Tisdag

Dagarna går fort, redan tisdag och har varit hemma i 4 dagar efter min K-holms resa!
Juldagen va superkul, samlades hos grannarna Vesa för lite snack, sedan samåkte vi in till stan, fast till olika ställen! Jag åkte till min darling Thove! Dit kom även ett gäng,och det va GH hela kvällen!:D De va rätt kul att se, då alla va duktiga!
Sen gick vi på safiren, och trängdes... Hittade lite mer folk jag känner, men inte alla jag hade hoppats på...
Efterfesten va seg, så vi gick hem till Thove, och dit kom även Bosse, så min snälla mamma kom och hämtade oss där!
Dagen efter var det hemfärd... Bilresan gick jättebra! Vi kollade på filmer i bilen, och serier på datorn!=) När vi kom hem, gick vi bort till Daniel och Carola och satt där en stund och surrade och drack vin... Nu bor mamma, Pelle och Thim i lägenheten, Jenny i gästrummet, och Alex har sovit hos Nils och Carl, men igår ville han sova hos oss, så bäddade i soffan till honom!
Lördagen var det sparktävling på strandvägen, det grillades hamburgare,mackor,och korv... En lyckad tävling, jag var nöjd med min 2:a plats!=)
Efter det, gick vi hem och duschade och gjorde oss iordning för kvällen,Reine,Åsa,Nora,Bosse, Mellis, Ante och lillstumpan Nelly kom förbi på fördrinkar och lite snack! Sen gick vi vidare till Carola, men va inte på något partyhumör, så drack inte så mycket, och så gick  jag och baby hem skapligt tidigt...
Söndag fick Alex åka skoter med Jocke hela dagen, och jag var hemma och myste med Thim och kollade på film... Eric kom också förbi och då spelade vi 2 spel... Dom höll sams hela tiden och var jättesnälla, så det va roligt!=)
Måndag, dax att jobba, försov mig såååklart... Fan... Skulle ha jobbat 8-16.25, men va på jobbet 8.30, så fick jobba över 30min...
Kvällen va lugn, åt mammas goda köttgryta med ris, och sen tog jag en dusch, och Mamma och Pelle gick bort till Åsa och Reine en sväng, så jag och Alex kollade på Irené Huss, och Jocke var på innebandy.
Senare fick vi höra något tråkigt, men jag hoppas att det går bra och att hon kommer hem snart!

Det var allt för idag...

Just ja, jag har mobilbloggat flera ggr, men inget har kommit fram än, jävligt dåligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0