emma och jag

MMS

emma och jag


ikväll är jag med älsklingsEmm

MMS

ikväll är jag med älsklingsEmma!


Idag har vi legat vid poolen h

MMS

Idag har vi legat vid poolen hela dagen! Ikväll ska jag in och träffa Emma! Ska bli skoj! Vi har det varmt och skönt här,hoppas ni har det hemma med!


thove var duktig!

MMS

thove var duktig!


snyggThove!

MMS

snyggThove!


MammaTessan!

MMS

MammaTessan!


Den här gullungen var med hela

MMS

Den här gullungen var med hela tiden!


Idag har jag fikat med mina un

MMS

Idag har jag fikat med mina underbara tjejer,thove,lisa och tessan,önskar jag kunde träffa dom oftare... :-( efter en långfika på sultans,åkte jag,thove och tessan och spelade minigolf!! Jag förlorade... Ovanligt? Nä... På lördag ska vi ses igen,och dricka lite,och gå ut en sväng! Tack för en trevlig kväll tjejer!


Måndag=1:a semesterdagen!

Härligt som satan! Vi har haft det jättemysigt i helgen! Har faktiskt varit superskoj! ♥
Dock lite tråkiga nyheter fick man höra... Men vi håller det utanför!
Ja, som ni såg, kom några MMS aldrig iväg,så nu ligger dom i lite knasig ordning! ;-) Men vem bryr sig?
Imorgon åker jag till Maddis, åker kl 05.50, vilket är ovanligt tidigt för min del.... Biljetten kostade 650:-, Rena Rama Rånet!
Nu har jag lagat Fajitas, och väntar på att Jocke och min syster ska komma hem och äta!
Lägger in en bild på en polare jag hitta på ön! Fler orkar jag inte lägga upp nu!


lördag- Skit,jocke vann börtin

MMS

lördag- Skit,jocke vann börting-tävlingen... Nu spelar vi chicago och dricker öl! På tisdag kommer jag till dig min älskade syster! Längtar så...


torsdag- Jag vann kvällens bör

MMS

torsdag- Jag vann kvällens börting-tävling! Sandra-2gäddor och 20abborrar! Jocke-27abborrar,ingen gädda!! Haha.. Nu ska vi in och varma oss lite,sedan kanske ut igen!


Nu ger vi upp... Skitväder hel

MMS

Nu ger vi upp... Skitväder hela dan,jocke vann idag med... Han fick totalt 34abborrar och 2gäddor och jag bara 15abborrar...


Nu har vi varit inne en stund!

MMS

Nu har vi varit inne en stund! Snacka om konstigt väder,vi åt frukost ute,sen låg jag och solade en stund,började blåsa och blev kallt,krattade ihop flera högar med kott,löv och grenar,sen tog vi upp tävlingen igen! Jocke hann dra upp 14 abborrar,och jag 9,sen kom ovädret! Vi körde in båten mot land för att vänta ut ovädret,de haglade,åskade och blixtrade! När det hade lugnat ner sig lite for vi tillbaks till stugan,tände en brasa,och har nu ätit lite mat.. Det är fortfarande mörkt ute,men jag hoppas vi kan fiska mer senare!


mys i stugan! Jocke vann tävli

MMS

mys i stugan! Jocke vann tävlingen idag... Men imorgon är det nya tag!!


Uppdukat för middag!! Kött,pot

MMS

Uppdukat för middag!! Kött,potatissallad,och till efterrätt jordgubbar,och jordgubbsvin!


Måste tillägga,att jocke fakti

MMS

Måste tillägga,att jocke faktiskt fick sin första gädda idag med! (första i tävlingen) det blåser som fan idag,inte bra... Imorgon kanske vi lämnar ön för att åka till kärlarne,där en del av släkten är på campingen!


Idag leder jocke tävlingen,han

MMS

Idag leder jocke tävlingen,han har fått 10abborrar och jag bara 2... Vi har tagit en pause nu,och fikat i vindskyddet,och nu ska vi till stugan och laga mat! Igår natt var vi ute och fiskade igen,och då fastnade jag i en gren i botten,så när jocke skulle rycka lös de,gick spöt av!! Så idag for vi till stugun och köpte ett nytt! Tyvärr var det ju inte lika bra som de andra,eftersom jag knappt fått nån fisk... Ha en bra midsommar mina vänner!!!


snacka fullpackad bil! Vi har

MMS

snacka fullpackad bil! Vi har nog med oss grejer för en vecka!! Ikväll startar börting-tävlingen!


Resultatet efter angelica fixa

MMS

Resultatet efter angelica fixat lite! Nu är vi på väg till mörtis!


Nu sitter man och blir ompyssl

MMS

Nu sitter man och blir ompysslad av lillis! Finns det något bättre? Nä,jag tänkte väl det!


Lugnt...

Nu är det hur lugnt som helst på jobbet, ingen har samtal hos oss! Kommer nog vara såhär resten av kvällen! Jobbar ju en timme till, så det är lite döö-tid... Har inte så mycket att göra, har läst alla roliga bloggar,läst aftonbladet 2ggr, kollat vädret..osv... Kanske skulle ta och ge mig på nåt spel?!?
Kommer nog inte att skriva något mer nu ikväll, kanske mobil-bloggar lite sen ikväll, måste ju uppdatera hur det går på våran "börting-tävling"! :-)

Lite mindre än 3timmar kvar...

... sen SEMESTER! haha... va jag tjatar va? Men det ska ju bli sååå skönt!
Ringde killen som pendlar till Norrköping, men han skulle inte ner på länge.... Så SnålSandra får nog punga fram lite stålar till en tågbiljett! Stegtävlingen här på jobbet gick inte så bra för mig... Jag SÖG skulle man kunna säga... Kom inte ens med på listan... Men,men, senaste veckorna har jag glömt tagit på mig den, varit sjuk osv... Men ändå!?! Jag som var så inställd på att klå Maritta! Hehe, men hon kom på 2:a plats, och fick inte ens ett pris... Hahaha! Hon är lite sur nu, så dååålig förlorare! ;-)
Har fått sms av Jocke heela dagen, om att han ska klå mig i våran "börtingtävling" som vi ska ha i helgen! Knappast! Jag fick mest fisk sist vi var ute + störst gädda! Så jag tror att han kommer bli besviken när JAG vinner! :-P

Åsa och Reine far på semester ikväll, hoppas ni får roligt!! Kommer sakna er!

Ikväll åker jag och min baby t

MMS

Ikväll åker jag och min baby till mörtis för en myshelg! Först ska syster fixa lite med färg i mitt hår! Sen packa och sen drar vi! Halva priset på mms i sommar,gissa om de blir mycke mobil-Bloggning!?


Yes!

Marita började min dag med en god nyhet! Ser ut som att det blir SOL imorgon! YES! Då får kokosoljan följa med!
Sista dagen innan semestern, Fan va härligt!!!
Sverige sög igår... Vilken dålig match! Så No More EM för min del...

Skit också...

Sverige ligger under med 2-0 till Ryssarna... HELT JÄVLA VÄRDELÖST!
Jobbade över idag, och har vikt tvätt och lagat mat sedan jag kom hem... Sen har det inte blivit så mycket mer... Kollar på fotboll och planerar vad som ska med till Mörtis, åker dit redan imorgon kväll! Ser ut som det blir regn till helgen... KUL MIDSOMMAR?!? Näe... Men,men, man får göra de bästa av det!
Vad ska ni hitta på i helgen?
Ser mörkt ut på biljetter, hem till veckan... Så nu vet jag inte hur det blir... Thove, du har ingen körning uppåt nåt till veckan?
Det löser sig nog, ivärsta fall får jag punga ut lite pengar till en tågbiljett!
Kom igen nu SVERIGE! Zlatan, ge oss några måååål nu!

Mulen onsdag...

Igår fick vi supergod middag hos Jockes mormor och morfar! Dom åt gädda, och jag fick lax! Mumma!
Efter det gick vi hem till Åsa, och låg ute i solen och myste med Nora! Ända tills hon spydde ner Jocke... hahaha... Då gick han hem! Satt kvar och snackade lite strunt med Bosse och Åsa...
Reine fick börting-drag, så nu kanske han lyckas dra upp en riktigt stor börting!
Idag är det fotboll, så jag tänkte passa på att vika tvätt undertiden! Allt hänger kvar överallt i lägenheten!
Funderar på om jag ska åka till k-holm till veckan... Men det är ju så dyyrt! Carola kände någon kille som pendlar till Norrköping varje vecka, vore ju perfa om han skulle ner något... Måste kollas upp!
Annars då?! Ja, det händer inte så mycket, är lite sur för det ska bli ostadigt väder till helgen... Man skulle åkt med Åsa och Reine till Gotland, det var väl typ bara där det skulle vara fint!
Nä, vi får det nog mysigt i stugan! Ensamna på en öde ö...


Det var Reines födelsedag igår!

Direkt efter jobbet gick jag hem, åt lite kräm och mjölk, slängde sedan i några tvättmaskiner, och sedan gick jag upp till Åsa! Reine jobbade, så jag fick lite tårta!Tänkte gå upp på lunchen och ge han sin pressi! Jocke kom på ett bra rim till presenten igår som vi skrev på kortet! Haha:
 "Du din lilla mörting,
du kan inte få nån börting!"
  
Han är för rolig han, min baby!♥
Lillasyster är tillbaks nu i Stugun, det är roligt! Hon hade lite roliga historier att berätta! ;-)
Bosse klippte mig lite, ute på trappan!
Det var så häligt väder i solen, så vi drack varsin cider och snackade ltie girltalk!
Nu ser våran lägenhet ut som en tvättstuga! Men de sköna är att nu är ALLT tvättat och klart!
Idag är det middag hos Jockes mormor och morfar, så ska dit direkt efter jobbet! Det serveras GÄDDA! (som vi drog upp i söndags..) Men jag har turen att få något annat, då jag inte är så förtjust i gädda...
Nu har jag snart lunch!

2½ dag kvar till semestern...
Försöker planera lite semesterplaner, men det går inte så bra.... Det är mycket som händer nu...
Men tyvärr verkar det inte som att jag kan vara i K-holm så länge som jag hade velat...

Vilken börting-dag!

Fullt upp hela dagen! Först hämtade jag Eric, och så for vi med Jocke och hämtade Mange och Jonas, sedan vidare för att hämta järnskrot hos folk till skoterklubben! Det tog sin lilla tid... Och när det var klart åkte vi till Brogrillen och käkade burgare! Nästa stopp,ICA, köpte fika och sedan drog vi till Mörtis och fiskade som proffs! Hahaha... Vi drog upp en jävla massa firrar! Jag fick 3 gäddor, och megastolt att en av dom vägde 5kilo! Men när vi såg att den va så stor, så fick Jocke ta över, och vi drog in den till land! Vi stannade till i stugan och fikade lite! Jag och Jocke ska tillbringa midsommarhelgen i stugan! Så hoppas på finväder så man kan ligga och steka i solen!
Kameran var med, och jag var rätt duktig på att ta kort!
Här kommer några från Börting-fiskar-dagen!

Kampen med storgäddan:



Sen var det dax att fara hem... Men det har varit en rolig dag! Eric va en jäkel på att dra upp fiskar!
Nu ska jag ta en dusch, sedan är det dax för sängen! 4 arbetsdagar väntar, sedan är det SEMESTER!!! Skönt eller vad!?!


Svalorna flyger lågt...

Det regnar ute, idag IGEN! Tusan också... Idag ska jag nog ta med Eric och Jocke och fiska lite! Annars blir det nog en lugn och skön söndag! Jocke håller på att röka firrarna som vi drog upp i fredags! Vi tog en tur på älven, och jag fick största abborren! Solen tittade fram så då blev det skönt, annars satt jag med långkallingar, och 2jackor på mig! Hahaha...

Igår var det en riktig fotboll

MMS

Igår var det en riktig fotbollslördag! Först stuguns match mot frösön som slutade 3-1,(tror jag??) till Stugun!! Starkt jobbat grabbar! Jag och Åsa smet iväg innan matchen var slut,och handlade mat.. Sedan var det sveriges tur för match,gick ju inte så bra.. Förlust med 2-1 mot spanien... Jävligt tråkigt! Sedan blev det en match till,ryssland-grekland,som slutade 1-0 till ryssarna! Under tiden dracks drinkar,och cider! Blev en bra kväll! En vecka kvar nu,sen är det semester!! Hoppas solen till komma fram igen...


Sandra får ärva...

Det är bra att Mellis blivit på tjocken! Fick ett par supersköna jeans igår, som inte bebisen i magen tillåter henne att ha längre! Perfekt för mig! Tack så mycket Melina! Så dom jeansen har jag på mig idag, + att jag fick ärva en tröja från min lillasyster! Den har jag också på mig idag! Superhärlig! Tack Bosse! Fick en hel påse med kläder som syrran inte vill ha kvar längre, så jag plockade ut lite som jag ville ha och resten ska Ingelas döttrar få! Skulle behöva rensa ur min "sommarlåda" med, antar att det är mycket som jag inte kan ha längre... Eller vill ha....
Bosse åkte till Gbg igår, skulle jobba på Porsche carrera cup igen! Lyxigt! Jobba lite, dricka skumpa, och spana på kronprinsen! Men hon kommer tillbaks på söndag tror jag!
Tänk att det snart är semester! Jag hoppas verkligen att vädret blir bättre till midssommar!
Igår var vi till svärmor och svärfar, dom har varit utomlands så jag fick en liter Malibu mango,Salta pingviner 800g och 2st doftande tvålar! Tackar,tackar!
Missade pojkarnas avslutning i kyrkan igår... Kom på det när kl var efter 18... Tänk att man blivit så glömsk!
Idag är det fredag! Jag vet inte vad helgen har att erbjuda än... Inga större planer...
Vad ska ni göra i helgen??


Mer bilder från helgen!

Syster har precis skickat lite bilder! Tackar tackar!

MATHIAS STUDENT!

  
 


NORAS DOP!


 

BLANDAT!

 
   

 

Bloggtorka...

Ja, det kan man minst sagt säga... Har inte bloggat på länge...
Här kommer en liten uppdatering!

Onsdag: Mamma, Madde,Benny,Cappe,Claris,Angelica och Mi kom på torsdagkvällen! fick födelsedagspresenter, en trippeltång, ett par söta skor, och ett fint halsband från Dyrberg/Kern! Tack söta familjen!

Torsdag: Min kusin Mathias tog studenten! Va i stan mest heela dagen! Grattis Mathias!

Fredag: Noras dop! Va i kyrkan heela dagen! Gudmor: Angelica, gudfar: Mathias! Väldigt vackert dop!
Kvällen var trevlig, var hos Carola och sedan en sväng på turistifo där det var öltält! (Natten: fick jag magsjuka, spydde HELA natten... Mindre trevligt...) 

Lördag: Mådde inge bra, men drog mig upp för att se starten på fisketävlingen! Men när lunchen dukades upp, mådde jag dåligt och gick hem och sov nån timme... Va seg precis hela dagen, men höll humöret uppe, och vi for och tittade på fotboll! Efter det kände jag mig lite piggare, men va trött och sliten... Men gick ner på turistinfo och drack några öl, men gick sedan hem rätt tidigt... Tråkig? Jag vet...

Söndagen: For min kära mor och syster m.fam hem, och Misan... Tråkigt att det blev en sådan kort vistelse, och att jag inte var på topp varje dag... Sorry... Vi andra åkte till mörtsjön och badade lite! Sen hem och segade mest hela kvällen!

Måndag: Jobbade, men mådde inge vidare, hade ont i magen, och mådde illa... Och när jag kom hem spydde jag igen! Jävla skit asså, så tisdagen och onsdagen låg jag hela dagarna! Onsdagen var även min kära mors födelsedag!! Grattis Mammsen!

Och idag är det torsdag! Är äntligen i form igen! Lite seg å sådär, men vad kan man begära? Vädret är pisstråkigt! Regnat mest hela veckan! Och ruggit kallt!

Tog några bilder under helgen!

  
  
 
  
Humm.. Ja, det blev visst bara Noras dop!

Och här är hennes första dopp i sjön i sin söta baddräkt!!


Jag har varit väldigt dålig på att ta kort den sista tiden... Men jag hoppas att jag får lite bilder från min kära syster, som är väldigt duktig på att ta kort! ;)

fick nyss ett mms från min sys

MMS

fick nyss ett mms från min syster,och hennes fotbollsgalningar!


härligt väder på älven!

MMS

härligt väder på älven!


nu smackar vi båt! Eric kör,lä

MMS

nu smackar vi båt! Eric kör,lägg märke till skylten,så kan ni nog gissa vad jag har på mig! Haha...


Kolla vad jag fick av min älsk

MMS

Kolla vad jag fick av min älskling idag! Han är så underbar!


Snygg eric!

MMS

Snygg eric!



Nu har dom åkt från K-holm! Ska bli så kul när dom kommer fram ikväll! Hade tänkt att jag skulle gå upp tidigt idag, och duscha,äta en ordentlig frulle, och ta det lite lugnt innan jobbet, men så blev det icke! Jag va så trött, så sov läänge!
Tog in tvätten, som nu ligger på sängen och väntar på att bli vikt... Ska även duscha, och måla om naglarna... Får bli lite stressigt, man vill ju vara ute när det är så fint väder!
Köpte sallad på bagis idag på lunchen och gick upp till Reine och satt ute och solade och käkade sallad på baksidan! hur härligt som helst!

Rätt svar!

Såklart var det Marita! Och även Marita svarade rätt snabbast!

Bilden tagen på Helenas favoritställe "Lemon" i Sthlm!
Lägg märke till drinkarna vi köpte! Vi beställde "tjejdrinkar", och fick fina blåa drinkar!

Gissa munnen!

Kör en lek,gissa munnen!



Som vanligt tycker jag att det är superenkelt!
 Gissa på!

snart kommer denna söta flicka

MMS

snart kommer denna söta flicka till mig!! Ska bli så roligt att kramas med henne igen! Saknat så....


Idag...

har jag skickat en present till en vän, hoppas hon blir glad!
Solen fortsätter värma, och jag är glad! Är rätt skönt med sovmorgon, börjar inte förän 9.45, så vaknar av ljuset innan mobilens alarm börjar låta! Skööönt!
Idag ska jag städa och tvätta... Rolig kväll?? Näe... Men jag kommer knappast att vilja göra det till helgen så det är bara att bita ihop och köra igång! :)
Nu ska jag snart på lunch!

Vad sägs om en gissningslek till?

Nora i solen!

MMS

Nora i solen!


Tråååk...

Jag vill vara ute i solen!!! Men jag sitter inne och jobbar.... Nu spelas Håkan Hellström -För En Lång Lång Tid, jag gillar Håkan! Jag gillar Håkans låtar, jag blir glad av Håkans musik och texter! Håkan är grym!
Nu är det snart 30 min kvar tills jag slutar, skönt! Men hur kul är det? Jag ska gå på ICA och handla massor, så kommer bli tungt som faan att bära hem! Tur att jag är stark! :P 
Jag vill inte vara inne och städa och tvätta idag.... Jag ska hålla mig ute tills Jocke kommer hem iaf! Gissa vart han är?!?
Träning, var rätt svar...
Nu spelas Leona Lewis - Better in days! Också en guldlåt! Jag vill sitta ute och sola och lyssna på hög musik!! Kanske ska ta å gå en sväng ikväll, med min mp3 som sällskap?! Mp4:an är slut på batterier, och är inte det lättaste att byta... Jävla skitgrejjer!
Jag vill kunna mobilblogga igen! Varför går det inte?

Underbara sol!

Har haft en kanonhelg!!! Slutade tidigare på fredagen, så jag och Åsa åkte till stan en sväng, köpte ett par skor,en ny bikiniöverdel och underkläder... Och massa vinflarror på systemet, köpte lite rosévin,vitt och en Passoa! Lite sommargott! Kvällen spelade Jocke fotboll, och vi åt kycklingsallad som Reine hade gjort iordning tills vi kom hem från stan! Vi fick även en sommardrink direkt när vi kom hem! Reine är för gó han! :) Sedan så delade jag och Åsa på en flaska rosé... Lugn och skön kväll i solen!
Lördagen vaknade vi 9, gick upp och hämtade Eric och åt frulle på Bagis! Sedan jobbade vi hela dagen, med baksidan hos Åsa och Reine... Bar sten, krattade jord, rensade ogräs... Fullt upp heeela dagen, och jag hade bikini, så blev rätt brun! Carola bjöd på grillat sen efter en hård arbetsdag! Efter det gick vi hem och duschade, och gick upp till Åsa igen! Drack nån cider, men sen blev vi så trötta så vi gick och la oss!
Söndagen sov jag till 10,Jocke stack redan vid 6, han skulle sätta plant... Och jag gick upp till hos Åsa igen, solade och hade mysigt! Framåt eftermiddagen/kvällen blev det lite kyrligare och så började det regna! Men det gjorde inget, var rätt nöjd med solen som värmde heela lördagen! Vi käkade middag på Lappa hela gänget, sedan hem och tittade på film!
Idag blåser det lite, men solen värmer när den är framme!
Nu är det bara 2 dagar kvar tills mina systrar och min mor kommer! Ska bli sååå kul!
Jobbar kväll i veckan, men blir bara 3 dagar, är ledig på tors!!! Så det blir lååång helg! Härligt!

RSS 2.0