UL för hjärtats lilla hjärta

Nu ska jag uppdatera lite om vad som hänt sedan sist!

Jag och Jocke fick en mysig bio-date i fredags, farmor Gunilla var hemma med Luc. Filmen Thor, var grym! Och självaste Thor var het!:) Det var min första 3D-film på bio, och de va riktigt fränt faktiskt!! :)

Vi hade tjej-schlagerfest i lördags! Det var Åsa, Emilie, Melina, Tina, Evelina, Anna, Sara, Marita, Maria och Frida som kom. Vi drack och åt goda snittar mm, hejjade på Eric Saade, och spelade "helt hysteriskt".

Söndag, var en städdag. Jag va mest inne och städade med Luc, medans Jocke rev ute i boden. Ska sätta upp spänskivor, så vi kan ha grejer därute!

Måndag, dax för dagis igen, gick bra att lämna ända tills han såg att jag gick... På kvällen så kollade vi på Erics fotbollsträning. Lucas tränade att sparka boll han med!:) Sen kom regnet, och då åkte vi hem.

Idag då, Jocke va pappaledig och jag jobbade fram till lunch. Sen åkte vi till stan, hade tid 13 för nytt ultraljud av hjärtat. För 6 månader sedan kunde han ligga någorlunda stilla, men inte idag! Han vägrade, skrek och ålade ur mitt grepp som en orm! Ända tills Marie (sköterskan) gav jocke såpbubblor, då blev han stilla, och tittade på bubblorna pappa blåste!:) Fick ett skapligt EKG, och Marie var nöjd! :) Sen var det dax för att träffa Estelle och göra ultraljudet. Det gick mindre bra... Han halvlåg i mitt knä, men va inte speciellt intresserad av att ligga stilla. Men fick till några avslappnade sekunder, så hon såg det som behövdes ses så fick han kliva ner på golvet ist. Då tog han sin vattenflaska och gick mot dörren och försökte öppna. Han tänkte inte stanna kvar!:) Efter ett tag, märkte han att dom inte skulle göra något mer med honom, så då la han på charmen, lekte tittut med Estelle, och visade allt han kunde. Å hon tyckte att han var såå duktig, på att komunicera, och hade så bra motorik och körde och lät så bra med bilen. Hon va impad!:)


Hjärtat då, ja det såg bra ut! flödet i hjärtat var bra, och hålen såg hon inte, och tyckte inte att hon behövde leta så noga eftersom allt annat såg bra ut. + att han inte hade någon lust att ligga stilla... :) Operation trodde hon inte skulle behövas förän om några år!! Guud, så skönt! Just nu, kan vi bara släppa det ett tag! Vi behöver inte komma tillbaks förän om 6-8månader igen!:)
Efter sjukan, gick vi en promenad i badhusparken! Det va ju sol!:)
Vi va runt på lite olika ställen och kollade på cycklar, och inne på Coop fanns fanns det för 1990kr/st. Så vi slog till!:) Jag fick en cremé vit, och Jocke en svart!:)

Bilder från helgen/veckan:

Snyggast var ju såklart:




Har några snygga filmer med, när ett av "tvången" var att buktala!:)

Här är han ganska duktig på att sitta stilla!:)



"Nya" regnstället, traderafynd!:



Mammans nya fina cyckel!:) ( inte helt färdigmonterad..)



Nehepp, nu ska jag lägga mig och kolla på gossip, antar att det är säsongsavslutning, som på alla andra serier! :(
Good night!!


Kommentarer
Postat av: Melina

Vad skönt att det gick bra för er:)Och fin cykel btw!

2011-05-18 @ 09:46:51
Postat av: sara

ja jag såg de sista avsnitten, riktigt bra. Låten heter skinny love. I serien var det en cover- Birdy som sjöng, men orginalet är också bra!Bon iver har gjort orginalet.

2011-05-18 @ 10:28:20
URL: http://masaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0