5 Oktober

Börjar bli lite små kallt på morgonen nu, men vi har tur, solen skiner och det är vackert ute med alla höstfärger!
Helgen och veckan som var, hade vi min lilla syster här, myyyys! ♥ Vi hade fredagsmys hos Åsa, med taccos och idol. Hon klippte även Lucas, som hade blivit så långhårig, och det blev jättebra! :)
I lördags serverade vi och stod i baren på guldgalan, va jättekul faktiskt och jag tror att de flesta var nöjda med kvällen!

Nu har syster åkt hem igen, och dagarna rullar på somvanligt.
I måndags var det föräldrarmöte på dagis, och det varoligt att höra att även de små barnen har så mycket aktiviteter  på dagis! De delar in barnen i  ålders-grupper 3 dagar(om jag minns rätt) i veckan, då de håller på med olika aktiviteter. De mista, Smurfarna, håller just nu på mycket med vattenlek. :)
Överlag så är jag väldigt nöjd med våran förskola, både personalen och deras arbetssätt! 

Det har gått jättebra att lämna honom i veckan, inte varit ledsen alls! Imorse försökte han ta min hand, han ville att jag skulle följa med och leta efter helikoptern, men när jag sa att Mona kunde följa med, så tog han hennes hand ist och gick iväg! :) Det är så skönt när lämningen går bra, och han inte gråter! Dagen startar så mycket bättre då!

Han äter mycket bättre nu med, och sover bra om natten. Vi slutade med gröten på kvällarna, han fick både gröt och välling innan han la sig, + att han åt välling på natten med... Så nu äter han mer mat på dagarna ist. Nu får han välling när han lägger sig, och ev en flaska om han vaknar på natten.

Ringde vårdcentralen igår, måste beställa vaccin för hepatit A&B innan vi ska åka till thai. Problemet var att de inte visste om Lucas fick ta den eftersom han inte fått sin 18månaders spruta än. Oftast måste man vänta ett tag mellan vaccinationerna, men hon skulle kolla upp det och ringa upp mig. 
Är ju bara 2mån kvar nu!! :) 

Idag bjuppa Marita på sallad på bagis! De va ju trevligt!! Tack tack!:)

Höstpromenad:



Moster läser spännande bok:



Lucas nya favvogrej är att köra kundvagn på ICA. Ofta lägger han i saker som vi inte alls hade tänkt att handla:



Va och solade med Åsa, körde lite aktiviteter medans vi väntade:



Morgon mys med barnkanalen:


Kommentarer
Postat av: Helena

Haha. Freja gillar också att köra kundvagnar och slänger också i saker som man inte hade tänkt... fast det mesta hamnar förstås på golvet! Haha

2011-10-05 @ 20:47:38
URL: http://ochkompani.blogg.se/
Postat av: jenny

vad heter färgen på eran barnvagn? Henke tyckte den var jättesnygg och tjatar om den heeela tiden när vi pratar barnvagnar ;) hehe.

2011-10-11 @ 11:35:28
URL: http://jennyjaakkola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0