Lucas 3veckor+4dagar.

Tiden rusar iväg...
 
Sist jag skrev skulle vi på ul igen, det visade sig att det hade blivit sämre sedan förra gången... Nu hade det passerat stadiet då man måste göra något åt hjärtfelet... Vi blev skickade till röntgen, och tog några bilder, och sedan så skickade hon allt till Göteborg där man gör själva operationen. Hon förklade ingreppet, och att det förmodligen skulle bli så fort som möjligt... Hjärtfelet han har heter pulmonalisstenos. Det är lungartärklaffen som inte öppnas riktigt, och de kommer att göra en ballongsprängning för att öppna upp den helt. Vi fick en ny tid på fredagen för ul.
På fredagen var vi där strax innan 08.00 och efter ultraljudet så sa hon att det hade blivit sämre igen, och att vi skulle nog få åka inom de närmsta dagarna. Vi åkte hem och skulle packa, men då ringde läkaren, och sa att hon hade pratat med gbg och dom tyckte att det kunde vänta, så vi fick en tid i gbg den 4 maj. 
Vi fick en ny tid igen för ul på tisdag. Ja, det är lite stök här hemma nu faktiskt... Man är nervös och orolig hela tiden, kollar noga när han äter, och skriker så att han inte blir blå, och får det jobbigt... Blir han sjuk så kan han inte opereras... Det är jobbigt som fasen nu, men jag håller tummarna att det bara blir bättre. Just nu känns 4 maj så otroligt långt borta...  Men han mår ju bra, och man märker inte av hjärtfelet än iallafall... Han äter bra, och går upp i vikt som han ska!

Lucas har haft många besök, i måndags så kom ju Martita, Sara, Lars och Mikke. Han fick 2 jättefina bodys, strumpor och en söt liten hund! Han blev superglad!:) 
Igår var farbror Mange och Dan här och fikade. Lucas fick en Modo body och en modohaklapp!:) Jag fick ett ljusfat, med sand och tre jättefina ljus!:)  
Idag har Jockes faster m.fam och farmor och farfar varit här och hälsat på och vi fick fina presenter!:) Sen kom Daniel, Vickan och Felicia och deras farmor och farfar hit och hälsade på! Mer presenter fick fisen, en overall och en pyjamas!:)
Lucas har även fått present av Melina m.fam, dom skulle komma och hälsa på när förkylningen gått över!:)

Nu ska vi mysa ikväll, han äter och går upp bra i vikt nu, så tycker inte att det är lika noga att äta varannan timme. 
på tisdag fm ska vi till hammarn och skriva under faderskapet och sedan på em ska vi till sjukhuset på ul igen. På onsdag ska jag till ögonläkaren på fm, och sen ska vi på bvc på em. Full rulle!:)

Nu vill lillfisen ha mat igen!:) Jag tycker att han har vuxit och ändrat utseende den senaste tiden!
Bilden är nyss tagen.




Kommentarer
Postat av: Helena

Han är jättefin och man ser jocke där!! Jättesötis kille!

2010-04-19 @ 18:56:20
URL: http://ochkompani.blogg.se/
Postat av: sara

nee lille lukas!

2010-04-20 @ 12:44:01
URL: http://masaa.blogg.se/
Postat av: melina

Börjar se mer och mer mamma här också minsann:)

2010-04-20 @ 20:37:48
URL: http://memmzan.webblogg.se/
Postat av: melina

Börjar se mer och mer mamma här också minsann:)

2010-04-20 @ 20:38:45
URL: http://memmzan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Usch vad jobbigt!! Vara orolig och invänta något sånt så länge...

Skönt att han verkar må bra i alla fall.

Hoppas nu innerligt på en lyckad operation!!

Han är otroligt fin!! :)

2010-04-20 @ 22:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0