Tv rummet typ klart! Idag har

MMS

Tv rummet typ klart! Idag har det gått undan! Nu är det bara att packa upp lite prylar,men jag har hela veckan att pyssla på! Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv!


När jag läser Anders Rydells k

MMS

När jag läser Anders Rydells krönika i veckorevyn kan jag inte mer än skratta! Han skriver om kvinnor och mysbyxor! Har du inte läst den,gör det! Jävligt kul! Nu säger jag godnatt... Idag blev vi äntligen klar i lägenheten,känns jävligt bra! Och har fixat en massa i huset med... Godnatt mina vänner!


idag har jag hjälp av en rikti

MMS

idag har jag hjälp av en riktig städare!


Regnet öser ner... Ibland titt

MMS

Regnet öser ner... Ibland tittar solen fram,men inte speciellt ofta... Nu har vi värme i huset,äntligen!! Ska ta en varm dusch ikväll,efter städningen... Undra vad vi ska äta för snabbmat idag då... (less...) till veckan kanske vi kan koppla i spisen igen,om elektrikern kommer...man kan aldrig lita på hantverkare!!


ska jag ha bordet såhär eller

MMS

ska jag ha bordet såhär eller på längden? Ursäkta röran runt omkring... Väntar på att jocke ska bli klar med värmen,sen ska vi gå till lägenheten och städa klart! Trevlig helg!


Bloggkoll...


Följ min blogg med bloggkoll
 

jaha..

Skulle göra adressändring på både mig och Jocke nu, men får  "tekniskt fel,var god och försök igen senare".... Något man kan få höra på jobbet rätt ofta... Telefonen är flyttad, och internet skulle ta en vecka! Perfekt!

Igår så gick jag direkt hem till huset och bytte skor(va dyblöt om fossingarna) och sedan direkt till lägenheten och började städa köket. Torkade ur alla överskåp, och luckor, och sedan kom Jocke, så vi gick och åt mat på Lappa...
Tillbaks till lägenheten, och Åsa kom strax efter och fortsatte med badrummet... Så nu känns det lite bättre, inte så mycket kvar nu! Fortsätter ikväll! Ska försöka bli klar idag, så jag kan vara i huset och pyssla på resten av helgen... Vi får se hur det blir...
Ska nog åka till stan imorgon, köpa lite grejer till huset! Melina och Ante skulle in, så jag kunde åka med dom! Snällt!
Idag är det fredag... Jag gillar fredagar! Va supertrött imorse, gick inte upp förän 07.40, men va här till 8!
Nu ska jag registrera bloggkoll, marita tipsade om det, lättare å hålla koll på sina favvobloggar!

Jag vill också ha!!!

hjälp mig då!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=68440


Första natten i huset...

Japp, nu har vi sovit i huset fösta gången! Det va hur mysigt som helst, det gjorde inget att allt inte var klart, står fortfarande grejer överallt, och inget rum är riktigt färdigt...
Blev bjuden på middag hos Åsa och Reine igår, sedan gick jag och började städa, plockade ur alla kläder i garderoben som var kvar, och började städa ur vardagsrummet... Sedan kom Åsa, som började med det värsta,BADRUMMET... Sen kom Melina, och hjälpte till med att torka av lite damm... Tack för hjälpen brudar!
Ska nog fortsätta ikväll...
Efter det hämtade Jocke mig, och vi körde lite mat, och grejer till huset. Vi gjorde iordning lite te och mackor, och efter det gick vi och la oss.. Jocke somnade såklart direkt, och jag låg och tittade på Lipstick Jungle, kollade på 2 avsnitt, och sen var det slut på säsong 1...Kul... NOT!

Jag är glad att min kära syster äntligen är glad och verkligen mår bra igen! Det är du värd Madde!
Här har det regnat precis hela dagen! Jag skulle ha tagit mina gummistövlar idag... Är dyngsur om fötterna!

Nästa vecka är jag ensam hela veckan, Jocke ska åka och lägga asfalt, få in lite extra pengar... Hur ska det gå? Ensam i huset en hel vecka? Det finns ju mycket att pyssla med, så det går nog bra...

smaskigt på jobbet! Jag och me

MMS

smaskigt på jobbet! Jag och melina gick ut i spöregnet och köpte godis på macken! Mina tygskor är dyngsura! Lovely... Idag ska jag städa ur lägenheten,iaf börja.. Melina ska hjälpa mig lite,så gott det går! Risken är att magen är i vägen! ;-)


eller vad tycker ni? Nu är det

MMS

eller vad tycker ni? Nu är det dax för sängen! Tack åsa som har hjälpt mig fått iordning! Du är en ängel!


med en flaska rött blir man ef

MMS

med en flaska rött blir man effektiv!


nu är allt utom köksbordet,tvn

MMS

nu är allt utom köksbordet,tvn och madrassen till sängen kvar i lägenheten! Har ställt in lite grejer i köket idag,och fixat lite! Nu ska vi hem och mysa!


så här fin blev väggen!

MMS

så här fin blev väggen!


humm... Här va de tomt...

MMS

humm... Här va de tomt...


nu är vi på väg till arlanda!

MMS

nu är vi på väg till arlanda! Vi har haft en jätterolig helg! Är lite slitna nu,men de va de värt!


Nya drinkar!

MMS

Nya drinkar!


after dinner party!

MMS

after dinner party!


Nu är det konferens i full gån

MMS

Nu är det konferens i full gång... Rene'e nyberg är och håller igång allt!


goda drinkar!

MMS

goda drinkar!


"jag kan flyga, jag är inte rädd..."

Börjar bli lite nojig nu, har aldrig varit speciellt rädd för att flyga, men det är ju så många flygolyckor nu, så börjar bli lite nervös! Snart slut på dagen, ska nog hem och ta ur lite från väskan, har packat alldeles förmycket! Idag såg jag och Mellis små snöflingor... Men jag hoppas att vi såg fel! Det kan väl inte börja snöa nu?!? Iofs så snöade det i mitten på maj i våras, men det känns mer okej... Jag vill att sommaren ska vara längre, varmare, och framförallt mer SOL!
Tänk Lillis, ligger bergis på stranden, med +50 solskyddsfaktor, och dricker paraplydrinkar!
Nu måste jag börja logga ut...
Vi hörs efter helgen!!

STHLM IKVÄLL!

Nästan direkt efter jobbet åker vi till stan och tar flyget ner till sthlm med jobbet, vi är ca 30-40st och jag tror att det kommer att bli en väldigt rolig helg! Åker med Sara,Marita och Mikke, och ska dela rum me Maritta.. Sista dagen på hennes semester! :P Ikväll pratas det runt bland kollegor att det kan bli någon form av utgång!?!
Imorgon är det konferens, och sedan middag och fest på kvällen!
Jag (är nog inte ensam) har packat ner alldeles för mycket kläder, kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig igår, tänk att man blir så less på sina kläder och tycker att inget passar... Men,men.. det får DUGA!
Jag har inte haft tid att blogga så mycket, Gåije är tillbaks på jobbet, och tic-A-tac poker är igång mest hela dagarna! :)
Ihelgen ska Jocke börja flytta lite grejjer... Så till veckan blir det stressigt med flytt och lägenhets städning! Men det går nog bra!
Nu ska jag spela lite... :)

Har inte hört något från Lillis, börjar bli lite orolig...


My Lillis is gone...

Nu har hon åkt igen... Och kommer inte tillbaks hit förän till jul... Den rackarungen åker till arlanda idag, för att sedan åka till Magaluf! Jag vill också till sol och värme! Och inte nog med det, så ska hon åka till Thailand i 18dagar om några månader! LYX!
Men,men... här sitter jag i kylan och regnet! Och jag är inte bitter, nej,nej...

Igår smackade vi upp alla köksluckor, och garderobsluckor, det blev ett jäkla pussel! Men nu så vet vi vart allt ska vara, och det blev fint! Kvar nu är att tapetsera den stora garderoben, och sätta upp listor överallt! Sen börjar det äntligen bli klart! Jag ska sätta mig någon kväll och göra före och efterbilder, har skaffat photoshop, men har glömt nästan allt hur man gör... :S Kan tänka mig att det kommer att ta ett tag!
Helgen som varit:
Fredag:
Lillis mötte upp mig när jag slutade, och hämtade ut mitt paket från forever21, var ett gäng söta klänningar, några toppar, och en hög med örhängen och armringar! Sen gick och jobbade i huset, målade i stora garderoben, och några andra ställen som behövdes snyggas till lite... Efter det gick jag upp till Åsa och Reine, satt vi mest bara och surrade och drack några cider, jag,Åsa,Lillis,Erika,Mathias, och Reine... Jocke kom också, men han fastnade framför tv:n och kollade på OS...  
Lördag: Jobbade mer i huset, slipade trappräcken, med en slipmaskin! Jävligt smidigt! :D Men det tog sin lilla tid, och efter det, var det bara att dra hem, duscha och göra sig iordning.... Var bjuden på kräftmiddag hos Daniel och Trude. Tone hade tagit med sig Norska kräftor, hummer, räkor, krabba, och havskräftor! Det va otroligt gott! Tack för en underbart god middag! Sedan drog vi till 20-års kalaset, Mathias hade bjudit in en jäkla massa folk! Så kalaset var i full gång när vi kom! Det va skojsigt! Jag hade tänkt att lägga in lite bilder, men det kommer... hahaha...
Söndag: Låg jag och min älskling i sängen hela dagen och kollade på OS! En riktig slappdag! Åkte och hämtade lite luckor bara, och köpte pizza... 

Det va den helgen!

Julafton...

Sandra har varit snäll så länge nu, så det var dax att få sig en belöning!!!
Ett paket ligger och väntar på att bli hämtat på posten... Lillis kommer och möter mig när jag slutar, så ska vi på ICA, hämta paketet, och gå hem och ha paketöppning! Spännande!
Jocke har planer för mig ikväll... Han vill att jag ska dra upp tistlar på gräsmattan!?! Jag hoppas att det blir regn...

Imorgon utlovas finväder! Hummm.... Ja man kan ju alltid hoppas!

markus krunegård - jag är en vampyr



Hahahaha... När jag hör den låten tänker jag på Erika! Jag har en video på henne när hon sjunger den låten på yran-kvällen, funderar på att lägga ut den på bloggen! :D

Lipstick Jungle...

I brist på annat, så började jag kolla på en ny serie igår, Lipstick Jungle, verkar vara helt okej! Rätt rolig!
I tisdags såg jag det sista avsnittet av The black Donnellys, tårdrypande!!! Och värre var det när jag såg att serien kanske inte kommer att fortsätta?! WHAT??! Suck... Så typiskt, slutar så spännande, och så ska det inte fortsätta! Fler serier jag sett som tydligen inte ska fortsätta är: Veronica Mars (3 säsonger), Hidden Palms, October road (2 säsonger)... Blir så less...


Jag och mina serier, men när jag väl börjat titta på något så är jag FAST! Blir ett tvång att jag måste se klart! Helt sjukt, jag vet!
Nog med detta!!!
Igår kom Jocke hem med flera fina börtingar, stora Öringar hade han fått! Smaskens! Angelica och gänget hade också varit och fiskat öring, men dom var lite mindre än Jockes... Haha...
Syster klippte mig även igår, hon måste ju få ihop lite penger tills hon ska åka utomlands...!
Jag vet inte vad jag ska skriva... kanske kommer på något bättre senare(bättre än tjatet om serier)!

EN VECKA TILL KICKOFF!

HoppHej!

Detta har ni missat:
Tisdag: Efter jobbet, lagade jag mat, korvstroganoff med ris, sedan gick vi bort till huset och la klart golvet! Så då är 2 av 3 rum klara med golvet! Jäkligt fint blev det!
Onsdag: Åsa ringde precis när jag kommit hem och sa att Ella bjudit oss på undekläds-visning! Så jag slängde i mig lite mat, sen gick jag till Åsa. Vi gick bort till gamla brandstation, och där var det en himla massa underkläder! Ella gav oss en liten BH:skola, hahaha, och sen var det fritt fram att prova vad man ville! Jag provade några men tyckte ingen va så superbra, så jag köpte inget... Dom va rätt dyra med! Men vissa var superfina! Tog en dusch när jag kom hem, och gjorde sedan iordning lite te och skorpor. Sen, sängen och 2 avsnitt av Sex And The City....

Imorse vaknade jag, och trodde att jag försovit mig, kollade på mobilen, och såg att kl var 06.30... Suck, somnade om, och vaknade supertrött! (Som vanligt)
Idag skulle Jocke iväg och fiska med jobbet, så jag hoppas han kommer hem med några fiina gooa börtingar! Annars kan jag meddela att min lilla älskade syster är tillbaks på byn!Så jag tänkte gå upp till Åsa på lunchen och väcka henne! Skulle bli VÄLDIGT förvånad om hon är vaken!  It´s good to have you back darling!
Till helgen är det ju stor-kalas! Min kusin fyller 20 snart, så då har han party hos Carola och Daniel! Ute, så jag hoppas att vädret är med oss!
Något beach-party blir det nog inte, verkar som att hösten kom tidigt iår!


Ajajaj...

Jag skadade mitt öga idag, ser lite suddigt,men det går väl över... Hoppas jag!
Igår gjorde vi inte så mycket, jag diskade hemma, och Jocke lagade mat, sedan gick vi till huset och mätte lite inför borrningen av bergvärme och  tog kort på min lilla "pärla" som ska säljas, samt hundgården. Jag vill igentligen inte sälja min bil, men jag har inte tid, eller lust att fixa iordning den igen... Vindrutan måste bytas, och massa småfix... Den är så liten och smidig, så jag hade lätt kunnat ha kvar den! Men,men... Kommer inte få så mycket pengar för den, de är just DET, att de hade fan varit bättre att ha kvar den! Men Jocke tycker inte om den, så då ska den bort! Hahaha... Visst är den inte så vacker längre, men den har hängt med mig i ca 6år, så jag har många fina minnen med bilen! :) Blivit stoppad av polisen 2 ggr (ena gången hade jag ej bälte, andra gången hade inte Emma bälte), diverse utflykter, en trip in i snödrivan (lämnade dock kvar en liten skada), rallykörningar med Mellis, ja man kan minst sagt att den har varit välanvänd! Iaf när jag bodde i K-holm. Nu kör jag aldrig bil, jag går eftersom det är så nära överallt!

Goodbye Pärlan...

Makeup...

Vi kom på en sak igår, att Åsa hade packat ner min sminkväska i Angelicas resväska!! Så mitt favvosmink är just nu i Strångsjö!! Hahaha... Men det är tur att man hade samlat på sig lite reservsmink! :)


Måndag

Helgen höll sig ganska lugn ändå, lördagen jobbade vi i huset hela dagen, sedan vid nio gjorde vi kväll. Gick hem och duschade, och åt mat på Lappa... Efter det gick vi bort till Ingela & Anders och satt och surrade och drack mjölkdrinkar!
Söndagen gick jag och hämtade Ecke, och gick till huset och jobbade igen... Jocke var i skogen och skulle hjälpa en kille att kvista av träd... 
Nu börjar det sakta men säkert bli klart!

party!

MMS

party!


jag tror att jag snart avlider....

Vi hade så jävla kul igår! Och det känns idag, vill ja lova! Kom hem 03.30, och gick upp 07.30... Jag kanske inte behöver säga att jag är så jäkla trött nu så jag tror jag döör! Men det va faan värt de! Syster mötte upp mig när jag slutade, och vi gick hem till mig och valde ut en glamorös outfit, klackeskorna på och så gick upp till Åsa, och piffade till oss lite!
Mötte upp Carola och Ingela och tog halv sex bussen in till stan, drack nån cider på på vägen. Väl framme gick och hämtade ut biljetterna till bion,mötte upp Mathias, och gick vidare till Simon&Viktor! Beställde först in varsin drink, kommer inte ihåg vad den hette... Beställde in förrätter, jag tog vitlökstekta räkor med krutonger, så jävla gott! Till varmrätt tog jag Toast Simon&Viktor, och en kaffedrink till efterätt! Riktigt gott va det!
Efter det gick vi till bion, vi satt i världens minsta salong,fanns kanske 20-30 platser, rätt mysigt men det var dåligt ljud... Vi hade en rad ensam längst bak... Vi drack nån cider, och nån öl, och bara njöt av filmen! Den va helt otroligt bra!
Efter det mötte Mathias upp oss igen(han ville inte se filmen..konstigt va?!) och vi gick på Plaza för att ta en drink innan vi åkte hem... EN drink blev det knappast, Mathias drog på sig guldbyxorna och bjöd oss på drinkar, champange och shots! Så vi hade så roligt så ingen ville åka hem!!
           TACK godingar för en superkul kväll!!!♥
 Det var länge sedan jag hade så roligt! Och Jocke va en ängel, som stog ut med oss, hela vägen hem!! :D
Nu har Lillis åkt hem, tråkigt... Men om hon håller vad hon lovade igår, så kommer hon snart igen!
Bilder kommer senare...
 Äntligen slutar jag snart, 10 min kvar... Soffan väntar!!!
Är sugen på otroligt onyttig mat...


Några bilder från gårdagen!


  
    

party på plaza!

MMS

party på plaza!


första drinken!

MMS

första drinken!


Jag skulle behöva en cykel...

Har hittat en fin, kanske lite dyr, vad vet jag? 4290kr... Är det dyrt?( Kan tänka mig att jag får en kommentar av marita! Snål-Sandra ;) )

Anna ska ju köpa sig en rosa moppe, så jag kanske ska ta å köpa mig en rosa bike! :D Fast den röda kanske var finare... Men,men, nog om cykeljäveln...

Jag känner på mig att det kommer att bli en riktigt rolig kväll!! Ida var snäll och bytte tid med mig, så jag slutar halv fem,så då är det bara å dra hem, göra sig glamoröst vacker och sedan ta med nån cider och åka med bussen in till stan!
Och sedan hitta någon lyxig resturang, och dricka goda drinkar och äta god mat! Sedan blir det bio!
Girlsen för kvällen är: Prinsessan-Angelica, Snygg-Åsa, Party-Carola och Pinglan-Ingela! Och såklart JAG!
Min underbart snälla gulliga Jocke,hämtar oss ikväll!

TillThove!!!

Kommer du igåg vem som sjöng den här?

Hahaha... Jag kan inte sluta skratta, när jag var hos dig sist, och vi såg våran "bög-S" på youtube! Det var sååå kul, och lite läskigt! ;)  Och vi som var helt säkra på att vi såg han på statt senare! Hahahaha.... Det är alltid lika kul å vara med dig söt, jag saknar dig massor! Jag hoppas du kommer upp och hälsar på mig snart! Love you babe!!

"Ramlar"

Under dagen har det spelats 3 Håkan-låtar på P3Star, "jag älskar dig så mycket att jag hatar dig", "klubbland" och "ramlar"... Det gör mig glad, mer Håkan tack!

Lillis har förövrigt klarat uppskrivningen idag! Grattis till dig babysister!

Marita va förbi på jobbet förut, hon berättade att dom hade varit på IKEA igår, och köpt en jäkla massa saker! Jag längtar tills vi ska dit, jag ska gå igenom hela huset, och skriva ner varenda liten pryl jag "behöver" så jag inte missar nåt! :)

Men innan dess, kickoff med Marita, åker på fredagen, så hinner nog shoppa lite med! :D Ska bli sååå skoj!


Onsdag 6/8-08

Fick en pik av Åsa igår, att det var länge sedan jag uppdaterade, så kände att det var dax!

 Det rullar på här som vanligt på jobbet, ringer sådär lagomt mycket tycker jag! 
Igår träffade jag (och inte bara en gång...:))snyggaZalla och hennes söta Sigge  på byn! Sigge har blivit stor och busig!! Hon är alltid så glad Zalla, och det smittar av sig! :)
Igår när jag slutade,så hade jag lovat Eric att han skulle få äta middag hos oss, så vi traskade upp och hämtade honom, och gick vidare på ICA. Hämtade även datorn, och dom hade bytt ut hela skiten, så alla program osv är borta...
När vi nästan var hemma igen, kom vi på att vi glömt potatis... Så jag och Ecke traskade tillbaks till ICA och köpte potatis, och varsin glass till efterätt!
Hem och laga mat, det blev Wallenbergare,stekt lök och champinjoner,potatis och sås! Supersmarrigt!
Sen åkte vi till Jockes farfar, (som fyller år idag) och grattade honom, och fick nybakta bullar.
Som ni kanske märker, så tog vi "ledigt" från huset igår, det blir lite mycket ibland och man pallar fasen inte!
Men idag ska vi dit igen, och gloven kommer att läggas i helgen! Sen är det nog nästan klart!
Alla köksluckor, och garderobsdörrar är på lackning, vardagsrummet nere är lackat! Blev riktigt bra! Ska se om jag hinner lägga ut lite bilder ikväll...
Imorgon ska vi ha en liten tjejkväll för Lillis, hon åker hem på fredag, och vi har ju inte varit in och firat henne än... Så imorgon åker vi till stan, äter middag och går på Sex And The City! 

 

dålig bild,men håkan var bäst!

MMS

dålig bild,men håkan var bäst!


jag och min älskade syster!

MMS

jag och min älskade syster!


jämtlandsflaggor delades ut in

MMS

jämtlandsflaggor delades ut innan presidenten kom ut på scen!


Håkan Hellström!

Han va så jävla bra i lördags! Jag hade tidigare hört att han skulle vara skitbra live, och ja, jag håller med till 100%! Han var grym! Snacka om att jag blev sur när jag märkte att jag hade glömt cameran hemma hos Erika och Mathias! Men Bossi filmade lite med mobilen, och jag fick också med några filmer på min skitmobil!
Vi fick åka med Ante och Melina in till stan vid 17.30. Först var  vi hos Mathias och Erika, som sagt, och vi gick inte ner på yran förän 23.30... Så det ända jag och Jocke såg var president talet, (lika grymt som vanligt!) och Håkis...
Sen åkte vi med Meilina och Ante hem,och var hemma runt 03.30.
Bilder från kvällen kommer senare...
(Jag bara lovar,och lovar att lägga in bilder "sen", fatta hur lång tid det kommer att ta!)
Men,men... Det var en rolig kväll!
Igår tog vi sovmorgon, sedan gick jag och köpte frulle på macken, hämtade snyggEric och gick bort till huset! Igår målade jag 3 fönster, och hjälpte Jocke att tapetsera lite... Nu är det inte mycket kvar! Slipar-gubben har varit där i 2dagar nu, och slipat golvet i vardagsrummet, och det blir jävligt bra! Och sen när det är klart, är det bara å smacka in golven uppe! Sen är det väl lite smågrejer kvar bara...
Känns jävligt bra!

nu är vi i stan hos mathias oc

MMS

nu är vi i stan hos mathias och erica! Ska snart ner på yran!


nu börjar tapeter i hallen att

MMS

nu börjar tapeter i hallen att komma upp! Mästarn är i full gång!


dagens middag blir findus kött

MMS

dagens middag blir findus köttbullspanna,gillar den skarpt! Kan inte lägga ner så mycket tid på matlagning,eftersom jag måste bort till huset och jobba lite!


fredagsfika,en jordgubbsbakels

MMS

fredagsfika,en jordgubbsbakelse,Smarrigt!


RSS 2.0