Strålande jul

Det har snöat länge nu, fiiin vit pudersnö ligger på marken! Vackert!
Har haft fullt upp de senaste dagarna!
Fredagen gick vi och tittade på luciatåget på nornan, såå himla mysigt, och alla var superduktiga! Vi stannade inte för fika, för vi skulle på middag hos svärmor och svärfar!:) Åt taccos och kollade på idol!
Eric sov över i lördags, han kom tidigt på lördagen, så bakade vi lussebullar, pepparkakor och gjorde årets pepparkakshus! :) Smarrigt blev det! 
Gjorde ckickybits,friterade räkor, lökringar och kokade ris till middag! Sen hade vi köpt Ice age 3 på ica,så det blev film kväll med godis! Söndagen julpysslade vi, lyssnade på julmusik, och målade bla hjärtan som han kunde ta hem och hänga i granen. :) Sen fick jag följa med på lucia-firande på hans dagis, eftersom Reine inte var hemma!:) Såå mysigt, och Eric och Nora var så duktiga! :)
Sen på kvällen så kom Lillis,Reine,Åsa och alla barn och fick julfika och sina julklappar! Eric blev supernöjd med sin starwars dräkt med lasersvärd!:)

I måndags tog jag lite julkort på Angelica och Leia, några blev jättefina! Men det va ju inte lätt att hålla Leia på plats och få båda att titta in i kameran SAMTIDIGT! haha...:)
Sen tonade Angelica mitt hår, och vi tittade på "svenska hjältar".
Igår va jag upp till Melina och Nelly och lämnade julklappar och fick fika!:) Fick även några julisar själv!:) Tackar,tackar!:)
Idag är min baby borta, och kommer inte hem förän imorgon... Så ikväll ska jag lyssna på "min" musik, (väldigt högt) och packa! :) Ska äta färdiga köttbullar i gräddsås och makaroner! hehe.. mumma!
Ska slänga in en bild, eller två, här också....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0