Sjunde februari

Vilken perfekt helg vi har haft! Torsdag hämtade vi Jeanette på tåget, sen åkte vi hem och gjorde varma mackor och tittade på tv.
Fredagen var hon ut och åkte skidor, sen kom mamma och Ingela förbi och fikade lite. Till kvällen lagade vi färskpasta med kycklingsås. Efterätt blev det fruktsallad med chokladgrädde, det fick även Åsa och Reine smaka på. Sen körde Jocke oss till mörtsjön, där Mamma, Pelle, Ingela Anders var och eldade. Satt där och hade mysigt sen åkte vi skoter med dom hem till Ingela.

Lördagen så var det dax för skoter igen, denna gång fick jag köra och Netten åkte med mig. Jocke hade svärfars skoter, och Dennis var också med.
Lucas fick vara hos farmor och där var ju även faster Helena och kusin Freja! Så han hade nog roligt!!
Vi åkte till mörtsjön, och där va mor och far och gänget igen. Gjorde varma mackor och kolbulle och hade mysigt!
Sen åkte vi hem, för jag hade lovat Åsa att sminka henne inför festen dom skulle till. Duschade och gjorde oss iordning, sen blev det dax för fondue middag! Vi gjorde potatisgratäng, sallad och massa gott att doppa i grytan!:) Till efterätt gjorde vi egen sommarbär-youghurtglass, och chokladmaränger! Smarrigt!!
Sen när Lucas hade somnat så spelade vi skipbo, och Melina och Jenny kom förbi.
Jocke var chaffis till dom som var i höglunda, så när dom kom hem från festen åkte vi till Ingela och Anders en sväng! Det blev lite karaoke och dans!;)

Söndag så var vi ute mest hela dagen! Efter frukosten så klädde vi på oss och gick en prommis till vågen, där Helena gjorde kolbullar till Marita, Mange, Sara och Mikke!
Sen gick vi hem igen, och gjorde varma mackor ute. Lucas fick även prova pulkan för första gången, och äta sin mat utomhus! Gick hur bra som helst! :) Solen sken och det va skönt ute!
Mor och far kom förbi och drack kaffe innan de började sin hemresa!
Söndagsmiddag blev gryta på allt som blev över från fondue-middagen! Smarrigt!
Sen blev det solsidan och mys!!

Just nu åkter Netten skidor, och Lucas sover! Sen ska vi till stan och ev.köpa gardiner till vardagsrummet, dax att ta bort julgardinerna tycker jag!:) Ska även lämna av Netten på tåget!
Ikväll hoppas vi få träffa Freja lite!!

Var det någon mer som såg himlens vackra färgspel igår?  Det var svårt att få färgerna på bild.  










Kommentarer
Postat av: Helena

Jättefina bilder faktiskt.. missade nog det där själv måste jag säga,..idag kommer vi ner till er runt 13 kanske.. Så får vi leka på em tills vi ska till mormor.see ya sooon

2011-02-08 @ 08:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0