MMS

Clara-Stina och Casper
MMS

Fick nyss den här bilden på sötnosarna! Saknar...

Helgen var mysig, kom fram till Åkersjön rätt sent på fredagen, och då satt redan Åsa,Reine,Carola, Daniel och Dennis vid grillringen utanför baracken! Vi packade ur bilen, och bytte om, så gick vi ut och gjorde resten av gänget sällskap! De va härligt!!!
Lördagen, kom Eric och väckte oss, och åt frukost med oss, sen packade vi iordning lite fika och alla barn, och åkte skoter upp till Ansetten! Grävde ner oss i snön, och åt god mat, och fikade! Barnen åkte i snowracer i backen med lift och hade roligt! Det va rätt så kallt, men supermysigt!
Kvällen duschade vi, och åt middag i servicehuset, och tittade på "andra chansen".  Efter middagen så tog grabbarna en 2 timmar lång bastu/dusch(!) och vi gick och la kidsen... Eftersom att det snöade och blåste kallt så gick vi inte ut till grillringen utan vi satte oss i Carolas husvagn och spelade plump!
Söndagen fortsatte busvädet ute, så det va ingen mening att ta med alla barn ut på någon skotertur, så grabbarna stack iväg själva, och vi höll oss inne... Gick ut och åkte snowracer med Eric i backen några gånger, men somsagt det blåste och snöade och var kallt... När Gubbarna kom tillbaks, fixade Carola (som vanligt!) lunch, och sen packade vi iordning allt och lastade skotrarna och åkte hemmåt! Eric åkte med oss, och han ville även sova hos oss, så självklart fick han det! Stannade på Coop och köpte lite mat...
Väl hemma igen, så åt vi pizza och tittade på "I,robot", käkade snacks och drack cola!


Ska se om datorn strejkar idag, annars ska jag lägga in de få bilderna jag tog med mobilen i helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0