Vårsolen

Äntligen helg! Solen har varit framme idag och värmt på bra! Lucas va ute när vi hämtade honom på dagis, och det va länge sen de va ute så sent! :) skönt att det är ljust när man börjar och slutar på dagarna! Håller på att lägga Luc nu, passar på att använda appen som är så himla bra... Not...
Han har svårt att ligga stilla ungen, flaxar med både ben och armar. Ska ha täcke, och två sekunder senare ska han inte ha täcke... Jobbigt att inte veta hur skönt det är att sova!
Idag kom tapeterna, ska bli spännande att se, blir nog tapetsering imorgon! :)
I tors va jag till barnmorskan igen för kontroll, järntabletterna gör sitt så hade bra värden på 127 tror jag det var. Dock hade jag högt blodtryck... Känner mig yr och konstig flera gånger under dagarna, men får försöka ta det lugnt så gott det går... Bebis hjärtljud låg runt 150. Mer än tidigare. Men annars såg allt ok ut, vägde 68, så har gått upp rätt mycket sedan inskrivningen. Vi jämförde med förra graviditeten, och denna gång vägde jag 4kg mer vid inskrivningen än vad jag gjorde med Lucas. Nu längtar jag tills magen är borta, och bebis är ute! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0