Julen 2012

Okej, nu kommer lite bilder från julen. Lite sent men men... 
 
Vi firade jul hemma hos min familj iår, tillsammans med Madde och hennes familj och med Jenny och hennes lilla familj. Hela stora familjen var samlade. Dock så var lillebror saknad, för han åkte till spanien med sin tjej och firade jul. 
Trevligt var det iallafall, god mat och dryck under hela våran vistelse. Utefest med pulkatävling i banan, sparkrace och god mat runt elden. Riktigt mysigt! :) 
Resan både dit och hem gick bra. Lucas tittade på film hela vägen. Elsa fick vi mata med mackor, smootie och majskrokar i bilen för att hon skulle vara nöjd. Matvrak! Barnen fick jättemånga fina julklappar och även jag. 
 På annandagen fick pappan magsjuka och dagen efter var det elsas och morfars tur. Känns som att Elsas var rätt lindrig ändå, kräktes i sängen första gången runt 14 och då kom all mat upp. sen var det mest bara slem. Runt 22-23 åt hon välling och sen var det över. Lucas var helt crazy och åt massor av broccoli, spagetti och frukt i mängder. Sprang runt och lekte pajas så när de skulle sova så bäddade vi på en madrass i vardagsrummet och de fick sova där. Då sa han bara att han hade ont i magen. Men mer än så blev det inte. Mamma och jag klarade oss! Skönt.

Dagen innan vi åkte fick Lucas öppna sina klappar från oss, farmor och farfar, Millan och Gunnar och Elsa och vidar. Han va så glad och ville gärna öppna alla klappar som låg kvar som var till kusinerna och mammas kusiner. :) Men i de flesta klapparna till Lucas var det bilar, och han va så nöjd med allt han fått! Elsa med, fast hon va inte så intresserad att öppna sina klappar. :) 
 
Här kommer lite bilder. bilderna är inte i ordning... :( 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Många fina bilder!!

2013-01-23 @ 13:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0