Bilder från helgen

Tog inte så mycket bilder, men lite blev det allt... Vi åkte ju på onsdagen, vid tre. Lucas tittade på film mest hela tiden, tills det var dax att sova. Gick ju faktiskt jättebra, och han blev inte åksjuk! *mammas kille* Värre blev det när han skulle sova, hade några utbrott, men tycker att det gick rätt bra ändå.



Väl framme (typ 23) vaknade han och va uppe 1 timme. På torsdagen åkte mamma och Pelle, och resten på race i Mantorp och jag och Lucas åkte till Madde, Andreas och barnen. Fick god mat, och hade mysig kväll.



På fredag morgonen åkte jag och L till Mantorp och hälsade på, och tittade på snabba bilar. Såg även prinsen, i hans tält. Fick lunch av mammsen, och satt och surrade lite. Lucas lekte runt, och tyckte att det var kul. När det var dax för oss att åka hem så var han så trött så han somnade sittandes i vagnen.

Prinsens tält:

 prinsen i bilen:


Vi åkte tillbaks till Madde och hade fredagsmys med god mat!





Lördagen åkte vi till lager 157 och shoppade lite kläder, mest till Lucas. Han har vuxit ur det mesta så han behövde nya kläder. Maddis och Claris var med och shoppade. Efter det åkte vi till K-holm, gick en sväng och hittade lite mer i affärerna där, så nu har han fullt med nya kläder. Efter det åkte vi till strångsjö och väntade in race-folket. Åt middag, och hade fest för teamet. Dagen efter började vi resan hem rätt tidigt, så vi var hemma vid 19.30, vilket var väldigt skönt. Resan hem gick också bra! Känns som att vi spenderade mycket tid i bilen, och det blev alldeles för få dagar hos mamma. Men, snart åker vi ju till Thailand så vi får umgås då!! :)

Stannade och lunchade på Dragon gate.


Kommentarer
Postat av: Helena

Oj vad ni hann med att göra mycket. KOmmer ihåg en annan bild du la in från dragon gate då Lucas sov i sitt babyskydd. Då var han inte många veckor gammal. Iaf inte många månader. LÄngtar efter er.

2011-09-27 @ 22:30:32
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0