forts. på 1-årsdagen!

Vi sjöng när han vaknade efter att ha sovit middag. Tyvärr hade han skitit i brallan, så han fick inte öppna presenter i sin säng, utan fick komma upp direkt och byta blöja. Men sen, fick han sina presenter. Öppnade vissa paket själv och några fick jag hjälpa till med. Han blev nog mest glad för bilarna, kläder och sånt fattar han nog inte riktigt vad det är än!:)
Momma och moffa ringde även och grattade honom. Han fick en slant att handla vad han ville för, undra vad han kommer att välja?!:) Sen har han fått massa sms-hälsningar, från bla tant Netten, Faster Helena, moster Madde, gammomma och Jenny och sen massor av grattis via facebook!!! Tusentack, hälsar han!!:)



Det han fått av oss var: tshirts och tröjor från gangstar, body och handduk från Lundmyr, bilar, väska med plastbollar och maraccas. Sen har han fått en leksaksspis, men den känns det som att han är lite för liten för än, så sätter ihop den när han blir lite större och har ett bättre lekrum.



Efter paketöppning gick vi ner och bakade, gräddtårta och smörgåstårta! Lucas fick vara med och smaka smeten och slicka skålen. Det var gott!
Sen blev han tröttis igen, och sov en stund. Perfekt för då hann vi klart med smörgåstårtan, lite dukning och ballong-blåsning!:)



När han vaknade så började vi med maten, och efter den så fick han smaka sin smarriga (säkert väldigt torra..;)) gräddtårta!:)




Efter tårtan var det dax för badning, han hade grädde i håret, och var kletig överallt!:) Efter det riktiga badet, fick han bada i mini-bollhavet!:) Det var roligt, mest att kasta ur alla bollar!!





Nu sover han gott, våran lilla älskling! Jag är övertygad om att han har haft en rolig födelsedag, fastän det inte har varit någon på besök! Men alla gäster kommer imorgon, så då får han fullt upp!  



Kommentarer
Postat av: Helena

Gud vilken härlig dag ni haft.. och speciellt Lucas. Och en massa grejer har han fått också. De där bollarna vill Freja också ha. Det är ju jättekul ju. Speciellt när ni la dem i badbaljan.. =) Det var en bra idé... Tänk att han är så stor. Kan inte fatta det.. han går, äter själv och pratar. Freja är ju inte i närheten av att vara där ännu, så när jag tänker på att hon kommer att lära sig allt det där så blir jag alldeles exalterad. Det är ju så roligt. Jag tycker definitivt att det blir roligare och roligare ju äldre de blir. PUSS på er sötnosar

2011-03-26 @ 17:56:41
URL: http://ochkompani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0