Sista dagen!

Idag jobbar jag sista dagen på länge... Dagen började tidigt, redan 06.00 vaknade min skrutt. Även fast han inte sov något på dagis igår, och var uppe längre än han brukar på kvällen, så vaknade han tidigt. Inatt hade han nog mardrömmar, gnällde "neeej" och "Hemma.." och va ledsen. Så jag gick och hämtade honom till våran säng.

Kl 8 körde jag honom till Åsa, medans jag åkte till mvc för glukosbelastning. Det gick bra, och slutresultatet blev 9,0. Högt, men låg under 10 och det var de viktigaste! :) Tillbaks på jobbet nu, Lucas fick åka med Nora och Åsa på dagis idag. De skulle fira honom idag, eftersom han sedan är ledig imorgon, och till veckan.
 
Det var så, att vi får ha honom på dagis 15timmar/veckan nu fram till förlossningen. Men får se hur vi gör, kan ju vara mysigt att ha lite egentid med honom nu innan han blir storebror också. Men han tycker det är kul på dagis och behöver få umgås med andra barn med. Så första veckan får han vara med mamma och mysa! :)

Ikväll fyller vi på huset med härliga ungar och systeryster. Andreas med såklart! :) Mammsen och resten av familjen kommer nog runt samma tid! :) Ska bli härligt att ha alla samlade igen! Imorgon kommer farmor och farfar och momma på lunch, så det ska bli kul å träffa dom med.

Idag är det pappa Pelles dag! Stackarn får sitta i en bil hela dagen, men han får nog något gott att dricka när han kommer fram! :)

Ser det ut som att han va pigg och glad imorse?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0