Sunny sunday!

Idag har vi varit ute hela dagen igen! :) Måste ju passa på när solen e framme! :)
Imorse sov skrutten till 8, Jocke stack strax efter 7 och satte plant igen... Så efter frukosten så åkte vi på macken och köpt lite fika och åkte till skogen och bjöd pappsen på fika!:) Fotbollen fick såklart följa med, och han lirade på grusvägen medans vi fikade... På vägen hem somnade L, med bollen i knät... Väl hemma flyttade jag över honom till vagnen,l så han fick sova vidare medans vi tog en runda runt anlägget! :)
Efter lunchen kom pappan hem och då tog vi en cyckeltur till kompa och fikade. Lucas tyckte det va kul å få åka cyckel, han lät som en motorcyckel hela tiden!:)  
Hem igen, hängde tvätt, och klippte gräsmattan. Middag blev rester, och sen tog jag och Luc ett bad! Det va den dagen! Och här sitter jag nu, Luc somnade för en stund sedan, va rätt trött, Jocke duschar och jag bloggar!:) Vi ska ta och mysa och kolla på film nu, jag och mitt ♥!

Dagens bilder:

Mitt ute i ingenstans:



Trött fotbollskille:




Chillar hos farmor och farfar, farmor hade tvättat upp barnmöblerna, här kommer nog både Luc och Frejis sitta mycket och fika:



Lirar lite boll:



Kollar när farsan klipper gräset:


Kommentarer
Postat av: Helena

GUd vad mysigt ni har det där hemma. Tror jag kommer hem efter den 16 juni och stannar tills efter midsommar. Tror jag.. men jag hoppas!



Och vilken fotbollskille han har blivit. Sötnosen!

2011-05-23 @ 18:32:55
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0