Åkersjön 2011

Vi har haft en underbart mysig helg i Åkersjön! Vi åkte när Reine slutade vid tre, hämtade Jocke i stan, handlade mat och drog vidare mot Åkersjön. Väl framme så var det -28 och sviiinkallt inne... Lucas fick ligga i voksipåsen som är helt sjukt varm, med mössa och hela köret. Anton, Frida och Dennis var redan där när vi kom, och även Daniel och Carola, och flickorna.
Vi slängde bara in grejerna, sen gick vi och åt pizza buffe på drivan. 
Efter maten gick vi till Carola och Daniels husvagn, spelade skipbo,kollade på solsidan, och drack lite vin. Lucas somnade hos dom, och när vi gick hem stoppade vi ner honom i vagnen, vi hade ju lovat Eric att han skulle få sova med oss, så vi drog hem honom först i vagnen, sen var det L´s tur. Han vaknade upp när vi va i baracken igen, så han fick välling, och somnade om.

Dagen efter vaknade han 8, vilket vi aldrig trodde att han skulle göra. Sjusovarn!:) Det var nog för att det blev ljust, och så hörde han nog skotrar och bilar utanför. Men, vi gjorde frukost och mös framför tvn ett tag.
Sen tog karlarna skotrarna och åkte iväg, och Frida, Carola och jag var kvar med barnen. Vi grävde ner oss i snön vid backen, och njöt av den strålande solen!! Det var ca -13 ute så det var inte så farligt. Lucas satt snällt i vagnen mest hela dagen! Förutom när det var lunchdax, värmde mat och han fick äta ute, men efter ett tag blev han bara less och gnällig, så vi gick in i service huset och där fick han äta mer, och krypa runt och leka medans vi gjorde lunch till oss.
Grabbarna kom tillbaks lagom till lunchen, och efterdet så va vi ute en stund till, satt vid baracken och eldade. Sen gjorde vi oss iordning för middagen, taccosbuffé på drivan!:) Där var vi helt ensamna när vi åt, så vi tittade på melodifestivalen och drack drinkar.
När det var slut, gick vi till C&D´s husvagn, och spelade skipbo igen. Mycket trevligt, mycket trevligt!!

Söndagen vaknade inte L så tidigt, utan vid 9-10, så vid tolv gick vi ut och bort till backen där barnen åkte slalom.
Sen blev det lite snowracer efter Jockes skoter, och grillning vid baracken sen var det dax att packa ihop och fara hem.

Lördag morgon:



När vi vaknade var det -20, men det blev snabbt varmare, och när det var -14 gick vi ut!:) Man såg att det skulle bli kanonväder tidigt!



Grabbarna redo att åka:



Några grabbar fick stanna med mig och Frida!



Här satt vi länge och njöt av solen!


Liten tomte tittar upp:



När Felicia och Carola kom ut, så ville dom åka slalom! Här åker dom i hoppet som Carl byggt:



Grillning innan middagen på drivan:



Söndag, var bara -2 ute och snöade lite lätt. Lucas fick sitta på skotern med Eric:



Eric åker baklänges med Jocke medans Felicia åker kälke efter skotern:



sen bytte dom plats:



Dax att packa ihop och fara hem...



Såhär ser Lucas ut när han flirtar: ;)




Igår kom Marita, Sara och Lars och fikade. Slog på stort, och bakade muffins med chokladbiltar! :)

Just nu slaggar L, sen ska vi gå en promenad ute i solen!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilka härliga bilder, speciellt på tomten erik. Vad mycket snö det är.. galet! Fast det är ju feb och fjällen såklart! Skönt att han verkar sova så bra nu. Freja har haft ett par nätter då hon iaf sover i sin säng 3 timmar innan hon vaknar(20-23). Så jag och rich har kunnat kolla på film och så innan hon vaknat. Hoppas det kommer att hålla i sig! =)

2011-02-22 @ 15:36:30
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0