Dag sju.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag är lyckligt lottad, jag har flera bästa vänner! Så det är svårt att nämna bara en.
Jag har förlorat kontakten med många vänner, och det är tråkigt... Men det är väl så att man växer ifrån varann... Men det är ju lite tur att det finns fb ändå, man har ju liite lättare att hålla kontakten med alla!:)

Jag är glad för mina vänner, och de som inte bor i närheten så är det underbart hur man kan ha så bra vänner fast vi inte ses eller pratar varje dag. Thove är en sån vän, vi ses sällan, pratar sällan, men när vi väl ses har vi alltid roligt! Hon kan skicka en hälsning på fb, eller ett sms, en present, och jag blir så glad varje gång!! Henne älskar jag otroligt mycket, och hoppas att vi alltid kommer att vara vänner!!
Lisa är också en sån vän, vi har alltid skoj när vi ses, så är det med alla tjejer från klassen! Hon är lättsam, rolig och vi skrattar nästan jämt. :)
Netten är också en vän för livet, vi har kännt varandra ända sen vi flyttade till Strångsjö. Vi har bott grannar hela livet, och alltid varit vänner!!
Sen har jag Melina, en vän som alltid ställt upp i ur och skur. Hon är den mest omtänksamma person jag känner! Vi bor nästan grannar, men vi ses sällan ändå, tyvärr. Men det är väl lite så när man har egna familjer åså... Ska ta och bjuppa på en glögg-kväll snart!:) Då ska jag även vilja bjuda in systrarna Andersson! Dom två tjejerna har jag lärt känna när jag flyttade hit, vi är arbetskollegor, och dom är helt underbara!! Dom har jag sjuukt roligt med!! Marita har varit en person jag har kunnat prata om det mesta med, och det har varit skönt! :)
Helena, hon är också underbar, hon är den som fick ihop mig och Jocke frånbörjan!:) Hon och jag har haft kontakt sedan vi var yngre, och se vart vi hamnade tillslut? Jo våra barn är kusiner, och bättre faster kan inte Lucas ha!:)
Åsa är även hon en bästa vän! Hon hjälper mig med allt, hon är lättsam, bra att prata med och vi har också roligt ihop.
Sen har jag ju mina systrar, Madde och Angelica. Vad skulle jag göra utan dom?? Mina absolut bästa bästaste systrar! Ni är såå olika, men båda två betyder väldigt mycket för mig!


Kärlek till er alla!!! ♥

        


Kommentarer
Postat av: Marita

Världens underbaraste Sandra de e du de! Glögg tackar jag inte nej till :) Du är bäst! Puss

2010-12-01 @ 23:51:16
URL: http://masaa.blogg.se/
Postat av: Thove

Vi kommer ALLTID att vara vänner! Jag är såå glad att jag har dig. Älskar dig! Puss

2010-12-02 @ 17:33:51
Postat av: Helena

Åhh vad fint du skriver!! Det är så underbart att Jocke träffade dig så du får vara i våra liv!! Vi älskar dig! Puss

2010-12-02 @ 21:14:43
URL: http://ochkompani.blogg.se/
Postat av: Marita

Tänk att det är med än 4 år sedan du skrev det här. tiden går så snabbt. Puss

Svar: Ja, tänk va tiden går!!! 😊 puss på dig!❤️
Sandra

2015-02-06 @ 13:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0