Helg i Sthlm.

Haft en mysig helg hos Helena, Rich och tjejerna! Elsa blev åksjuk strax efter Gävle och spydde ner hela sig och stolen... Fick stanna på motorvägen, var vägarbete precis framför oss så trafiken stog nästan stilla. Sån jäkla tur att vi bara kunde köra in till kanten och klä av Elsa och torka spya.... :( Hon hade ätit massor av kex och russin och kollat på film så var nog det som var anledningen...  Kom fram runt 21(?) och då somnade Elsa i sin vagn, Lucas i soffan. Vi var rätt trötta allihop så blev en tidig kväll! Morgonen efter blev Freja rätt paff när hon såg att vi låg på Millas rum allihop. Sen var buset igång! :) 
Helena skjutsade Lucas och Jocke till friends arena och jag passade tjejerna hemma. Gick jättebra. Plus att Frejas kompis kom över, så fyra tjejer busade förfullt! 
Till middag blev det fondue,Jocke hade köpt oxfilé och renfilé. Till det åt vi potatisgratäng och sallad, Helena gjorde en rödvinsås och Jocke en bea. Mycket lyxigt, åt när alla tjejer somnat och Lucas låg i soffan och kollade på Oscars oas. 
Söndagen var det full fart från start! Farsdag å allt så åt vi lyxig lunch, massa bus och sen åkte vi hemmåt. Har varit så roligt att ses, synd att det inte blir oftare! ❤️ Bildbomb: 


Middag på Sibylla i Sundsvall. Bra, då kidsen inte äter så mycket hamburgare. Korv däremot gick ner!! 


Byter om efter spyan... Rätt glad ändå! 


Somnade i vagnen/soffan när vi kom fram. Lunch! 

Freja tyckte att vi skulle leka att någon av oss fyllde år (den fick ha kronan) och fick paket! Vi turades om! :) Elsa ville inte ha prinsesskrona så hon valde häxhatten istället. :) Elsa älskade stolarna som kusinerna hade! Lucas med. 


Lucas tyckte monster jam va coolt! Visade typ 100ggr med sin lilla hur dom gjorde en backflip! :) nästa gång vill han ta med Eric, Nora och willgoth. Tror dock inte att Nora skulle tycka det va så kul! :) Middag! 


 
Kusiner! ❤️
Hemresan, stannade på tönnebro för middag. 

Pause i Sundsvall, fylla på olja och busa lite! Hemma runt 21. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0