Luuugnt!

Lugnt och skönt på jobbet idag, det är ju FREDAG! Darin spelas på P3 star, inte så bra... Men låten "Money for nothing" påminner mig om småtjejerna på dagiset som jag jobbade på innan jag flyttade hit! Dom älskade honom, och speciellt en tjej som hette Emma, hon var då 3år, och skulle hela tiden uppträda till Darin, dansade och sjöng! Hon var ganska blyg, så det var mest på em på fredagar som hon hade sina uppträdanden, då det inte var så mycke barn kvar! Så söt,så söt!
Vissa gånger saknar jag dagiset, personalen och alla barnen, men alla barn som gick på dagiset då, är nu stora... Brukar se en del i Katrineholmskuriren, de som har fått småsyskon! Såg senast en tjej i veckan, som blivit storasyster! Så kul att se när barnen blir stora!

Ska sätta in pengar till syster min idag, så hon kan shoppa sin pressi... Vi kom på att det är smartare om hon beställer från www.panduro.se än att jag ska handla i stan och skicka allt! Men jag ska handla till Åsa, ska hjälpa henne med dopkort till Noras dop!

Gåije är ledig idag, vem ska jag spela med??? :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0