Happy Halloween!

En dag och en HEL natt utan värk!!! Jag är överlycklig!! Svullnaden i halsen börjar gå ner,med hjälp av pencillinet...
Jag har haft tandvärk i konstant i en vecka, inte kunnat sova på nätterna... Och då jag väl sovit, så har det varit sittandes i soffan, eftersom när jag låg ned, så gjorde det dubbelt så ont!
Förra tistdagen var jag hos tandis, bytte ju ut en gammal lagning, och efter det har jag haft ont, ringde till tandläkaren på jobbet, och sa att jag hade så ont, men hon tipsade om att blanda alvedon och treo, så på lunchen köpte jag treo, när jag kom hem så läste jag på förpackningen, där stod det att man inte skulle äta treo när man var gravid... Fan va bra att tandläkaren sa det då, fast jag sa att jag var gravid 2 ggr!!
Men alvedonen funkade rätt bra, så tänkte att jag skulle klara mig på det, men så på fredagsnatten vaknade av en fruktansvärd värk, tog alvedon, men det gick inte över....
Satt uppe hela natten, hade ju Felicia och Eric här, dom sov så sött i gästrummet, så på lördagsmorgonen gick vi hem till Åsa efter frukosten. Ringde till jourtandläkaren och förklarade mitt problem... Men även hon trodde att det skulle gå över, annars skulle jag åka till Brunflo på en jour-tid. Billigt... Men jag åkte aldrig...
Hade ont hela dagen, natten, och missade årets fest, Te supén... :( Nu hade det även svullnat i halsen och under käken, så det gjorde ont att svälja...
Söndagen var lika dan, bosatte mig i soffan, och försökte sova den tiden som alvedonen gjorde sitt... 

På måndagen skulle Angelica till tandis i Hammarstrand, så då ringde jag dit och sa att jag skulle komma in... Tandis-gubben öppnade lagningen, och rensade lite snabbt och slarvigt la dit en ny lagning. När det var klart, sa han att "antingen går det över nu, eller så gör det inte det, men i 99 fall av 100 så går det över". Jaha, tänkte jag... Med min tur så kommer det säkert inte att gå över.... Fick inget penicillin eller nåt sånt, utan han sa att svullnaden skulle gå ned nu efter hans rensning....
Men dagarna gick och det blev ingen skillnad, hade lika ont, var lika svullen, och kunde inte sova på nätterna... Så på onsdagen ringde jag igen, och då sa hon att jag fick åka till hammarn igen, så skulle dom ta en titt... Fick låna bil, så åkte dit, och fick träffa en tandis-tant ist... Hon fick jag komma till sist med, då jag hade inflammation i en annan tand... Hon var trevlig, noggrann, och förklarade allt hon gjorde och tog bilder för att se så allt var borta innan hon la på en ny lagning. + att hon skrev ut recept på pencillin direkt eftersom jag var svullen! (Hallå, varför gjorde inte tandis-gubben det direkt, kan man ju undra??? ) Hade ont på kvällen, och natten med, men på fredag em började det släppa... Behövde inte äta så mycket alvedon som tidigare, och det kändes som att det började gå över! Äntligen!!!
Idag har jag inte ont alls, och har sovit hela natten, otroligt skönt!!!
Har varit hemma från jobbet hela veckan, varit helt slut... Men nu är jag på benen igen, och har haft lika mycket energi som Angelicas hund!
Mellis och Nelly var hit och fikade och snackade lite skit. Svärmor kom förbi och lämnade en blomma!:)
Sen har jag lyssnat på musik, dammsugit överallt och plockat undan. Ikväll ska jag tända ljus, och kanske se en film. Jocke är i fjällen, så jag är ensam hemma! :)



Här kommer en efterlängtad magbild! Har nu gått halva tiden, och det känns bra! Har inte mått illa eller något sånt, va lite trött i början, men inget mer!  

                                     
(bilden är tagen idag, inte så lätt att ta själv... Men men, inte så stor va??:) )
V 21
Uträkning utgår från dagens datum: Lör 31 okt 2009.
Din graviditet startade Tors 11 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 25 jun 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 143 av 280. (51,1%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 2 fulla dagar (v20+2).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 mar 2010
Du har 137 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vilket långt inlägg det blev... Men de va ju ett tag sen så!:)

Kommentarer
Postat av: melina

mysmagen:)Inte så stor än nej men kommer bli;)kraaaam och tack för en trevlig e.m igår!

2009-11-01 @ 15:30:56
URL: http://memmzan.webblogg.se/
Postat av: Marita

Ja lillmage alltså :)

2009-11-02 @ 09:09:20
URL: http://masaa.blogg.se/
Postat av: Jeanette

vilken sot mage! Jag tror att det kommer att bli en kille. Kom ihag det!

Puss

2009-11-03 @ 23:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0