stegisen glömd...

Jag glömde steräknaren hemma! Katastrof! Hur kunde jag? Slarvmaja! Jaja, inte mycket å göra åt, Marita har gått över 100 000 steg, så hennes har börjat räkna om...
Idag måste jag göra klart dopkorten, måste försöka iaf! 
Nu är det mindre än 24dagar kvar tills min familj kommer upp!  Hinner det bli sommarvärme? Och det är bara 7 veckor kvar till semestern! Fan va najs! Ska åka ner direkt efter midsommar, och kanske vara nere 2-3 veckor! Lika bra, då det blir så stressigt annars, å fara runt och hinna träffa alla, hinna umgås med nära och kära och slippa ha dåligt samvete när man åker hem för att man inte hunnit träffa någon... Det ska bli såå kul! Ska bo hos madde några dagar och mysa med busungarna och hjälpa henne med Clara-Stinas dop! 

Just ja.. Va och tittade på ett hus i lördags, och visst, det va mycke att göra, men skulle kunna bli fint i tillslut! Men jag vet inte hur mycket dom hade tänkt att  sälja för... Blir det för dyrt, så är det nog inte värt de... Eftersom man säkert skulle behöva renovera för X antal tusenlappar... Men,men det återstår att se!

Det är kallt som satan ute idag, bara några +grader... *burr*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0