HoppHej!

Detta har ni missat:
Tisdag: Efter jobbet, lagade jag mat, korvstroganoff med ris, sedan gick vi bort till huset och la klart golvet! Så då är 2 av 3 rum klara med golvet! Jäkligt fint blev det!
Onsdag: Åsa ringde precis när jag kommit hem och sa att Ella bjudit oss på undekläds-visning! Så jag slängde i mig lite mat, sen gick jag till Åsa. Vi gick bort till gamla brandstation, och där var det en himla massa underkläder! Ella gav oss en liten BH:skola, hahaha, och sen var det fritt fram att prova vad man ville! Jag provade några men tyckte ingen va så superbra, så jag köpte inget... Dom va rätt dyra med! Men vissa var superfina! Tog en dusch när jag kom hem, och gjorde sedan iordning lite te och skorpor. Sen, sängen och 2 avsnitt av Sex And The City....

Imorse vaknade jag, och trodde att jag försovit mig, kollade på mobilen, och såg att kl var 06.30... Suck, somnade om, och vaknade supertrött! (Som vanligt)
Idag skulle Jocke iväg och fiska med jobbet, så jag hoppas han kommer hem med några fiina gooa börtingar! Annars kan jag meddela att min lilla älskade syster är tillbaks på byn!Så jag tänkte gå upp till Åsa på lunchen och väcka henne! Skulle bli VÄLDIGT förvånad om hon är vaken!  It´s good to have you back darling!
Till helgen är det ju stor-kalas! Min kusin fyller 20 snart, så då har han party hos Carola och Daniel! Ute, så jag hoppas att vädret är med oss!
Något beach-party blir det nog inte, verkar som att hösten kom tidigt iår!


Kommentarer
Postat av: marita

Hörru, jag har ju en hel vecka kvar jag , men Sara börjar på måndag :). På lördag ska vi iaf på bröllop och imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag måste ju ta mig i kragen och komma och kolla på erat hus. Jobba på ! Puss

2008-08-14 @ 12:01:32
URL: http://masaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0