Valborg...

Sista april... Tiden går fort, och det känns bra! Sommaren närmar sig!
Igår, när jag slutat, möttes jag av en sur Eric, va arg och lessen på sin pappa, han vägrade äta maten som serverades hemma... Så han ville vara med Mig ist! Vi gick hem och lagade mat, han fick välja, så det blev macaroner och köttbullar! Efter det gick vi ner till macken och köpte glass och satte oss på bryggan...
Gick sen hem och badade, och sen hem till Åsa... Hon lämnade en arg och sur liten pojke, och fick sedan hem en glad, snäll, stor och duktig grabb! 
Sen gick jag ,Åsa och Carola ut på en långpromenad! Superhärligt väder!!!
Kom hem vid 22.00, och tittade på Gossip och skickade in deklarationen... Får tillbaks lite pengar!! Skönt, jag som alltid annars fått betala!!!

Idag är det kanonvarmt ute!!! Jocke var ledig från jobbet idag, så han och Eric kom och mötte upp mig på lunchen! :) Dom hade snickrat ihop lite hyllor och satt upp i förrådet! Så nu kanske vi kan få lite bättre ordning där med!
Vi va och tittade på ett hus i måndags, ett gult sött hus, som ligger vid backgårn, men tyvärr lite litet... Bara 2 sovrum, vardagsrum, matrum och kök. Det som var ett stort + var att det var stor inglasad veranda, och massa stora utrymmen! Men dessvärre  inget stort badrum, som är ett KRAV för oss.. Nä´rå, men ett badkar ska vi ha, och det fick inte plats... :S
Så vi får leta vidare...

Nu är Gåije tillbaks från lunchen så ska spela lite poker!!!

image404

Ecke käkar fotbollsglass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0