Valborg...

Sista april... Tiden går fort, och det känns bra! Sommaren närmar sig!
Igår, när jag slutat, möttes jag av en sur Eric, va arg och lessen på sin pappa, han vägrade äta maten som serverades hemma... Så han ville vara med Mig ist! Vi gick hem och lagade mat, han fick välja, så det blev macaroner och köttbullar! Efter det gick vi ner till macken och köpte glass och satte oss på bryggan...
Gick sen hem och badade, och sen hem till Åsa... Hon lämnade en arg och sur liten pojke, och fick sedan hem en glad, snäll, stor och duktig grabb! 
Sen gick jag ,Åsa och Carola ut på en långpromenad! Superhärligt väder!!!
Kom hem vid 22.00, och tittade på Gossip och skickade in deklarationen... Får tillbaks lite pengar!! Skönt, jag som alltid annars fått betala!!!

Idag är det kanonvarmt ute!!! Jocke var ledig från jobbet idag, så han och Eric kom och mötte upp mig på lunchen! :) Dom hade snickrat ihop lite hyllor och satt upp i förrådet! Så nu kanske vi kan få lite bättre ordning där med!
Vi va och tittade på ett hus i måndags, ett gult sött hus, som ligger vid backgårn, men tyvärr lite litet... Bara 2 sovrum, vardagsrum, matrum och kök. Det som var ett stort + var att det var stor inglasad veranda, och massa stora utrymmen! Men dessvärre  inget stort badrum, som är ett KRAV för oss.. Nä´rå, men ett badkar ska vi ha, och det fick inte plats... :S
Så vi får leta vidare...

Nu är Gåije tillbaks från lunchen så ska spela lite poker!!!

image404

Ecke käkar fotbollsglass.

Uppe med tuppen!

Tidig lördagmorgon, Jocke åkte för 40min sen, och jag har ätit frulle, hämtat tvätt, bäddat sängen osv... Rätt skönt att gå upp tidigt ändå! Solen är ju redan framme, och det är härligt!
Ska göra mig iordning för staden... Mellis kommer och hämtar mig om en timme...

Have a nice day!

tråktvättarkväll...

Usch,usch så tråååkigt!!! Jag gav mig på tvätten iaf! Gick upp till Åsa men ingen hemma, dom hade dragit till hennes mor och far... Tråkigt... Så jag slängde i 2 maskiner, och gick med Mellis på ICA ist... Köpte färdigmat, har ingen lust att laga mat idag...
Nu har jag ätit, kollat på dirty sexy money, och såg precis att nya avsnitt av Gray´s, Lost och Supernatural har kommit!!! Yes!!!
Jag hoppas att det är kanonväder på.... hum... SÖNDAG! Imorgon får det också gärna vara fint, men ska till stan! Hade velat varit ute och stekt en heldag, De vore nåt! Tänk om jag hade varit hos mamma, och kunnat legat och stekt vid poolen! Fyfan va härligt!!!
Ah.... Nu längtar jag till K-holm,vänner,grillpartyn och poolbadning...
Nu ringde Jocke, han var påväg hem nu... Tur, lite sällskap!

Go´kväll!

10min kvar på arbetsveckan!

Sen är det helg! Så jäkla skönt!! Solen skiner och det är varmt och skönt! Jag bokade tvättstugan idag... Men jag har nog ingen lust med det... Vill vara ute och sola och dricka sommardrinkar!!!
Ska åka till staden och shoppa med Mellis imorgon... Men måste hålla i slantarna, det får absolut inte gå överstyr!
image402

Skål och svälj - trevlig helg!

Luuugnt!

Lugnt och skönt på jobbet idag, det är ju FREDAG! Darin spelas på P3 star, inte så bra... Men låten "Money for nothing" påminner mig om småtjejerna på dagiset som jag jobbade på innan jag flyttade hit! Dom älskade honom, och speciellt en tjej som hette Emma, hon var då 3år, och skulle hela tiden uppträda till Darin, dansade och sjöng! Hon var ganska blyg, så det var mest på em på fredagar som hon hade sina uppträdanden, då det inte var så mycke barn kvar! Så söt,så söt!
Vissa gånger saknar jag dagiset, personalen och alla barnen, men alla barn som gick på dagiset då, är nu stora... Brukar se en del i Katrineholmskuriren, de som har fått småsyskon! Såg senast en tjej i veckan, som blivit storasyster! Så kul att se när barnen blir stora!

Ska sätta in pengar till syster min idag, så hon kan shoppa sin pressi... Vi kom på att det är smartare om hon beställer från www.panduro.se än att jag ska handla i stan och skicka allt! Men jag ska handla till Åsa, ska hjälpa henne med dopkort till Noras dop!

Gåije är ledig idag, vem ska jag spela med??? :(

Barnvakt,bak och vårväder!

Här kommer lite uppdatering om resten av veckan...

Måndag kväll
Matlagning,diskning, och promenad med Åsa,Eric och Nora runt anlägget, Ecke somnade på vägen hem, när det var 20m kvar... haha...

Tisdag
I tisdagskväll kom Eric hit och skulle mysa med mig! Han badade, och efter det bakade vi mjuk pepparkaka, med smält blockchoklad på... Smarrigt! Medans kakan var i ugnen så gick vi ut och Ecke cyklade på sin nya cykel! Jocke och Philip borstade bort grus på parkeringen... Åsa,Nora,Carl och Nisse kom och fikade på kvällen!
Kollade på Gossip... :D
image401
Det bästa med bak, är att slicka skålen!

Onsdag

Gjorde inte så mycket, lagade mat, diskade, och gick sedan upp till Åsa, Eric visade att han kunde cykla en kort bit utan stödhjul! Duktig!
Sen tog vi med Nora och eric i varsin barnvagn och gick ut på en promenad!
Eric somnade i vanlig ordning...
Efter promenaden tog jag ett bad, och sedan tittade på One tree hill  och Dirty sexy money! Guld serier!

Torsdag

Idag är det sol,sol SOL! Så jävla skönt! Rätt lugnt och skönt på jobbet, jag och Gåije spelar Tic-A-Tack poker på msn... Skit kul!
Ska hem och laga mat efter jobbet, sen ut och gå igen ikväll!

Livet är bra härligt när solen skiner!


Jobbig dag...

Har varit mycke å göra på jobbet idag... Ringt som satan... Men nu börjar det lugna ner sig... *peppar,peppar..*

Igår var det inte lika fint väder som i lördags (och idag!), vi drog på oss varma kläder och tog med oss Ecke till vågen! Där är isen fortfarande tjock...
Vi tog och startade en majbrasa, eldade upp massa ris, kvistar och skit som låg överallt..
Sen gick vi ut på isen för att pimpla... Men inte ens ett napp... Eric gav upp, och gick runt och samlade upp aborrar som låg på isen, som någon annan fiskat upp... Han va rätt nöjd med att han hade hittat 6st firrar! :D
Sen, som tur var, kom Jockes pappa och Micke, och drog upp fisk efter fisk... Så Ecke fick dra upp 2 st! Skitnöjd!!
Sen bjöd Åsa och Reine oss på mat på Lappa! Tack å bock!
Kollade på film resten av kvällen och drack gott te...

Idag är det kanonväder ute! Är avis på Marita som är ledig...
Lunchade med Mellis idag,och drack kaffe hos Åsa.
Ska ut och gå med Åsa ikväll...
Orkar inte skriva mer nu...


Hurtig!

Nu har jag och Maritta varit ute hela dagen och gått! Blev först en sväng runt anlägget, sen köpte vi varsin glass, och gick till jobbet och satt utanför och mummsade medans Sara hade lunch!
Sen gick vi vidare till kompa, där det var den årliga fisketävlingen... Vi fick fika,sen gick vi mot byn igen, vidare på ICA, för att handla mat... Så nu är jag rätt trött! Var meningen att vi skulle grilla, men kom på sen vilket stök å dra fram grillen... Så det blir stekpannan som får jobba hårt! Ska göra förrätt, avocadotoast med räkröra. Sen blir det lövbiff, klyftpotatis, beasås och stekt lök,paprika och tomater. Smarrigt va!?!
Usch, vi har ett berg med disk... Eftersom ingen av oss varit hemma speciellt mycke i veckan så har vi disk kvar sen förra helgen! Skit trist! Dax å sätta igång!


...

Det är lördag och jag vaknade kl 8 imorse!!! Helt sjukt!
Har satt in mitt kort i nya mobilen jag fick av min syster... Har inte riktigt bestämt om jag tycker om den eller ej... Men har laddat över lite låtar från datorn, så man slipper ha nokias skitsignaler...!
Solen skiner ute, jag vill ut och gå!!! Undra om marita stack till stan idag, eller om hon kanske vill med?!
Haha, redan en sak som inte var bra, nu när jag skulle skicka ett sms till Maritta, så hade jag inget nr på kortet,utan jag har visst sparat alla nr på telefonen! Fan va smart gjort! *suck* Tur hon va inloggad på msn!
Så bestämt, nu ska vi ut och gå, Maritta och jag! Sen sola på jobbet och hälsa på Sara en sväng!

Just de, gårdagen, festen på jobbet, vi hade jätteskoj! Men all öl och cider og slut 23.00, så det blev inte så sent! Det va ju rätt skönt 'ändå, hade kanske inte varit lika pigg annars!

Nu ska jag fixa lite här innan Marita hämtar mig!

Bye!

Fredag,fredag..

Jaja, jag vet! Jag är helt otroligt dålig på att komma på rubriker...(!)

Nu är det snart slut på arbetsdagen! 
Melinas tur att bjuda på fika på jobbet, och det blev dumle-banan muffins! Jätte goda!
Nu ska jag snart hem en sväng, kanske byta om!?! Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll... Kanske blir klänningen jag haft hela dagen iaf.. Är rätt less på min garderob, känns som den saknar vårkläder... (?) Frågar man min sambo, så säger han nog tvärt om, att jag aldrig mer behöver köpa kläder mer!
Men det är ju faktiskt roligare att ha nya kläder, våriga kläder... Men,men...
Slutar nu om 13min, skönt!!!
*ringer*
Hoppas detta blir mitt sista samtal!

Trevlig kväll!

Spel, fika och bus...

Japp, då va man hemma från Maritta! Båda ( Sara och Marita ) fick sina presenter, i efterskott... Jag hade inte hunnit handla det jag skulle, så jag fixade lite själv! Blev 2 hemmagjorda presentkort på Makeup store! : )
Som förövrigt är min favorit affär!
Fika först, efter det spel..(såklart) Jag va väl inte allt för bra... Ingen förvånad??
Men det var kul ändå! 5 sekunder hette spelet... Lina blev vinnaren! Hon hade även med sig sin söta, men helt galna vovve! Hehe, hon ville bara busa!
Tack för en trevlig afton damer!

Jocke är och tittar på fotboll i Sundsvall... Så han lär itne komma hem förän midnatt...
Har precis duschat och ska nu lägga mig i sängen och titta på lite brothers & sisters...
Imorgon = fredag = AFTER WORK!

God natt era filurer!

Back to work!

Känns rätt bra att vara tillbaks! Solen skiner ute, så det gör så att humöret är på topp!
Jag är rätt trött bara... Men tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll!
Så här har våra dagar varit i sthlm:

Tisdag.

Klockan ringde 05.00... Ja jag kommer inte ens ihåg när jag gick upp så tidigt senast...
Packade det sista, och åt en macka... Camilla och Fredrik hämtade mig kl 06.00...
På flygplatsen var det en lååång kö som skulle checka in väskorna! Men en snäll gubbe lät oss klämma in oss före honom i kön! Tackar!

När vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen så pep det om Camilla, så hon fick gå om 2ggr, första gången  så var det mobilen som hon hade runt halsen, men pep fortfarande.. Så fick hon gå åt sidan, och ta av sig skärpet.. Sen kom hon förbi, hon var säkrad!
Vi fick inte platser brevid varandra, men Camilla satt framför mig! Jag fick fönsterplats! :) 
När vi väl hade satt os ner, så kommer Camilla på att hon glömde sin mobil i säkerhetskontrollen!!! Hon springer av planet, och kommer tillbaks och berättar att hon inte fick gå in där igen, men att det kom en gubbe springandes med hennes telefon. Hehe, där hade hon tur!

Det gick bra att flyga, men jag var så otroligt trött... Köpte kaffe och macka på planet...
Framme på arlanda så hämtade vi väskorna och tog arlanda express till centrum....
Letade rätt på hotellet, och checkade in... Sedan gick vi gatan över till nivå 2!
Det va riktigt skoj och få träffa alla man bara pratat  med i telefonen..
Lunch i huset, sen när vi slutat så gick vi till hotellet, åt en macka..
Vi hade bestämt träff med Jeanette och Kristin kl 19.00... Möttes utanför "Victoria" på kungsträdgården, och gick in och tog en fördrink... Eller ett varsitt glas rosévin, och Camilla tog en öl.
Mycke gott vin måste jag säga! Netten och Kristin kommer nog ihåg vad det hette, vinexperterna, men jag har ingen aning?!?
Netten, eller Jenna som hon numera kallas för, hade bokat bord på en Italiensk resturang som hette "Stolen".
Där satt vi och åt supergod mat och drack gott vin! Pratade och skrattade och hade roligt!
En mycket trevlig kväll måste jag säga!!!
Vi avrundade kvällen runt 22.30, och jag och Camilla gick tillbaks till hotellet och la oss...

Onsdag.

Klockan ringde 07.30, åt massa god hotellfrukost, sen va vi tillbaks hos N.2 vid 9...
På lunchen tänkte jag och Camilla äta ute på stan, så vi gick runt och kollade olika resturanger och menyer, men inget föll oss smaken... Tillslut hamnade vi på MAX, haha... Men I love lökringar, så det gjorde inget!!
Slutade vid 17.00, så gick vi och hämtade väskorna på hotellet, och gick mot Centralstationen, låste in våra väskor, och gick och åt Thai mat! *smarrigt* Jag tog 3 små rätter, som inte alls var så små! Åt bara upp lite av biffgrytan, och kycklinggrytan, som var otroligt stark... Men jag åt upp alla vårrullar! *mumms*
Sen tog vi expresståget till arlanda, och checkade in väskorna och väntade på planet...
Vägen hem fick jag sitta i mitten... :(
Fredrik fick hämta oss, Jockes träning var så sent, så vi hade ingen större lust att vänta till 22.30, så det var ju snällt av honom!!!

Men men.. det är skönt att vara hemma igen!! Är lite trött idag bara, men det är ju snart helg!

Nu har tjejerna lovat att komma upp hit och hälsa på nåt i sommar! Det ska bli skoj! Netten och hennes bror ska åka hoj till Finland, så då kommer dom förbi här en sväng!!

Blev inbjuden till Marita på fika ikväll, najs! Det pratades även något om spel... spel,spel spel... Maritta är spelberoende! :D Men det ska nog bli kul, hoppas det är något nytt spel, som hon inte övat på så mycket!!! Så man har en chans!!! Hehe...

Nu har jag snart lunch!!

Tillbaks till snön...

Jag är heeelt slut!!! Känns som att jag inte sovit på flera dagar.... *gäsp*
Nu är jag hemma igen, känns skönt... Ska ta och borsta tänderna nu, och lägga mig och titta på One tree hill!
En person fyller år idag, höll nästan på att glömma... Men bättre sent än aldrig!

GRATTIS GAMMSUGGA!!!

image400

Nu ser sängen väldigt inbjudande ut...(!)
Försökte mobilblogga förut, men det gick fan inte... :(
Berättar mer om våran vistelse i storstan imorgon!
Om jag tar mig upp!

Me like!

Jag får inte nog... Kan lyssna på Jamie Scott & the town  tusen gånger om!!!


 




HELT UNDERBAR!!!

Jahapp...

Jag och Ingela hade missat att det var middag hos Daniel och Carola... Så middag hos Ingela blev aldrig av... Jocke tog sig aldrig iväg på träning, var kvar på jobbet, så jag väntar här tills han kommer... Om de inte blir försent! Ingela och Anders kommer hit, innan, och det gör nog Åsa och Reine med! Så jag sitter här nu och väntar på folk! Helt otroligt, jag är helt klar!! Funderar på att öppna en flarra vin, eller kanske ta en öl? Humm... Vore nog godast med en kall bärs! Undra vad mina systrar gör... Kan tänka mig att Maddis har fredagsmys med barnen,Benny och Bennys polare! Lillis, ja undra va hon gör... Säkert på galej med Misan!
Solen tittar faktiskt fram, och det töar ute igen... Men jag vågar inte hoppas på vår, blir bara besviken om det börjar snöa igen...
Det bjöds visst på champange på jobbet idag..(?) Hehe, vi är ju för jävla bra!!!
Nä, nu väntar en kall bira på att jag ska knäcka´n!
Trevlig helg!

Fredag!!!

Kom precis hem från Ingela, har varit där ända sen 9.30! Ingela har färgat mitt hår, och jag har färgat hennes! Kaffe och kubb har varit dagens måltid...(!) Men en sak är säker,jag ska nog inte starta en karriär som hårfrisörska!!! Haha, vi färgade om Ingelas hår 2 ggr!! Men tillslut blev det bra! Passade på att sola också, de va skönt!
Köpte inpackning, och fick ett resekitt ( en sminkbag ) på köpet! Tackar!

Nu ska jag äta något lätt, sen göra mig iordning, Ingela ska hämta mig 17.00, blev bjuden på mat hos dom innan partyt ikväll! Jocke skulle åka direkt från Strömsund till träningen i stan, så de va ju kul å slippa äta ensam!
Nä, nu är det nog dax för mig att sätta igång, känns konstigt att sätta på "partysminket" redan...!?!

Äntligen helg!

Jaha, nu va man hemma efter en jobbig arbetsvecka, 8-18 är tufft då det ringer så mycket... Men det är skönt å vara ledig en dag, så det är helt klart värt de!
I tisdags var jag barnvakt till Eric och Nora! Ecke va snäll och hjälpte mig med disken! Han fick ett förkläde av oss, så de åkte på direkt!
image398

image399

Barn är ärliga och helt otroligt underbara!

S: Eric, va har du för tröja på dig?
E: En AIK tröja! ( Svart och gul...)
S: Jaha, va fin den är.... (*host*)
E: Vet du..? Casper hejjar inte på AIK längre...(!)
S: Nehe, vem hejjar han på nu då??
E: MODO! Modo vinner!!!
S: Jaha...(?) Men spelar inte Modo hockey?
E: Jo...
S: Men vem hejjar du på när det gäller fotboll då???
E: Stugun! "Stugun,stugun bästa laget" !!!


(( Nå Benny, vad säger du om det?? Har pöjken din gett upp hoppet för AIK?? Eller är Eric en
påhittig liten krabat? ))


Där har ni en äkta Stugun support!! ( Fast när jag tänker efter,så är nog Stuguns fotbollslag det ända lag Eric vet om...(!) )


Nu ska jag fortsätta städa!!
Go´kväll på er vackra människor!

Sommar...

Fick bilder av mamma, sommarbilder... Får mig att längta ännu mer efter sommaren och värmen...

 
   

image396


Sista bilden var sista april, när jag och Ecke åkte ner till mamma, här på väg till majbrasan i Strångsjö!
Jeanette skrev på msn förut att det snöade i sthlm! Haha, fan va kul, det va nog ingen som hade räknat med de! : )
Den här lilla snuttan fyller 3 år idag!

image397

Har varit där och fikat och lämnat paket! Sen åkte vi hem till Jockes föräldrar och gav vovven vatten!
Nu sitter jag och kollar på brothers & sisters!!!
Vi ses och hörs mina vänner!

Snö,snö,jävla snö!!!

Jag va ju så glad när snön höll på att smälta bort!! Men nu har det snöat igen, och det är vitt och halt ute på vägarna... Crap!
Jaja...
Emmlis ska nog snart upp till åre, så då ska jag pallra mig dit och fira hennes födelsedag!! Ska bli roligt! Hoppas bara hon tar sig iväg!!
Nästa vecka åker jag och Camilla till Sthlm, ska dit och hälsa på hos några kollegor... Ska bli intressant! : )
Har bestämt date med Jeanette också, så det ska bli kul!!!
Blir en snabbvisit bara,ska bo på hotell en natt, sen far vi med flyg hem igen!

Idag fyller söta lilla Felicia år!!! Så tänkte att jag skulle dit och lämna presenter efter jobbet!
Jobbar 8-18 denna vecka så är ledig på fredag! Har beställt frisstid hos Ingela... Sen på kvällen är det party hos Daniel och Carola! 
Resten av helgen ska jag nog ta det lugnt! Om inget annat kommer upp! ; )
Nä, nu är jag less, och vill hem!

Har inte berättat om våran underbara helg i Åkersjön heller... Men det kommer, samt smackarbilder!! (kanske ikväll)
Kan meddela att jag har fortfarande ont i ryggen efter all skoteråkning... Undra när massören kommer hit igen?!

nu sitter vi och har ätit mat på drivan.. här har dom visst gl%F

Photo-0706.jpg
nu sitter vi och har ätit mat på drivan.. här har dom visst glömt städa bort påsken!

Fredag = Åkersjön!

Slutar 16.00 för att sticka direkt till stan... Jocke har fotbollsträning kl 17, så jag ska handla lite mat och så undertiden, sen sticker vi direkt till Åkersjön!!! Ska bli härligt, åka skoter, mysa och bara vara! Jag har inte varit upp dit något i vinter, så det var väl dax! Packade ner nästan allt igår, och tog resten på lunchen!
Ska bli riktigt härligt faktiskt!

image389
Bild: Campingen Åkersjön

Tårta!

Idag fick vi tårta på jobbet!!! Guu va gott! Jag köpte en prinsesstårta (min favvo) när jag fyllde år, men fick ju så smarrig smörgåstårta så glömde totalt bort min fina prinsesstårta... Tillslut hade jag glömt den så många dagar, så gatt slänga den.. Så ingen är gladare än jag, som fick smaska på smarrig tårta idag!!!
image388

Hungrig...

Vaknade såklart efter att alarmet slutat ringa, har hänt hela veckan! Tur att jag vaknar iaf, hinner ju i tid till jobbet!
Men idag åt jag ingen frulle, så är lite hungrig nu! Tog med en banan upp, men har inte haft tid att äta den... Är ju snart lunch, så då ska jag köpa en låda på macken, och gå till Åsa!
Lillis har fått jobb på brogrillen i sommar, ska bli så roligt att ha henne här i 5veckor! : ) Hoppas det blir en fin sommar!!

Igår skrev jag att det kunde lika gärna regna... Idag regnar det.... Skit också...
Mellis drog till K-holm igårkväll, med nattåget... Jag ville också... men hade inga dagar att ta ut längre, så nu när Madde&co va här fick jag ta tjänstledigt utan LÖN! Fasen... + att jag var sjuk 3dagar i mars, så blir nog ingen höjdarlön nästa gång... :(

Nu lunch....

Va gör man???

...när ens nära och kära mår dåligt, och jag kan inte göra något för att få dem att må bättre,eller hjälpa, för att jag sitter 65 jävla mil ifrån!!! JAG HATAR DET!!!
Jag känner mig hjälplös och helt jävla värdelös... skit också...

Det kan fan lika gärna regna idag, för jag är ändå inte på bra humör...

Bloggtorka IGEN!!!

Ja, jag ber om ursäkt, jag har inte bloggat så bra den sista tiden!
Men ikväll tänkte jag lägga in ett skapligt inlägg!

Vad har hänt?

Ihelgen hade vi ju som sagt drömsmack till syltsjön! Lagt saxar, och det drogs upp 5 fula,feta gäddor! Smackat med skotern som fan! Lillis skulle först få köra, men vi kom lite längre än till sandladan, sen ville hon att jag skulle köra ist! Hon klagade på att värstingen var svårkörd!! JAG VET, helt sjukt!!! Men,men de va roligt hela dagen! Och när vi kom hem på kvällen var jag helt slut! Satt hos Åsa och Reine ett tag, sen gick vi hem och la oss...
Dagen efter, vaknade jag av att det var någon som knackade på fönstret, och de va Cappe och Bosse som kom för att säga "hej då"...
Måste tillägga att Casper säger att "Sandra och pappa är bäst!" Den förstnämnda personen kan jag starkt hålla med om!!! :)
Casper skulle sova här en dag, men efter bolibompa ångrade han sig,och ville hem och leka med Ecke... Haha... Får se om det går bättre nästa gång! Han och Eric kom och badade iaf!
Här är mina söta gudbarn:

Längtar tills jag får träffa hela familjen igen!!!
Här kommer lite kort från helgen:
fixade saxarna:

Det kördes på vatten....

...och på vändrullen... och tjejerna for av...:) Lillis for av och blev begravd i snön... Haha, det var roligt!!!


Petter visade att man kunde köra på vändrullen med fyrhjuling med...

solen tittade fram då&då...

Söta flickor!

Fångsten, Bosse och Mi fick dra upp varsin börting:

Det pimplades även, och gjordes en snögubbe, som såg ut som en björn... SNÖBJÖRN!

En helt underbart härlig och rolig dag!
image378


På söndagen var det så härligt ute, så jag och baby tog en sista skotertur för iår!
Vi for till stugan i mörtsjön, åt frulle, och for vidare till vindskyddet... Därefter drog vi till Slottmyren, och smackade runt lite!
Här fick Jocke försig att köra upp för slänten, han tog sig upp, men körde såklart fast på väg ner... Hehe...


Kvällen gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt, och kollade på film. Chips och dipp var smarrigt!!!

Idag har Åsa gjort en stek till oss, så jag behöver bara koka potatis och göra sås, så är middagen klar!!! TACKAR,TACKAR!!!
Ja, systrarna mina har farit hem...Väldift tråkigt tycker jag... Men jag har haft några underbara dagar med dom så jag är mer än nöjd!
Våren har äntligen kommit till Stugun!!! Strålande sol ute, och snön tinar bort!! Hur härligt är inte det!?! I LOVE IT!

Nu har det tagit en bra stund sedan jag började med kvällens inlägg... Så nu är kl mycket, och potatisen är inte klar... Blev en sen middag...

RSS 2.0