Home alone.

Jocke tog med sig lillskrutten på ICA så jag fick vara lite ensam... Blir nog inte ensam så länge, dom är nog snart tillbaks!:) Men det är skönt ändå, vore jobbigt om dom skulle vara borta förlänge! :)  Vi funderar på att följa med Åsa och barnen på badhuset i slutet på veckan, vore skoj!! :)

På båten finns soldäck med sol-lampor som fungerar som riktigt solljus, så man kan sola och bada. Kostar dock 100kr/vuxen för 1 timme.. Hoppas att tiden räcker till för att sola och bada en stund!



Nu måste man verkligen passa Lucas varenda sekund! Han stoppar allt i munnen, allt som han hittar åker in! När vi var hos Melina i söndags, så hittade han ett litet usb-minne, som han va snabb att stoppa i munnen. Som tur var såg jag det, och fick ut den direkt...! Är livrädd att han ska sätta något i halsen!Tycker det är hemskt när han får förstora bitar i maten och nästan kräks. Här hemma tycker jag att vi har ganska barnsäkert, och det är omöjligt att lägga undan allt smått som finns i lådor och skåp. Man får helt enkelt passa på honom hela tiden. Han släpper taget och går nåt steg lite då och då, står mycket själv men är fortfarande en fegis som sätter sig ned såfort man släpper handen.
Igår fick han äta gröten själv till frukost, det blev lite kladd, men han fick i sig nästan allt själv! Ska ta och köpa plast tallrikar och skålar med sugplopp under, så han kan få börja äta mer själv. Nu är risken att hela matskålen åker i golvet direkt, och det är ju inte så kul... Men såhär såg det ut:


 




Bildbomb:





Kommentarer
Postat av: Helena

HÄääääärliga bilder.. Älskar den där bilden med gröna mössan och älskar mössan! Vad är det för märke? Bilden där han tittar mellan stolparna är ju också underbar. Fast det är ju alla. Han är så söt och go. Vilken tur vi har som har så söta barn. ;)Vad roligt att han kan äta själv... Han lär sig så mycket hela tiden ju. Tycker att Freja är i någon slags mellanfas just nu.. hon gör det hon kan men inte mer. På något vis.. men det kommer förmodligen på en gång senare istället!! =) Vi hade ju tänkt försöka komma hem till Lucs 1 årsdag, men jag tror att det är så att vi inte har råd. Vi åker ju till england i början av april. Men ska kolla lite tåg nu.. och flyg! Vilka flyg flyger förresten? norweigan? Jag tycker at det är roligt att laga mat och den maten freja äterär den vi äter. Plus minus vissa ingredienser så jag tycker inte att det är så jobbigt faktiskt! Var värre i början..pok till er

2011-03-10 @ 18:29:31
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0