Valborgmässoafton 2010

Hejsvejs!

Idag har vi varit i stan igen, ny undersökning. I måndags gjorde de ett nytt ul, såg likadant ut som sist... Men då kände hon att levern blivit lite större, och det var bevis på att han känner av hjärtfelet ändå fast det kanske inte syns... Men vi fick en ny tid för kontroll, och det var idag. Dock inget ul, utan vi vägde och kollade syresättningen i blodet. Något lägre än tidigare... Men, han blir allt tyngre, och det är ett bra tecken! Nu väger han 3870g och är 53cm lång! Han har tom växt ur 3 pyjamasar!:) Det är kul att se!! :)
Just nu ligger han i vaggan och tittar nyfiket på mobilen med speldosa som vi fick av våra kära arbetskollegor på jobbet! Tack så mycket!!!! Marita och Sara kom förbi igår och fikade och lämnade presenten!:)

Jocke är i sundsvall idag och byter resårmadrassen och bäddmadrassen vi köpte på ikea. Den var alldeles för mjuk, och som tur var, var det 3mån "sova på saken"garanti, så det gick bra att byta till en fastare!
Resten av helgen ska vi bara vara hemma och ladda inför gbg-resan. Vi åker med nattåg på söndag. Går allt som det ska så kommer vi hem torsdag morgon. Håll tummarna!
Bjuder på några bilder på våran lilla älskling. Trevlig helg!









Kommentarer
Postat av: Marita

Åhhh, söt Lucas

2010-04-30 @ 23:54:17
URL: http://masaa.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh.. man vill ju bara åka hem och hälsa på er! Jag tycker att han är så lik Mange.. det är lustigt!! =) Vi kommer nog inte hem något mer innan vår bebis kommer.. =( Så Lucas kommer ju att vara jättestor när jag ser honom nästa gång. Vad skänt det blir för er att få åka iväg till gbg nu. Så att ni oron kan lägga sig!! PoK

2010-05-01 @ 09:54:25
URL: http://ochkompani.blogg.se/
Postat av: Moster Madde

ÅÅååå mosters lilla fis.. han e såå fin...

2010-05-01 @ 21:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0