Lucas UL.

Igår var det dax för ny undersökning för Lucas hjärta. Slutade vid lunch och hämtade en sovandes liten kille på dagis. Lyfte bara över honom till bilen, så fortsatte han sova och vaknade inte förän vi var framme vid sjukan.
Började med EKG, han fick sitta i mitt knä, och va lite arg först för att hon satte på klisterlappar på honom, men eftersom pappan lekte pajas, så glömde han snabbt bort det. Satt så satt så så stilla, så det var över på nån minut. (Så stilla har han inte varit sedan han var liten bebis.!) Eftersom han var så duktig fick han välja en liten leksak, han tog en liten ödla. :)
Sen var det dax för UL, och fick även där sitta i mitt knä, men var inte så glad för att hon kletade ner honom på bröstet, och skulle dit med en grej och titta. Men som tur var, hade hon "Nicke nyfiken" på film, och då blev allt lite roligare!
Hålet verkar ha vuxit igen, och Estelle (läkaren) tyckte att det såg jättebra ut, förklarade att han kommer att få gå på kontroller hela livet, eftersom då man är inne och pillar på klaffarna finns risken att de stänger sig igen. Men detta är inte något som märks eller något han mår dåligt av. Om vi går på årliga kontroller, så är det hon som kommer märka det först! 
Det känns jätteskönt! Nu kan vi lixom släppa det för ett tag, och behöver inte oroa oss!  
♥♥
Efter det åkte vi till barnens hus, och köpte badring, dyna till snowracern (som han ska få i julklapp) och så fick han en liten delfin att ha i badet. Delfiner heter enligt honom "hoppan". :)
Sen åkte vi till apoteket, och coop och handlade nödvändigheter inför resan, käkade och åkte hemmåt. Farmor och farfar kom förbi och farfar hjälpte pappan att snickra, och farmorn lekte med Lucas. Sen bjäd vi på lussebullar och kaffe, innan det var dax för läggdax.
Inatt vaknade han 4, och somnade om vid 5. Antar att det kan vara växtvärk, eller kanske kliar i tänderna.
Trött är man idag iaf...


Här tog han och satte igång massa ljudbilar, och drog av en dans!:



12 dagar kvar...

Kommentarer
Postat av: Tanja

9 dagar kvar ;)

2011-11-24 @ 16:18:47
URL: http://torkkel.blogg.se/
Postat av: Helena

sötaste danskillen!!

2011-11-24 @ 19:57:05
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0