Måndag igen...

Imorse var vi sena, Lucas ville inte ta på sig kläderna, ville inte ha jackan, och inte stövlarna. Men när vi kom till dagis så var allt frid och fröjd, han sprang till bordet där alla andra barnen satt för att äta frukost. :)

I helgen så har vi varit i stan, shoppat resväska, pyjamasar, långkallsonger, mössa, vantar, halsduk, fleecedress, och fodrade stövlar till Lucas. Vi har även köpt födelsedagspresenter, och Lucas fick en film och en skoter.
Dennis var med oss till stan, han tyckte säkert att det var jätteroligt att gå runt och handla barngrejer!:)
Igår var vi till Marita och hälsade på lille Helmer! Lucas hade köpt present till Helmer, en liten pipleksak och ett litet ben. Vi fick även gott fika, såklart! ;) Helmer är nog den sötaste lilla hunden vi någonsin sett!!! Tog tyvärr bara kort på sötisen när han sov...



På barnenshus kollade vi på syskonvagnar... Ska försöka hitta en begagnad, som inte kostar allt för mycket... Så har ni tips, så hör gärna av er!:) 

Imorgon är det dax för fotografering på dagis, så ska väl ta och bestämma ikväll vad plutten ska ha på sig. Stryka en skjorta kanske?! Frukostbarn ska vara på dagis senast 07.30, så blir till att gå upp ännu tidigare!
Sen ons är det dax för spruta i Hammarn efter lunch, så vi ska även passa på att hälsa på min farmor och farfar, var ett tag sen vi va där, så det ska bli kul att träffas igen!


Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, så söt Helmer är!

2011-10-25 @ 15:23:43
URL: http://hella.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0