inte det ska bli några problem! :) Ska bli skönt att komma "hem" en sväng igen, träffa familjen,syster & Andreas och ALLA syskonbarn, och lite vänner! Hade hoppats på att vi kunde plocka lite svamp, men vi får se, det kanske är för kallt?!
Men, men kallare än vad det är här lär det ju inte vara! Synd att man inte får träffa Netten bara, hon skulle hem senare i okt. Men vi ses ju till jul! ;)

Just ja, igår fick jag ett par supersköna uggs av lillis!!;) Tack så mycket!♥


Nehepp, nu ska jag sega lite till, äntligen är det lugnt på jobbet igen!

Vi ses!


Brunett...

Japp, igår tonade Lillis mitt hår, mörkt, mycke mörkare än sist! Jag blev super nöjd!!
Skitdålig bild, men det syns ju iaf att det är mörkt!;)



Idag är det kanelbullensdag, och vi har bakat bullar och bröd! Fick middag hos Carola och sen har vi städat!
Nu ska vi titta på Johan Falk,vapenbröder! Imorgon jobbar jag sent, så sovmorgon!!! :)
I fredags blev vi bjuden hem till Carola och Daniel för lite mys med räkor och kräftor!:) Lördag blev det shopping på stan, fxa håret, och sedan middag på lappa!

Det var min helg de...

Nick Pitera

Jag har en ny IDOL!



Blogg: http://www.nickpitera.blogspot.com/


Kom igen nu, ni som läser, lämna en kommentar, har ju inte fått någon kommentar på huuur länge som helst!!!

091001

Redan 1:a oktober... Dagarna,veckorna går väldigt fort! Snart helg IGEN lixom!

Vi har suttit fastklistrade framför idol varje dag, och det är riktigt många bra iår! Än sålänge så har alla mina favvosar gått vidare!

Minusgrader när vi gick till jobbet idag,burrr... Tänk Mellis som är i Spanien och solar och har det skönt!
Men, jag längtar tills det blir snö!

Nu är det bara 6 dagar tills jag får träffa alla mosters sötnosar igen! Och såklart Wille, som jag inte träffat än!
Så jag hoppas Maddis har städat och snyggt hemma nu, för snart kommer vi! ;)
Snodde några bilder från hennes blogg, på :

Mosters go´fisar!


Ska bli skönt att vara ledig några dagar, en liten semester, denna vecka har varit såå mycket på jobbet denna vecka... Har varit helt slut efter en arbetsdag... Men,men... det kanske beror på att man börjar bli gammal....

I helgen ska vi ta det lugnt, ska till stan, leta present till Nisse, gå på loppis med Bosse, och handla mat... :)



Just ja! Camilla och Fredrik har fått en pojke idag! Så om du fortfarande läser min blogg, GRATTIS!!!!
Bra att det blir lite pojkar på byn med!;)

RSS 2.0