26 dagar kvar...

Sen är det dax för mamman att börja jobba igen! Ska dit imorgon och hälsa på lite och luncha med Marita. Ska faktiskt bli roligt att börja jobba igen! Jag känner så nu, det är ju bara några månader sen är det ju sommar och semester! :)
Lucas är mest torr hela dagarna nu, är han ute så har han blöja. Även idag på dagis, men till sommaren är han nog utan helt! Elsa börjar också bli stor och väldigt bestämd! Hon vet vad hon vill och får hon inte det, så kan hon gallskrika tills hon får! Haha, redan nu lixom! Hon går mindre och mindre på tå (vilket hon gjort tills nu = noll balans!) och blir stadigare på att stå. Men hon är feg, vill helst inte släppa! Imorgon ska vi stanna en stund på dagis när vi lämnar Lucas, så hon får kika runt lite och börja lära känna barnen och fröknarna. Idag ville hon nog stanna, hon kröp in efter Lucas på avdelningen.
Nu har vi bokat hotell i Solna i slutet på april. Då är det söta lilla Millas tur att döpas! ❤ Ska bli roligt å få åka iväg och mys att bo på hotell!


Kommentarer
Postat av: Helena

Vad pirrigt att börja jobba igen! Men skönt också. Ännu mer pirrigt kanske att lämna Elsa. Men skönt att de har varandra. Vi kommer väl förmodligen att få olika fsk. :( tänk att Lucas inte behöver blöja!! Stora killen.. Freja säger till vissa dagar och går när vi säger till vissa dagar. Men ibland vägrar hon potta/toalett. Totalvägrar! Tycker det är svårt då för man kan ju inte tvinga. Det blir ju bara fel. Härligt att få se alla fina bilder.

2013-03-17 @ 06:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0